Terug naar het overzicht

Bijna voorjaar

Zo lekker januari is bijna voorbij, zelf vind ik dit altijd een hele lange maand waar geen einde aankomt.

Nu waren wij heerlijk een weekje naar Oostenrijk met 3 gezinnen en het was niet breek de week, maar breek de maand.

Ondertussen met van alles bezig van mooie nieuwe picknicktafels tot eindelijk de zinken goot plaatsen aan de Boerderij, deuren schilderen, grote schoonmaak.

Kortom we zijn lekker bezig en vervelen ons niet. Laat het voorjaar maar komen, we hebben er zin in.

Gister nog kwam er een jonge bekende aanwaaien, hij was onderweg voor zijn werk en moest in de Kop van Noord-Holland zijn. Natuurlijk herkende wij hem meteen.

Wesley hij heeft een aantal jaren met zijn broertje en ouders op de camping gestaan en sommige mensen blijven je altijd bij. Hij vond het super leuk dat wij hem meteen herkende  en wij vonden het tof dat hij kwam aanwaaien. FF tijd voor een bakkie koffie en een kletspraatje. Zoals hij al aangaf, ze hebben het thuis nog vaak over `t Bullekroffie en hoe leuk ze het altijd gehad hebben.

Vanmorgen telefoon een bedrijf die Tiny houses aan de man probeert te brengen of wij geïnteresseerd zijn. Nou eigenlijk helemaal niet. Het was ff stil aan de andere kant. Maar toen kwam toch de vraag wat houd je tegen. Nou natuurlijk denken wij na over wat we wel en wat we niet willen met ons Bullekroffie en dat is vooral onze kleine gezellige Charme camping houden. De trend is dat er zeker hier in de regio veel campings moeten wijken voor chalets, vakantiehuizen, Tiny house die voor veel geld verhuurt worden. Natuurlijk prima, maar voor de echte kampeerder is er steeds iets minder te kiezen en dat is jammer kamperen is zo leuk en wij vinden onze camping zo gezellig. Daarnaast hebben we met onze Boerderijaccommodaties naast onze camping een hele mooie combi.

Soms is gewoon goed ook prima en wij hopen dat al die kampeerders genieten van ons mooie plekje en het waarderen dat ze niet tussen de chalets, Tiny house of Glamping tenten staan.

Nog even over de foto van de prachtige tulpen. In april en begin mei kampeer je letterlijk tussen de bloeiende velden.