In verband met de Corona pandemie zijn onze voorwaarden veranderd. Wij zijn open en heten u graag welkom, onder bepaalde voorwaarden. Lees hierover meer in ons blog.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Corona en `t Bullekroffie

 `t Bullekroffie in Corona tijd.

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Daarom onderstaande blog en wat u van ons mag verwachten. (best een hele lap tekst)

Waarbij we voorop stellen dat de gezondheid van een ieder het allerbelangrijkste is.

Daarnaast vragen we u ook bij een verblijf in een van onze accommodaties de regels van het RIVM en ons kabinet in acht te nemen.

Belangrijk is dat u zich niet ziek voelt, dan gelden natuurlijk de regels die heel duidelijk in alle media zijn benoemd en inmiddels bij iedereen bekend.

Wij vinden het heel belangrijk dat u deze regels en elkaar respecteert tijdens uw verblijf op `t Bullekroffie.

Inmiddels heten wij onze gasten ook weer fysiek welkom, we houden minimaal de 1,5 meter afstand, maar u kunt ook zoals dat nu omschreven wordt contactloos welkom geheten worden. Hoe dan ook het welkom is altijd een warm welkom, verse bloemen en iets lekkers hoort daar minimaal bij.

Ons bedrijf is weer volledig in “bedrijf”

Wij maken schoon volgens de richtlijnen, dit houdt in dat we eerst schoonmaken met water en allesreiniger en daarna de contact punten als deur(klinken) lichtknoppen, trapleuning, afstandsbediening (om maar een greep te noemen) en alles waar met de handen wordt aangezeten desinfecteren. Wij zorgen dat er goed gelucht wordt en onze wtw unit zorgt voor een verse lucht toestroom (van buiten af ) in uw verblijf. Tussentijds komen wij niet in uw appartement, afwasmiddel, allesreiniger, schoonmaakdoekjes zijn aanwezig. Net zoals theedoeken, keukendoeken en vaatdoekjes. Vanaf 15 juni is ontbijt weer mogelijk.

We gaan het ontbijt serveren in een kistje en noemen het ontbijt in een box, gevuld met borden, bestek en allerhande lekkers, u haalt hem op in onze ontbijtruimte en gaat heerlijk ontbijten waar u wilt. Als u klaar bent brengt u de box bij ons terug en zorgen wij voor de afwas. (dit is in plaats van ons buffet wat in de 1,5 meter afstand tot elkaar nu niet mogelijk is. U krijgt er koffie of thee naar wens bij, maar kunt ook een latte of cappuccino uit onze koffie machine halen. Iedereen ook onze gasten op de camping kunnen van deze service gebruik maken. (vooraf reserveren gewenst.)

Een geheel zelfvoorzienend verblijf kan natuurlijk ook, u kunt wel gebruik maken van onze broodjesservice.

6 dagen per week, behalve op zondag dan heeft de bakker een vrije dag.

Op deze manier proberen we onze service ondanks de beperkingen wel persoonlijk en gastvrij aan u te verlenen. Anders dan we gewend zijn, maar passend binnen de mogelijkheden.

De Camping is sinds  01-05-2020 weer open! Ook voor onze camping hebben wij maatregelen genomen om een ieder zo veilig mogelijk bij ons te laten verblijven. Onze kampeerplekken zijn groot daarnaast gaan wij niet alle plaatsen verhuren, zodat er nog meer ruimte is voor een ieder.  Alle plekken hebben stroom en de meeste plekken hebben een eigen waterkraantje en een vuilwater afvoer. Als u dat leuk vindt kunt u  broodjes of een ontbijtje bestellen. Lees bovenstaande over ontbijtservice en broodjes service.

Ons sanitair is weer open we hebben verschillende hygiene maatregelen genomen. buiten tussen het chemisch toilet en het sanitair staat een hand desinfectie zuil, bij de toiletten is toitelbrilreiniger aanwezig en de wc borstel is een dip systeem onderin zit toiletreiniger en als u de borstel door de pot haalt dan is de pot meteen gereinigd, toiletpapier en prullenbakjes zijn ook voor handen. bij de wastafel kunt u uw handen wassen met foamzeep en er zijn papieren handdoekejs om uw handen te drogen. chemisch toilet is geopend. Bij de afwasplaats kunt u warm water halen, het is niet toegestaan de afwasplaats te gebruiken. We hebben een losse wasbak voor een handwasje en er is een koelkast en een magnetron.

De vakantiehuizen zijn vrijstaand en hebben een omheinde tuin, u kunt hier contactloos verblijven.

Groep accommodatie  en vergader accommodatie we hebben toestemming om ook onze groep accommodatie weer te openen voor groepen. We hebben een plan ingediend bij de gemeente en deze is goedgekeurd. Ook aan een verblijf in de groep accommodatie zijn voorwaarden verbonden.  U  beschikt u over de algemene ruimtes. 1 ruimte is 55m2 en de andere ruimte 95m2 beide hebben aangrenzend een overkapping voor nog meer ruimte en binnen/buiten gevoel. Totaal is onze accommodatie 520m2 groot binnen, ook buiten is veel ruimte. Behoort u tot hetzelfde huishouden wonend op hetzelfde adres of jonger dan 13 jaar. dan hoeft u geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar. voor het overige geld die 1,5 meter afstand wel.

Benieuwd naar de mogelijkheden en HOE DAN een verblijf in een groep accommodatie met in acht neming van de Corona regels vraag hier gerust naar dan sturen wij u onze corona huisregels voor groepen toe. Natuurlijk vergt het aanpassing en is het anders als anders maar het kan en het mag.

 Binnen recreatieruimte, speeltuin, voetbalveld, (air) trampoline  skelters en ander rijdend materiaal zijn in gebruik.

Openlucht zwembad in Oudesluis mag helaas nog niet open, dit is een zwembad zonder toezicht en dit is voor nu nog een probleem helaas. gelukkig is het strand dicht bij en ook het Lutje strand (Amstel meer) zoetwater is dichtbij op de fiets of met de auto.

U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden!   Als er door aangescherpte maatregelen veranderingen komen in onze openstelling en voorwaarden dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Nu ons land steeds meer open gaat gaan wij onze algemene voorwaarden weer hanteren. Deze vindt u op onze website. Onze intentie blijft samen tot een oplossing te komen, maar wij zijn ook een bedrijf en daar hoort ook een bepaalde mate van menselijke zakelijkheid bij.

Wij adviseren altijd om een annuleringsverzekering af te sluiten en inmiddels zijn we door deze situatie ook weer eens tukje wijzer geworden en weten wij dat er ook all risk annulering verzekering bestaat die veel meer dekt. Voor groepen adviseer ik altijd om een groep annulering verzekering af te sluiten.

Mocht de hele situatie betreffende Corona verslechteren en wij deels of helemaal dicht moeten dan veranderd er in bovenstaande weer het een en ander en zullen wij onze voorwaarden aanpassen aan de situatie.

Dit hopen wij natuurlijk niet nog een keer mee te maken, maar het blijft onzeker en niemand kan in de toekomst kijken.

Wees lief en zorg goed voor elkaar dan hopen we u in goede gezondheid  welkom te mogen heten op `t Bullekroffie.

Veel liefs Cor en Anneke

 

 

 

 

 


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie