In verband met de Corona pandemie zijn onze voorwaarden veranderd. Wij zijn open en heten u graag welkom, onder bepaalde voorwaarden. Lees hierover meer in ons blog.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Corona en `t Bullekroffie up date 19-10-2020

 `t Bullekroffie in Corona tijd. (deze blog verandert met de maatregelen mee en houden we zo recent mogelijk.)laatste aanpassing 19-10-2020

Wij zijn open en heten u graag welkom

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Daarom onderstaande blog en wat u van ons mag verwachten. (best een hele lap tekst)

Waarbij we voorop stellen dat de gezondheid van een ieder het allerbelangrijkste is.

Daarnaast vragen we u ook bij een verblijf in een van onze accommodaties de regels van het RIVM en ons kabinet in acht te nemen.

Belangrijk is dat u zich niet ziek voelt, dan gelden natuurlijk de regels die heel duidelijk in alle media zijn benoemd en inmiddels bij iedereen bekend.

Wij vinden het heel belangrijk dat u deze regels en elkaar respecteert tijdens uw verblijf op `t Bullekroffie.

Inmiddels heten wij onze gasten ook weer fysiek welkom, we houden minimaal de 1,5 meter afstand, maar u kunt ook zoals dat nu omschreven wordt contactloos welkom geheten worden. Hoe dan ook het welkom is altijd een warm welkom, verse bloemen en iets lekkers hoort daar minimaal bij.

Wij maken schoon volgens de richtlijnen, dit houdt in dat we eerst schoonmaken met water en allesreiniger en daarna de contact punten als deur(klinken) lichtknoppen, trapleuning, afstandsbediening (om maar een greep te noemen) en alles waar met de handen wordt aangezeten desinfecteren. Wij zorgen dat er goed gelucht wordt en onze WTW unit zorgt voor een verse lucht toestroom (van buiten af ) in uw verblijf. Tussentijds komen wij niet in uw appartement, afwasmiddel, allesreiniger, schoonmaakdoekjes zijn aanwezig. Net zoals theedoeken, keukendoeken en vaatdoekjes.

De Boerderijappartementen met en zonder wellness als sauna, stoomcabine en wirlpoolbaden. U kunt geheel zelfvoorzienend bij ons verblijven met uw eigen gezin. Alle appartementen hebben een keuken met een combimagnetron/oven. De recreatieruimte met tafeltennis, tafelvoetbal, loungehoek met houtkachel is open. Daarnaast is er een sfeervolle biljartruimte en hebben we nog een ruimte waar een sjoelbak staat. De houtkachel bij  de overkapping kan besproken worden, hier kunt u zelfs nu het wat kouder wordt heerlijk zitten en bijvoorbeeld BBQen. Al deze plekken mag u met 1 gezin/huishouden gebruik van maken. Als u ziet dat er iemand in de ruimte is gaat u iets anders doen. Buiten kan er door de kinderen heerlijk gespeeld worden in de speeltuin, bij de Airtrampoline, op het voetbalveld of met de skelters. Het ontbijt serveren in een kistje een soort van picknick. Het kistje is gevuld met borden, bestek en allerhande lekkers, u haalt hem op in onze ontbijtruimte en gaat heerlijk ontbijten waar u wilt. Als u klaar bent brengt u het kistje bij ons terug en zorgen wij voor de afwas. (dit is in plaats van ons buffet wat met  1,5 meter afstand tot elkaar niet mogelijk is.) U krijgt er koffie of thee naar wens bij, maar kunt ook een latte of cappuccino uit onze koffie machine halen. Vooraf reserveren, we houden rekening met dieetwensen.

Een geheel zelfvoorzienend verblijf kan natuurlijk ook alle appartementen hebben een keuken met combimagnetron/oven

Op deze manier proberen we onze service ondanks de beperkingen wel persoonlijk en gastvrij aan u te verlenen.(op 1,5 meter afstand en zoveel mogelijk buiten. “Contactloos” kan natuurlijk ook. Anders dan we gewend zijn, maar passend binnen de mogelijkheden.

De vakantiehuizen zijn vrijstaand en hebben een omheinde tuin, u kunt hier contactloos verblijven. Volgens de regels mag u hier met 1 gezin vakantie vieren. De huizen zijn sfeervol en gezellig.

Groep accommodatie de mogelijkheden. Een verblijf in de groep accommodatie is met de huidige regels niet mogelijk. Voor de toeomst als er een verruiming komt binnend e maatregelen dan zijn er zeker mogelijkheden, het is omdenken en aanpassen maar dat brengt deze tijd met zich mee en daarin staat u niet alleen. Maar hoe leuk is het als u elkaar toch kan zien passend binnen de huidige regels en maatregelen. Wij verwachten dat u zich hieraan houd als u bij ons verblijft. U  beschikt over de 6 appartementen met 7 badkamers en 7 toiletten. Daarnaast zijn er nog 2 algemene toiletten. Daarnaast nog alle algemene ruimtes 1 ruimte is 55m2 en de andere ruimte 95m2 met aangrenzend een overkapping voor nog meer ruimte en binnen/buiten gevoel. Totaal is onze accommodatie 520m2 groot binnen, buiten is ook  veel ruimte.  U kunt dus ieder uw eigen appartement huren en zelfvoorzienend zijn. Daarnaast kunt u afspreken met elkaar waarbij u 1,5 meter afstand houd en de 3 verschillende ruimtes gebruikt, maar ook de overdekte  buitenruimte met houkachel kunt u hiervoor gebruiken. Zodat u nooit met te veel personen bij elkaar bent en daarnaast ook de 1,5 meter afstand kan behouden. Ja zeker het is anders maar thuis heeft u deze mogelijkheden niet.  Behoort u tot hetzelfde huishouden wonend op hetzelfde adres of jonger dan 13 jaar. dan hoeft u geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar. voor het overige geld die 1,5 meter afstand wel. Ons lucht ventilatie systeem voldoet aan alle eisen warme “vervuilde” lucht wordt vervangen door schone verse buitenlucht. Het is anders, maar door creatief te denken en creatief met de ruimte en mogelijkheden om te gaan kunt u een leuk verblijf hebben op `t bullekroffie.

Vergaderen U kunt bij ons vergaderen in kleine gezelschappen volop privacy en volledig gefaciliteerd. Ook nu geheel volgens de richtlijnen en regels. Het is ook mogelijk om een thuiswerkplek te huren met uitzicht over de landerijen, vaste internet aansluiting, maar ook draadloos en goede koffie en thee.

De camping is gesloten en gaat pas met Pasen 2021 weer open. Uiteindelijk was ons kampeer seizoen onvergetelijk, hebben we genoten en wat waren wij maar nog belangrijker onze gasten  content met onze maatregelen voor een veilig maar ook sfeervol en gezellig verblijf. Wat zijn we trots op ons gemiddelde cijfer van een 9,5 op Zoover voor  hygiëne

Hoe gaan wij om met de boekingen/annuleringen? In eerste instantie zijn we allemaal overvallen en hadden we geen idee wat ons overkwam. Wij hebben toen zoveel mogelijk geprobeerd om te boeken of te annuleren en het geld terug te geven. Deze boekingen waren ook allemaal gedaan voor COVID in ons leven kwam. Ondanks dat de paniek, onmacht groot was hebben we geprobeerd zoveel mogelijk het gesprek aan te gaan.

Nu we verder zijn in de tijd weten we allemaal dat het er is en weten we ook dat het niet zomaar weggaat. Daarom hanteren wij onze algemene voorwaarden. Hier dient u voor het reserveren mee akkoord te gaan.

Maar stel dat we weer in een soort van intelligente lock down gaan? U weet dat u heeft gereserveerd in een onzekere tijd, daarom raden wij altijd een annuleringsverzekering aan. Bij groepen raden wij een groepsannuleringsverzekering aan. WIJ maar ook U kunt zich niet verzekeren tegen iets wat te voorzien is. Helaas is COVID inmiddels zolang bij ons dat dit iets is wat te voorzien is. Kortom als u reserveert dan weet u dat er een risico aan zit. Als onderneming kunnen wij dit risico niet alleen dragen ten slotte verwacht u als u reserveert dat wij uw accommodatie vrij houden voor u, hierdoor kunnen we niet kosteloos annuleren ook niet bij een lock down. Wij zullen dan gaan middelen waarbij we het risico delen. Een win/win of verlies/verlies constructie. Natuurlijk mag u omboeken maar het middelen blijft van kracht, omboeken is dus niet kosteloos.

Wij adviseren altijd om een annuleringsverzekering af te sluiten.  Voor groepen adviseer ik altijd om een groep annulering verzekering af te sluiten.

U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden!   Als er door aangescherpte maatregelen veranderingen komen in onze openstelling en voorwaarden dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Gelukkig hebben veel mensen vertrouwen in 2021 en wordt er volop geboekt. 

Wees lief en zorg goed voor elkaar dan hopen we u in goede gezondheid  welkom te mogen heten op `t Bullekroffie.

Veel liefs Cor en Anneke

 

 

 

 

 


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie