In verband met de Corona pandemie zijn onze voorwaarden veranderd. Wij zijn open en heten u graag welkom, onder bepaalde voorwaarden. Lees hierover meer in ons blog.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Corona en `t Bullekroffie up date 13-01-2021

 `t Bullekroffie in Corona tijd. (deze blog verandert met de maatregelen mee en houden we zo recent mogelijk.)laatste aanpassing 14-04-2021

In dit blog hou ik u op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om op `t Bullekroffie en in onze vakantiehuizen te verblijven. Gelukkig zijn die mogelijkheden er anders maar absoluut niet minder waardevol. Wij heten iedereen buiten onder onze overkapping welkom. We houden natuurlijk rekening met de 1,5 meter afstand.  Het welkom is altijd  persoonlijk en warm, iets lekker, koffie en thee en bloemen horen hierbij.

Boerderijappartementen Deze mogen worden verhuurd. Dit kan veilig omdat u geheel zelfvoorzienend bent. In de Zwartbonte, Lakenvelder en Baggerbonte, Piemontese heeft u uw eigen privé wellness badkamer. Bij de Blaarkop heeft u op uw eigen terras helemaal privé uw eigen jacuzzi. In de Verbeterd Roodbont mag uw hond mee en in de Piemontese mag dit ook.

U kunt met uw eigen huishouden bij ons verblijven. Wilt u met meerdere huishoudens komen dan gelden de door de overheid gestelde regels. U boekt ieder uw eigen appartement.

Camping De camping is weer geopend.  Afgelopen jaar hebben wij de nodige maatregelen genomen om een ieder een veilig verblijf te gunnen. Ook komend seizoen zullen wij er alles aan doen om dit te waarborgen en hebben we de maatregelen van vorig jaar nieuw leven ingeblazen.kantiehuizen verhuren we aan stellen en gezinnen, Dit kan veilig omdat ze geheel zelfvoorzienend zijn en vrijstaand. We kunnen u contactloos welkom heten. Dan ligt de sleutel in het huis en is de deur los. (contact verloopt telefonisch, mail of watts app). Maar u mag ook de sleutel ophalen, dan heten we u buiten welkom en overhandigen de sleutel. of u nu samen, met uw gezin of meerdere in de vakantiehuzien verblijft de huizen zijn sfeervol en gezellig, met genoeg ruimte, maar niet overdreven groot. Beide huizen hebben een houtkachel en hun eigen charme van eigen aanlegsteiger met bootje tot overkapping. Heerlijk lopen met de hond en koken in de goed uitgeruste keuken.

Als u bij ons verblijft verwachten wij dat u zich aan de “regels” zoals gecommuniceerd door de overheid houd.

Groepsaccommodatie Hier kan ik kort over zijn deze is gesloten tot in ieder geval einde van de zomer. We hopen vanaf  eind augustus weer groepen welkom te mogen heten.

Gelukkig kunnen wij onze groepsaccommodatie ook los verhuren omdat er naast de algemene ruimtes de accommodatie is onderverdeeld in 6 appartementen met wellness. Het is dus mogelijk om ieder uw eigen appartement te huren, u heeft uw eigen ruimte en verblijft als individueel stel of gezin in uw eigen appartement.

Vergaderen  Heel langzaam komt er weer iets van beweging en heten we hele kleine groepjes welkom binnen de geldende regels.

 

Denken in mogelijkheden,

gelukkig is er nog veel mogelijk, De app wandelnetwerk Noord-Holland is super, u komt op plekken waar u anders nooit zou komen. Dit geld ook voor de app fietsknoop erg leuk om je eigen route te maken. Disc werpen in het bos bij Groet, Blow karten op het strand Puzzelen op de pendalen (soort escaperoom op de fiets) Lopi fit, scooter, e shopper huurt u bij Fred fredsverhuur.nl, Kanoën een kano, boot of sloep huren bij hossebosch.nl Heerlijke duo schoonheidsbehandeling of een surf of sup les. Misschien wel een bootcamp les met het gezin of klootschieten in het bos een high tea laten bezorgen en alles staat dan klaar in uw appartement bij aankomst inclusief gezellig gedekte tafel. Wij denken graag mee. In de omgeving is veel horeca die op locatie bezorgen of waar u kan afhalen. Deze informatie vindt u in uw appartement en op onze facebook pagina waar ik de initiatieven deel.

Reserveren, Inmiddels word er volop gereserveerd, hier voelen wij ons dankbaar over, het vertrouwen doet ons goed, wij doen er alles aan om dit waar te maken.

Wij maken schoon volgens de richtlijnen, dit houdt in dat we eerst schoonmaken met water en allesreiniger en daarna de contact punten als deur(klinken) lichtknoppen, trapleuning, afstandsbediening (om maar een greep te noemen) en alles waar met de handen wordt aangezeten desinfecteren. Wij zorgen dat er goed gelucht wordt en onze WTW unit zorgt voor een verse lucht toestroom (van buiten af ) in uw verblijf. Tussentijds komen wij niet in uw appartement, afwasmiddel, allesreiniger, schoonmaakdoekjes zijn aanwezig. Net zoals theedoeken, keukendoeken en vaatdoekjes.

Onze voorwaarden (voor iedereen die heeft geboekt toen COVID bekend was)

Als wij open mogen zijn dan gelden de algemene voorwaarden van de Recron. deze staan bij ons op de site.

Bent u ziek dan kunt u uw annuleringsverzekering aanspreken. Heeft u deze niet dan is dit uw eigen risico. Het is ook mogelijk om via ons een annulering verzekering af te sluiten.

Als wij moeten sluiten

Omboeken U kunt kosteloos omboeken. ( de eventuele meer of minderprijs omdat u in een andere periode verblijft verrekenen wij.)  U bent uw aanbetaling niet kwijt. Dit kunnen wij garanderen. De aanbetaling van uw verblijf hebben wij verlaagd van 50% naar 35%

Geld terug  als u reserveert weet u wat er speelt Covid is geen verrassing meer. Het is dan ook niet eerlijk om het risico volledig bij de accommodatie houder  neer te leggen. Uiteindelijk reserveert u omdat u graag wil dat de accommodatie beschikbaar is als u wilt komen.  Als u geld terug wilt ontvangen berekenen wij 25% van de huurprijs. Uiteindelijk is de slogan WE DOEN HET SAMEN! Het spreekt voor zich dat onze voorkeur uit gaat naar omboeken, we heten u graag welkom.

U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden!   Als er door aangescherpte maatregelen veranderingen komen in onze openstelling en voorwaarden dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Wees lief en zorg goed voor elkaar dan hopen we u in goede gezondheid  welkom te mogen heten op `t Bullekroffie.

Veel liefs Cor en Anneke

 

 

 

 

 


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie