In verband met de Corona pandemie zijn onze voorwaarden veranderd. Wij zijn open en heten u graag welkom, onder bepaalde voorwaarden. Lees hierover meer in ons blog.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Corona en `t Bullekroffie up date 13-01-2021

 `t Bullekroffie in Corona tijd. (deze blog verandert met de maatregelen mee en houden we zo recent mogelijk.)laatste aanpassing 13-01-2021

In dit blog hou ik u op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om op `t Bullekroffie en in onze vakantiehuizen te verblijven. Gelukkig zijn die mogelijkheden er anders maar absoluut niet minder waardevol. Een contactloos welkom maar ook een fysiek  welkom buiten onder de overkapping is mogelijk. Hoe dan ook het welkom is altijd  persoonlijk en warm, iets lekker, koffie en thee en bloemen horen hierbij.

Boerderijappartementen Deze mogen worden verhuurd. Dit kan veilig omdat u geheel zelfvoorzienend bent. In de Zwartbonte, Lakenvelder en Baggerbonte heeft u uw eigen privé wellness badkamer.

U kunt met uw eigen huishouden bij ons verblijven. Wilt u met meerdere huishoudens komen dan gelden de door de overheid gestelde regels 1 huishouden + 2 personen die niet tot uw huishouden behoren. Kinderen onder de 13 tellen hierin niet mee en mogen altijd. U boekt ieder uw eigen appartement.

De aankomst kan contactloos, maar we kunnen u ook persoonlijk welkom heten buiten onder de overkapping. In de omgeving is veel horeca die op locatie bezorgen of waar u kan afhalen. Deze informatie vindt u in uw appartement en op onze facebook pagina waar ik de initiatieven deel.

Denken in mogelijkheden

Spelletjes doen in de recreatieruimte, de houtkachel aan, uw eigen drankjes in de koelkast. Sjoelen in de opkamer of biljarten in de biljardruimte. Heel veel verschillende dingen op verschillende plekken. Als u van de ruimte gebruik maakt is deze alleen voor uw huishouden toegankelijk en daarmee een besloten ruimte.

Het behoort ook tot de mogelijkheden dat er bij  aankomst een high tea klaarstaat in uw appartement, tafel gedekt kaarsjes aan. Wilt u gourmetten dan kan dit in de algemene ruimte. (deze is dan alleen voor uw gezelschap toegankelijk. Winter BBQ’en kan onder de overkapping bij de grote houtkachel. U krijgt het echt niet koud. Ook hier geld dat u hier dan alleen met uw eigen huishouden gebruik van maakt zonder anderen. Wij kunnen dit allemaal voor u regelen(meerprijs) samen met de horeca op basis van bezorgen en afhalen.  Zo steunt u de horeca.  Maar u kunt dit natuurlijk ook zelf regelen.

Vakantiehuizen mogen worden verhuurd. Dit kan veilig omdat ze geheel zelfvoorzienend zijn en vrijstaand. We kunnen u contactloos welkom heten. Dan ligt de sleutel in het huis en is de deur los. (contact verloopt telefonisch, mail of watts app). Maar u mag ook de sleutel ophalen, dan heten we u buiten welkom en overhandigen de sleutel. Ook al verblijft  u alleen met uw eigen gezin in 1 van deze huizen het is sfeervol er heel fijn, met de houtkachel en het bubbelbad of het huis met overkapping. Heerlijk lopen met de hond en koken in de goed uitgeruste keuken.

Verblijven met 1 huishouden +2 personen kinderen tot 13 jaar worden hierin niet meegerekend. Grote voordeel deze huizen hebben meerdere badkamers en toiletten.

Als u bij ons verblijft verwachten wij dat u zich aan de “regels” zoals gecommuniceerd door de overheid houd.

Onze voorwaarden

Als wij open mogen zijn dan gelden de algemene voorwaarden van de Recron. deze staan bij ons op de site.

Bent u ziek dan kunt u uw annuleringsverzekering aanspreken. Heeft u deze niet dan is dit uw eigen risico. Het is ook mogelijk om via ons een annulering verzekering af te sluiten.

Als wij moeten sluiten

Omboeken U kunt kosteloos omboeken. ( de eventuele meer of minderprijs omdat u in een andere periode verblijft verrekenen wij.)  U bent uw aanbetaling niet kwijt. Dit kunnen wij garanderen. De aanbetaling van uw verblijf hebben wij verlaagd van 50% naar 35%

Geld terug  als u reserveert weet u wat er speelt Covid is geen verrassing meer. Het is dan ook niet eerlijk om het risico volledig bij de accommodatie houder  neer te leggen. Uiteindelijk reserveert u omdat u graag wil dat de accommodatie beschikbaar is als u wilt komen.  Als u geld terug wilt ontvangen berekenen wij 25% van de huurprijs. Uiteindelijk is de slogan WE DOEN HET SAMEN! Het spreekt voor zich dat onze voorkeur uit gaat naar omboeken, we heten u graag welkom.

Groepsaccommodatie Hier kan ik kort over zijn deze is gesloten tot in ieder geval eind februari. We hopen vanaf  maart weer groepen welkom te mogen heten.

Gelukkig kunnen wij onze groepsaccommodatie ook los verhuren omdat er naast de algemene ruimtes de accommodatie is onderverdeeld in 6 appartementen met wellness. Het is dus mogelijk om de hele accommodatie met bijvoorbeeld 2 gezinnen te huren tegen een heel aantrekkelijk tarief. Er is dan heel veel ruimte en u verblijft dan zonder anderen.

Vergaderen  Op dit moment vinden er geen vergaderingen plaats, dit zal in ieder geval duren tot eind februari.

Camping De camping gaat weer open tijdens het Paasweekend. Afgelopen jaar hebben wij de nodige maatregelen genomen om een ieder een veilig verblijf te gunnen. Ook komend seizoen zullen wij er alles aan doen om dit te waarborgen.

Boeken voor 2021 is mogelijk, ons systeem is er klaar voor en wij ook. 

Wij maken schoon volgens de richtlijnen, dit houdt in dat we eerst schoonmaken met water en allesreiniger en daarna de contact punten als deur(klinken) lichtknoppen, trapleuning, afstandsbediening (om maar een greep te noemen) en alles waar met de handen wordt aangezeten desinfecteren. Wij zorgen dat er goed gelucht wordt en onze WTW unit zorgt voor een verse lucht toestroom (van buiten af ) in uw verblijf. Tussentijds komen wij niet in uw appartement, afwasmiddel, allesreiniger, schoonmaakdoekjes zijn aanwezig. Net zoals theedoeken, keukendoeken en vaatdoekjes.

U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden!   Als er door aangescherpte maatregelen veranderingen komen in onze openstelling en voorwaarden dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Wees lief en zorg goed voor elkaar dan hopen we u in goede gezondheid  welkom te mogen heten op `t Bullekroffie.

Veel liefs Cor en Anneke

 

 

 

 

 


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie