In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Corona en `t Bullekroffie up date 13-01-2021

 `t Bullekroffie in Corona tijd. deze blog verandert met de maatregelen mee en houden we zo recent mogelijk. laatste aanpassing  23-02-2022

In dit blog hou ik u op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om op `t Bullekroffie en in onze vakantiehuizen te verblijven. Gelukkig zijn de beperkingen opgeheven en kunnen we weer voluit genieten. Wij heten iedereen buiten onder onze overkapping welkom.  Het welkom is altijd  persoonlijk en warm.

Boerderij appartementen. U kunt geheel zelfvoorzienend zijn en heeft in uw badkamer uw eigen privé wellness. In de Zwartbonte, Lakenvelder en Baggerbonte, Piemontese heeft u uw eigen privé wellness badkamer. Bij de Blaarkop heeft u op uw eigen privé terras  uw eigen jacuzzi. In de Verbeterd Roodbont mag uw hond mee en in de Piemontese mag dit ook.

De camping is open, (vanaf Pasen tot 01-10) Onze camping is klein en heeft 15 plaatsen  er is heel veel ruimte en juist door de kleinschaligheid voelt dit prettig. Er is voldoende en schoon sanitair hier hechten wij veel waarde aan.

Vakantiehuizen  u kunt met uw gezin, samen of met meerdere stellen/gezinnen verblijven. U haalt de sleutel bij ons op.

Groep accommodatie Onze groepen zijn van harte welkom. Het is wel mogelijk om per gezin uw eigen appartement te huren  (Er zijn 3- 4 pers. app. 2- 5 pers. app en 1-8 pers. app. met 2  badkamers. hier kunnen 2 gezinnen verblijven en ieder hun eigen sanitair hebben.)

Vergaderen: Dit is mogelijk en door de entourage van onze locatie heel fijn. U heeft altijd het gehele vergadergebouw exclusief voor uw gezelschap. Wij kunnen alles faciliteren. Wij vragen niet naar een QR-code. Als u dit noodzakelijk acht dan regelt u dit als bedrijf zelf.

Reserveren,  Wij zijn dankbaar voor al deze boekingen en het vertrouwen.

Wij blijven schoonmaken  volgens de richtlijnen, dit houdt in dat we eerst schoonmaken met water en allesreiniger en daarna de contact punten als deur(klinken) lichtknoppen, trapleuning, afstandsbediening (om maar een greep te noemen) en alles waar met de handen wordt aangezeten desinfecteren. Wij zorgen dat er goed gelucht wordt en onze WTW unit zorgt voor een verse lucht toestroom (van buiten af ) in uw verblijf. Tussentijds komen wij niet in uw appartement, afwasmiddel, allesreiniger, schoonmaakdoekjes zijn aanwezig. Net zoals theedoeken, keukendoeken en vaatdoekjes.

Onze voorwaarden (voor iedereen die heeft geboekt toen COVID bekend was) Bovenstaande passen we regelmatig aan maar onze voorwaarden blijven ten alle tijden van kracht!)

Wij zijn open  onze algemene voorwaarden van de Recron zijn van kracht https://www.bullekroffie.nl/algemene-voorwaarden

Bent u ziek dan kunt u uw annuleringsverzekering aanspreken. Heeft u deze niet dan is dit uw eigen risico. Voor groepen raden wij aan een groepsannulering verzekering af te sluiten. Als u met het hele gezelschap wilt annuleren dan kan dat met deze verzekering.

Als wij moeten sluiten (We hopen dat dit niet meer aan de orde is en dat we weer terug zijn in hoe het was.)

Omboeken U kunt kosteloos omboeken.  U bent uw aanbetaling niet kwijt, als u  in dezelfde tarief periode boekt dan berekenen we geen meerprijs, als u in een duurdere of goedkopere tariefperiode boekt dan gaan we dit verschil verrekenen.  Dit kunnen wij garanderen. De aanbetaling van uw verblijf hebben wij verlaagd van 50% naar 35%

Geld terug  als u reserveert weet u wat er speelt Covid is geen verrassing meer. Het is dan ook niet eerlijk om het risico volledig bij de accommodatie houder  neer te leggen. Uiteindelijk reserveert u omdat u graag wil dat de accommodatie beschikbaar is op het moment dat u wilt komen.  Als u geld terug wilt ontvangen berekenen wij 35% van de huurprijs. Uiteindelijk is de slogan WE DOEN HET SAMEN! Het spreekt voor zich dat onze voorkeur uit gaat naar omboeken, we heten u graag welkom.

U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden!   Als er door aangescherpte maatregelen veranderingen komen in onze openstelling en voorwaarden dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Wees lief en zorg goed voor elkaar dan hopen we u in goede gezondheid  welkom te mogen heten op `t Bullekroffie.

Wij vragen niet om een QR code of test bewijs. We nemen aan dat u hierin uw eigen verantwoordelijkheid neemt.

Als u op `t Bullekroffie verblijft verwachten wij dat u respect heeft voor elkaar.

De basisregels blijven van kracht.

Veel liefs Cor en Anneke

 

 

 

 

 


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie