Vakantiewoningen

Bekijk hier alle vakantiewoningen

5 vrijstaande vakantiehuizen voor 2 tot 10 personen.

Op een kleinschalig vakantiepark 1,5 km vanaf `t Bullekroffie

Zijn onze unieke vakantiehuizen gelegen. De huizen zijn voorzien van een fijne omheinde tuin bij het water. Het strand en het altijd gezellige Schagen is op fietsafstand.

Bonte Koe 1 en Kakelbont 62 zijn geschikt voor maximaal 10 personen.

Zijn volledig verbouwd en voorzien van alle comfort. Beide dezelfde sfeer maar een totaal andere indeling en inrichting. Beide hebben 4 slaapkamers en de ene heeft 2 badkamers en de ander  heeft 3 badkamers. Geschikt om met de familie of met vrienden te verblijven. Een weekend weg, de check out op zondag is altijd 18.00 zo kan je extra lang van je weekend genieten. Extra bijkomend voordeel 1 slaapkamer en 1 badkamer is op de begane grond.

Bertus 61, Kuitje 63 en Annie 66 zijn geschikt voor 2 tot 6 personen.

Ze zijn uniek door hun ligging en de privacy die je hebt. In elk huis is de sfeer anders, gezellig en sfeervol voorzien van alle comfort. Bertus 61 heeft een grote living  de 2 grote 3 persoons slaapkamers zijn boven.

Kuitje 63 en Annie 66 hebben beide een slaapkamer beneden en ook de badkamer is beneden. Boven is 1 grote 3 persoons slaapkamer en op de vide kan ook 1 of 2 personen slapen.

Op het vakantiepark is een openlucht zwembad gratis toegankelijk. (eenvoudig en met beperkt toezicht) Alleen geopend in het seizoen. Er is ook een leuke speeltuin. Er is heel veel water en er wordt veel gevist, het “haventje” is een gezellige ontmoetingsplek.  Bij de huisjes is een vis pas inbegrepen.

Met zijn allen een weekend, midweek weg of misschien wel een hele vakantie en toch je eigen privacy!

Onze vakantiehuizen Bertus 61, Kakelbont 62, Kuitje 63 liggen naast elkaar in een rustig doodlopend weggetje. Annie 66 ligt recht tegenover Bertus 61.

Dit maakt deze huizen bij uitstek geschikt als je met meerdere gezinnen eropuit wilt. Ieder je eigen onderkomen en toch samen. Bij Bertus 61 staat een extra grote ovale tafel waar je met lekker veel mensen omheen kunt zitten.