In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Het is weer voorbij die mooie zomer, die zomer begon zowat in . . .

Terugkijkend op een mooi seizoen, en genietend van de de mooie nazomerse dagen, wat hebben we weer veel gasten mogen ontvangen, met elk hun lieve, leuke, ontroerende of soms ook verdrietige verhaal, uit binnen en buitenland. Wat ben ik blij dat ik al deze mensen een fijn verblijf heb kunnen bieden, even helemaal weg van alle zorg en verplichtingen. Wat voor vele een echt cadeau is, was natuurlijk het hele mooie weer dat maakt je vakantie in Nederland helemaal af, niet hele dagen rijden om enigszins de zon tegen te komen, maar gewoon in ons eigen kikkerlandje, op fietsafstand van het strand. Voor onze buitenlandse gasten hoefde dat mooie weer niet echt zij kwamen om veel van Nederland te zien en dan heb je geen warme zomer nodig. Het is hier warmer dan thuis kreeg ik regelmatig te horen.

Wat is het genieten als de kinderen allerlei activiteiten verzinnen, deze dan zelf organiseren en beleven. Wat een fantasie hebben de kinderen en wat leren ze hier spelenderwijs veel van. Geen volwassene hoeft hun te vertellen wat ze moeten, en hoe ze het moeten doen om het gewenste resultaat te bereiken. Dit talent bezitten ze van nature en het overleg hoe, wie wat waar ook dat gaat bijna vanzelf een klein conflict lossen ze zelf op en als ze vragen hebben komen ze wel.

Terugkijkend kan ik alleen maar schrijven lieve mensen bedankt dat jullie voor de eerste keer of jaar na jaar `t Bullekroffie weten te vinden, we hebben genoten van de drukte en de gezelligheid.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie