In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Zomerstorm

Er is een zomerstorm opkomst, heel Nederland word gewaarschuwd in de nieuwsberichten en op verschillende media, ook hier kunnen we dat merken. Campinggasten die toch maar iets eerder vertrekken dan gepland, nieuwe gasten die aan zouden komen maar hun aankomst een dag hebben uitgesteld. In de B&B merken we hier een stuk minder van daar zitten de gasten veilig en droog en hebben natuurlijk ook hinder van de komende storm, maar toch……….

De hele ochtend merken we niks van de op hande zijnde storm en zelfs de zon laat zich af en toe zien terwijl wij ons beginnen af te vragen of ze het dan toch mis hebben?

maar dan zo rond 14.00 begint het te regenen en te waaien dat het een lieve lust is, komt er toch nog een caravan aan die het weer getrotseerd heeft. staan laten en zo snel mogelijk naar binnen. Wat een geluk dat we zo een mooie recreatieruimte hebben, lekker de koffie en theepot aanzetten, limonade voor de kinderen, koekje en chipje erbij. de kinderen zijn veilig binnen en af en toe komen de ouderen die hun caravan/tent in de gaten houden ook binnen waaien. Inmiddels hebben we gezien dat op het voetbalveld de bomenrand niet bestand was tegen deze storm en ligt het hele voetbalveld bezaaid onder de bomen, maar gelukkig de doeltjes leven nog. Ondertussen is het een soort van gezellig in de recreatieruimte, jong en oud bij elkaar. Mensen bellen waarvan de voortent en tent het niet hebben gehouden zodat de schrik bij terugkomst op de camping niet te groot is. Als de storm is gaan liggen en een ieder zijn weg weer gaat kunnen we de schade opnemen en kunnen we constateren dat er schade is maar dat dit materiële schade is en dat er geen persoonlijke ongelukken zijn gebeurd. Dit is toch wel de heftigste storm die wij hebben meegemaakt in de zomer.

De volgende dag spelen de kinderen in het “klimbos”en zijn de hulp troepen paraat om al die bomen in stukken te zagen, stookhout genoeg de komende tijd. komen er gasten met een taartje voor de andere gasten en voor ons voor de geboden hulp, wordt er spontaan een vouwwagen uitgeleend aan een gedupeerde zodat de vakantie toch door kan gaan en kunnen we terugkijken op een enerverend, maar waardevol weekend omdat dan maar weer blijkt dat je als “gast” maar ook als “campingbaas” er nooit alleen voor staat.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie