In verband met de Corona pandemie zijn onze voorwaarden veranderd. Wij zijn open en heten u graag welkom, onder bepaalde voorwaarden. Lees hierover meer in ons blog. Onze groepsaccommodatie en vergaderlocatie blijven vooralsnog gesloten.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Corona en `t Bullekroffie

Ook op `t Bullekroffie hebben we te maken met de gevolgen van het Coronavirus.

Waarbij we voorop stellen dat de gezondheid van een ieder het allerbelangrijkste is, zijn er toch mogelijkheden om bij ons te verblijven.

 

Onze vakantiehuizen en Boerderijappartementen zijn open!

Onze vakantiehuizen zijn vrijstaand voorzien van alle luxe en ruimte met tuin om in alle privacy te mogen verblijven. Onze boerderijappartementen zijn geheel zelfvoorzienend en voorzien van alle luxe als een keuken, wellness badkamers  heel veel ruimte en een eigen in en uitgang.

Als u met uw gezin of als echtpaar  in een van onze accommodaties verblijft is er geen sprake van groepsvorming.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat er situaties zijn dat je in dun bevolkt landelijk gebied “veiliger” verblijft dan in de dichtbevolkte gebieden. Er kunnen heel veel redenen zijn waarom u juist nu van onze diensten gebruik wil maken. Die redenen hoeven niet alleen met vakantie te maken te hebben.

U wordt zoals dat nu omschreven wordt contactloos welkom geheten. Tijdens uw verblijf kunt u altijd via de app contact met ons opnemen. Zo hoeft u geen fysiek contact met ons te hebben.  Natuurlijk is contact op gepaste afstand ook mogelijk.

Op deze manier proberen we onze service ondanks de beperkingen wel persoonlijk en gastvrij aan u te verlenen. Anders dan we gewend zijn, maar passend binnen de mogelijkheden.

Daarnaast vragen we u ook bij een verblijf in een van onze accommodaties de regels van het RIVM en ons kabinet in acht te nemen. Belangrijk is dat u zich niet ziek voelt, dan gelden natuurlijk de regels die heel duidelijk in alle media zijn benoemd.

Wij doen ons uiterste best en zullen nog meer dan we normaal doen de hygiëne maatregelen nemen die nodig zijn.

De openbare ruimtes als recreatieruimte zijn gesloten. Wij serveren geen ontbijt, dit om de fysieke contact momenten zoveel mogelijk uit te sluiten.

 

Sinds 01-05-2020 is onze camping weer open!

Ook voor onze camping hebben wij maatregelen genomen om een ieder zo veilig mogelijk bij ons te laten verblijven. Onze kampeerplekken zijn groot daarnaast gaan wij niet alle plaatsen verhuren, zodat er nog meer ruimte is voor een ieder.  Alle plekken hebben stroom en de meeste plekken hebben een eigen waterkraantje en een vuilwater afvoer.

Ons sanitair en de openbare ruimtes zijn gesloten. chemisch toilet is geopend. Bij de afwasplaats kunt u warm water halen, het is niet toegestaan de afwasplaats te gebruiken.

Door de geldende beperkingen start ons bedrijf  gefaseerd weer op.

Daarnaast vragen we u ook bij een verblijf in een van onze accommodaties de regels van het RIVM en ons kabinet in acht te nemen. Belangrijk is dat u zich niet ziek voelt, dan gelden natuurlijk de regels die heel duidelijk in alle media zijn benoemd.

 

Groep accommodatie  en vergader accommodatie is gesloten 10-06-2020

Wij verwachten niet dat de regels over groepsvorming al snel van de baan  zullen zijn. Wij hopen dat we na Pinksteren weer groepen mogen ontvangen.

 

U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden!

Natuurlijk nemen met iedereen die heeft gereserveerd contact op of hebben dit al gedaan.

steeds als er weer nieuwe maatregelen bekend worden gemaakt gaan wij weer opnieuw contact opnemen.

Wij proberen zoveel mogelijk een nieuwe datum te reserveren of een voucher uit te geven voor een later verblijf.

Dankbaar zijn wij voor alle lieve berichten en begrip voor onze situatie.

 

Wees lief en zorg goed voor elkaar dan hopen we u in goede gezondheid en als de omstandigheden dit toelaten welkom te mogen heten op `t Bullekroffie.

Veel liefs Cor en Anneke


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie