Sfeer proeven

Bij `t Bullekroffie is het altijd gezellig en rustiek!
Ons terrein is smaakvol ingericht.

Er zijn verschillende plekjes waar u kunt genieten van het uitzicht, de zon en de overvliegende vogels. Sommige van deze plekjes liggen enigszins verscholen, er is altijd wel een plekje is met veel privacy. Wij houden van kleur en bloemen, Het is groen en kleurrijk, geen standaard inrichting, er zijn een paar overkappingen, die je kunt gebruiken om bij wat minder weer buiten te zitten of om te BBQ-en. Wij zeggen altijd als je bij ons het pad oprijdt moet je voelen dat het hier gezellig is. Onze gastvrijheid is altijd persoonlijk.

Veel kinderen hebben hier leren fietsen, op een van de vele beschikbare fietsen. Skelters zijn er in alle soorten en maten, de speeltuin, met kleine trampoline, de Airtrampoline, voetballen op het sportveld met doelen. Het staat garant voor vele uren speelplezier.

Duurzaamheid en veiligheid

We maken al meer dan 10 jaar gebruik van aardwarmte/warmtepomp en hebben sinds juni 2022 maar liefst 99 zonnepanelen. De accommodatie heeft een brandmeldinstallatie en deze wordt jaarlijks gecontroleerd. Ook de brandweer/gemeente bezoekt ons eens in de 3 jaar om er zeker van te zijn dat we aan alle eisen voldoen. Ons water wordt twee keer per jaar gecontroleerd op legionella. Dit heeft misschien niet veel met sfeer te maken, maar wel met kwaliteit, en het is best prettig om ergens te verblijven waar dit goed geregeld is.

Iets om rekening mee te houden, wij zijn geen feestlocatie.