Terug naar het overzicht

Uitbreiden

Wat doe je als de buren hun vakantiehuisje te koop aanbieden??

Wij gingen heel hard nadenken en konden wel 100 redenen bedenken waarom we het niet zouden doen. Maar ja wat als je het niet doe en iemand anders koopt het met hele wilde plannen? We kunnen toch in ieder geval even gaan kijken, toch? Ja en dat hebben we gedaan, was het een droomhuis? absoluut niet, maar het was wel een super leuk plekje en ja daar zijn we voor gevallen. Dus zijn we het avontuur weer aangegaan. Huisje nummer 4 op ons geliefde vakantie “eiland” het Zijpereilant.

Was de timing perfect? Nee zeker niet vlak voor het seizoen en natuurlijk moet er ook geklust worden om het huis leuk te maken en klaar voor de verhuur. Terwijl het ook op `t Bullekroffie ook lekker bedrijvig is. Buitenom schilderen, binnen heel veel schilderen, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, behangen, inrichting bij elkaar sprokkelen. Super leuk maar tijdrovend. Onze Golden doodle Buddy vond het geweldig, hij mocht lekker mee naar het huis en zat heerlijk te kijken naar de bedrijvigheid rond het haventje. Tuin is omheind en dat is best handig als de hond mee is.

Wat zijn we blij dat we het gedaan hebben en wat is het leuk, sfeervol en gezellig geworden. Inmiddels hebben we de 1e huurders welkom geheten en wordt er volop gereserveerd, zelfs voor volgend jaar zomer is er al gereserveerd. Nieuwsgierig geworden, neemt u gerust een kijkje op onze site.

 

Annie