Terug naar het overzicht

Nieuw jasje

Nieuwe website en een nieuw reserveringsysteem. 14-03-2023

We zijn online en volledig in een nieuw jasje. De afgelopen maanden hebben we heel hard gewerkt achter de schermen.

Het begon met een klein beetje onvrede met betrekking tot het reserveringssysteem welke we gebruikte en de connectie met de website, het werkte net niet helemaal lekker. Er was weinig vernieuwing en zelf kon ik op de website ook niet heel makkelijk een foto of een tekstje aanpassen.

Ergens vorig jaar oktober begon het te kriebelen en zijn we ons gaan oriƫnteren, best lastig alle eventuele partners zeggen dat ze de beste zijn, en dan heb je ook nog de prijs. Wat is wijsheid, wij zijn wat dat betreft leken, het moet makkelijk werken, snel aanpasbaar zijn en heel belangrijk duidelijk voor onze gasten. Jullie moeten makkelijk een reservering kunnen maken en zien of iets wel of niet beschikbaar is. We zijn met Recranet in zee gegaan een Bedrijf van oorsprong uit Zeeland en gericht op de recreatieve branche.

We denken dat het is gelukt, we zijn er nog niet, druk met vertalen van alles, controleren, check, check dubbel check. Mocht je als gast iets opvallen, meld het ons, we zijn hiermee enorm geholpen.

Wij vinden het leuk om feed back te krijgen, wat vinden jullie ervan?