Vakantiewoningen

Bekijk hier alle vakantiewoningen

5 vrijstaande vakantiehuizen voor 2 tot 10 personen.

Op een kleinschalig vakantiepark 1,5 km vanaf `t Bullekroffie

Zijn onze vakantiehuizen te vinden.  De huizen zijn voorzien van een fijne omheinde tuin bij het water. Het strand en het altijd gezellige Schagen is op fietsafstand. De goede ligging  en de privacy die je hebt maken deze pareltjes uniek. In elk huis is de sfeer anders, maar altijd gezellig en sfeervol voorzien van alle comfort.

Er is een leuke speeltuin en in het seizoen een gratis toegankelijk (eenvoudig) openlucht zwembad. Vis pas is inbegrepen. Bij alle Huizen een weber BBQ

Met zijn allen een weekend, midweek weg of misschien wel een hele vakantie en toch je eigen privacy! Op zondag altijd Late check out 18.00!!

Bonte Koe 1 en Kakelbont 62 zijn geschikt voor maximaal 10 personen.

Bertus 61, Kuitje 63 en Annie 66 zijn geschikt voor 2 tot 6 personen.

Deze huizen liggen aan een doodlopend weggetje naast of tegenover elkaar, waardoor je samen een vakantie of weekendje kan plannen en toch je privacy behoud.

Kakelbont 62

Dit gezellige huis heeft een grote overkapping, waar je al snel van het zonnetje kan genieten. Beneden de woonkamer met houtkachel en loungehoek, de keuken is voorzien van alle gemak en de vierkante eettafel met “Oostenrijkse” zit heel gezellig. Beneden 2 slaapkamers een badkamer en apart toilet. Boven 2 grote slaapkamers voor ieder 3 personen en voorzien van ieder een eigen douche en wastafel. Op de overloop een extra toilet. De tuin is omheind en voorzien van klein speeltoestel u parkeert met 1 a 2 auto`s op eigen terrein. Wasmachine en droger aanwezig.

Bonte Koe 1

Dit sfeervolle huis ligt aan het wandeldijkje en het water heeft een eigen steiger. De tuin is omheind en voorzien van verschillende zitjes. De grote loungehoek bij de houtkachel, de ovale eettafel met bankje en stoelen nodigen uit voor gezellige avondjes. De keuken is in U-vorm en voorzien van klein barretje. Benden 1 slaapkamer met badkamer en apart toilet. Boven 3 slaapkamers waarvan 2 met wastafel en een badkamer met douche wastafel en whirlpool bad, toilet. wasmachine en droger aanwezig.

Bertus61 Wellness

Een heerlijk huis met Hout gestookte Finse Barrelsauna en overkapping in de tuin. De grote tuin is omheind en voorzien van voldoende tuin meubilair en verschillende zitjes. Binnen een gezellige living bij de houtkachel, de tv is draaibaar naar de zithoek of naar de hoge tafel. Er is nog een apart leeshoekje. De keuken is voorzien van koelkast met vriezer, vaatwasser, filterkoffiezet apparaat, oven en fornuis. beneden is ook de badkamer en toilet. Grote bijkeuken met wasmachine, droger en magnetron.  Boven zijn 2 slaapkamers voor ieder 3 personen. Op het pad is genoeg ruimte voor 2 of 3 auto`s

Kuitje 63

Dit huisje heeft een geweldige  omheinde tuin bij het water en aan wandeldijkje. Onder de overkapping, zit je heerlijk in het vroege zonnetje. De woonkamer is voorzien van een keuken eettafel en een zithoek bij de gezellige houkachel. Beneden is de slaapkamer en een badkamer met toilet. Een kleine bijkeuken met wasmachine en droger maken het compleet. Boven een grote slaapkamer en een vide waar je ook kunt slapen, boven ook een extra toilet met wastafel. U parkeert op eigen terrein 1 auto.

Annie 66

Ook hier weer een hele fijne zonnige omheinde tuin, het zonnescherm zorgt voor de (soms) nodige schaduw. De tuin ligt aan het water bij een wandeldijkje vanwaar u meteen kunt vissen en zicht heeft op het haventje.  U parkeert 1 auto op eigen terrein. De woonkamer is voorzien van een keuken eettafel en een zithoek bij de gezellige houkachel. Beneden is de slaapkamer en een badkamer met toilet. Een kleine bijkeuken met wasmachine en droger maken het compleet. Boven een grote slaapkamer en een vide waar je ook kunt slapen.