In verband met de Corona pandemie zijn onze voorwaarden veranderd. Wij zijn open en heten u graag welkom, onder bepaalde voorwaarden. Lees hierover meer in ons blog.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Corona en `t Bullekroffie up date 13-01-2021

 `t Bullekroffie in Corona tijd. deze blog verandert met de maatregelen mee en houden we zo recent mogelijk. laatste aanpassing  11-10-2021

In dit blog hou ik u op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om op `t Bullekroffie en in onze vakantiehuizen te verblijven. Gelukkig zijn die mogelijkheden er en keren we steeds een stukje verder terug naar hoe het was en hoe het zou moeten zijn. Wij heten iedereen buiten onder onze overkapping welkom.   Het welkom is altijd  persoonlijk en warm.

Boerderij appartementen. Deze zijn volop in de verhuur en uitermate geschikt om te verblijven, u kunt geheel zelfvoorzienend zijn en heeft in uw badkamer uw eigen privé wellness. In de Zwartbonte, Lakenvelder en Baggerbonte, Piemontese heeft u uw eigen privé wellness badkamer. Bij de Blaarkop heeft u op uw eigen privé terras  uw eigen jacuzzi. In de Verbeterd Roodbont mag uw hond mee en in de Piemontese mag dit ook.

Inmiddels zijn de regels zodanig  versoepeld dat u ook weer met anderen op vakantie kan, of gezellig een weekend of midweek weg.

De camping is open, Onze camping is klein en heeft 15 plaatsen  er is heel veel ruimte en juist door de kleinschaligheid voelt dit prettig. Er is voldoende en schoon sanitair hier hechten wij veel waarde aan.

Vakantiehuizen Hier zijn eigenlijk geen beperkingen meer van toepassing, u kunt met meerdere gezinnen/stellen verblijven.

Wij houden ons aan de richtlijnen die de overheid geeft. U haalt de sleutel bij ons op en we heten u buiten onder de overkapping welkom.

Groep accommodatie  Wij heten vanaf eind augustus weer groepen welkom.  Wij heten u buiten welkom onder de overkapping. Verder houden wij ons aan de richtlijnen die de overheid geeft.

Vergaderen  Ook vergaderen is weer mogelijk, we heten u graag welkom.

Denken in mogelijkheden dit deden we toen er veel op slot zat en doen we nu nog steeds, ondanks dat er weer veel meer geopend is en we weer van het sociale leven genieten, is onderstaande waardevol niet i.p.v. maar naast al het andere wat gelukkig ook weer kan.

De app wandelnetwerk Noord-Holland is super, u komt op plekken waar u anders nooit zou komen. Dit geld ook voor de app fietsknoop erg leuk om je eigen route te maken. Disc werpen in het bos bij Groet, Blow karten op het strand Puzzelen op de pendalen (soort escaperoom op de fiets) Lopi fit, scooter, e shopper huurt u bij Fred fredsverhuur.nl, Kanoën een kano, boot of sloep huren bij hossebosch.nl of sloepverhuur Den Helder Heerlijke duo schoonheidsbehandeling of een surf of sup les. Misschien wel een bootcamp les met het gezin of klootschieten in het bos een high tea laten bezorgen en alles staat dan klaar in uw appartement bij aankomst inclusief gezellig gedekte tafel. Wij denken graag mee. Inmiddels kunnen we weer terrassen en zijn de winkels open. Deze informatie vindt u in uw appartement en op onze facebook pagina waar ik de initiatieven deel.

Reserveren,  Wij zijn dankbaar voor al deze boekingen en het vertrouwen.

Wij blijven schoonmaken  volgens de richtlijnen, dit houdt in dat we eerst schoonmaken met water en allesreiniger en daarna de contact punten als deur(klinken) lichtknoppen, trapleuning, afstandsbediening (om maar een greep te noemen) en alles waar met de handen wordt aangezeten desinfecteren. Wij zorgen dat er goed gelucht wordt en onze WTW unit zorgt voor een verse lucht toestroom (van buiten af ) in uw verblijf. Tussentijds komen wij niet in uw appartement, afwasmiddel, allesreiniger, schoonmaakdoekjes zijn aanwezig. Net zoals theedoeken, keukendoeken en vaatdoekjes.

Onze voorwaarden (voor iedereen die heeft geboekt toen COVID bekend was) Bovenstaande passen we regelmatig aan maar onze voorwaarden blijven ten alle tijden van kracht!)

Wij zijn open  onze algemene voorwaarden van de Recron zijn van kracht. deze staan bij ons op de site.

Bent u ziek dan kunt u uw annuleringsverzekering aanspreken. Heeft u deze niet dan is dit uw eigen risico.

Als wij moeten sluiten

Omboeken U kunt kosteloos omboeken.  U bent uw aanbetaling niet kwijt, als u  in dezelfde tarief periode boekt dan berekenen we geen meerprijs, als u in een duurdere of goedkopere tariefperiode boekt dan gaan we dit verschil verrekenen.  Dit kunnen wij garanderen. De aanbetaling van uw verblijf hebben wij verlaagd van 50% naar 35%

Geld terug  als u reserveert weet u wat er speelt Covid is geen verrassing meer. Het is dan ook niet eerlijk om het risico volledig bij de accommodatie houder  neer te leggen. Uiteindelijk reserveert u omdat u graag wil dat de accommodatie beschikbaar is op het moment dat u wilt komen.  Als u geld terug wilt ontvangen berekenen wij 25% van de huurprijs. Uiteindelijk is de slogan WE DOEN HET SAMEN! Het spreekt voor zich dat onze voorkeur uit gaat naar omboeken, we heten u graag welkom.

U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden!   Als er door aangescherpte maatregelen veranderingen komen in onze openstelling en voorwaarden dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Wees lief en zorg goed voor elkaar dan hopen we u in goede gezondheid  welkom te mogen heten op `t Bullekroffie.

Als u op `t Bullekroffie verblijft verwachten wij dat u zich aan de geldende regels houd en dat u respect heeft voor elkaar.

De basisregels blijven van kracht en bij klachten blijft u thuis.

Wij vragen niet om een QR code of test bewijs. We nemen aan dat u hierin uw eigen verantwoordelijkheid neemt.

Veel liefs Cor en Anneke

 

 

 

 

 


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie