In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Crossie`s hok ( open schuurtje voor alle skelters, fietsjes)

Eindelijk is ons crossie`s hok is klaar!!!!!! Dit stond al veel langer op de planning, maar eerst wisten we niet waar we hem wilde hebben en toen kwam de bouw van onze B&B/groepsaccommodatie er tussen door. Maar nu is de accommodatie inmiddels een half jaar open en hebben we vele gasten mogen ontvangen. Wat tot nu toe een gemis was is dat er geen overdekte fietsenstalling was met oplaadpunten voor de e-bike`s. Maar we hebben goed nieuws met de verhuizing van alle skelters, fietsjes, loopfietsen, stepjes en al wat daar bij komt is er een prachtige overdekte ruimte vrij gekomen waar de fietsen droog staan en zonodig de fietsen opgeladen kunnen worden.

Wat ook heel prettig is ze staan niet meer voor de oprij naar de parkeerplaats, zodat je niet meer eerst uit de auto moet om een skelter weg te zetten voordat de auto geparkeerd kan worden. Weer iets voor ons om van het lijstje to do af te mogen strepen. maar met wat we van boven strepen, beginnen we van onder weer te schrijven, zo blijven er altijd plannen en dingen to do, maar niks is leuker dan plannen maken en onze gasten te verassen met de verbeteringen die we zoveel mogelijk proberen door te voeren. op naar het volgende.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie