Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Over ons

Wij zijn Cor en Anneke Tiel en samen met de kinderen Menno, Nickee en Jesper wonen wij op onze boerderij in ruste.Cor zijn vader is ruim 40 jaar terug begonnen als de eerste boerencamping in de Kop van Noord Holland. Met 5 plaatsen in de boomgaard en 2 kleine appartementen, was hij behoorlijk vooruitstrevend voor die tijd.

Alweer ruim 15 jaar geleden hebben wij het bedrijf overgenomen, de koeien gingen. Cor had niet de ambitie om boer te worden. Hierdoor kwam er ruimte voor hele leuke uitbreidingsplannen. De camping kreeg nieuw verwarmd sanitair met familiedouche. Alle plekken kregen stroom, water en vuilwaterafvoer.

De appartementen werden in een nieuw jasje gestoken. In de Boet, waar eens het jongvee stond, is nu een verwarmde recreatieruimte voor sport en spel. De oude stal is helemaal gesloopt en nu staat er een sfeervolle accommodatie met 4 boerderijkamers en 2 appartementen. Geschikt voor week, midweek, weekend verhuur. B&B en als groepsaccommodatie (u huurt dan de gehele accommodatie). Binnendoor zijn alle kamers en algemene ruimtes te bereiken.

Buiten is er van alles te doen voor groot en klein. Maar ook binnen hebben we voor de nodige vertier en comfort gezorgd zoals bijvoorbeeld een ruimte om te biljarten. Op de kamers vindt u een stoomcabine, whirlpoolbaden of een sauna.

Onze droom is hiermee uitgekomen. We hopen u te mogen begroeten bij ons. En wensen dat u geniet van alle mogelijkheden en mooie dingen die wij met heel veel plezier voor u gerealiseerd hebben.

Foto Cor en Anneke Tiel

Wat anderen zeggen

Wij zijn met ons zoontje 1 week op 't Bullekroffie geweest in het huisje de Blaarkop, we hebben een super week gehad, niek vond het geweldig het spelen met de andere kinderen en met de skelters. Anneke en Cor zijn heel gastvrij en we hebben gezellig met hun een praatje gemaakt en ze gaven ons tips over uitjes in de omgeving. We hadden elke dag een heerlijk ontbijt, schone handdoeken en alles wat je nodig hebt is aanwezig in het huisje. Alles was super schoon. We komen nog een keer terug.

Fam Buitenhuis 30 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Wij waren hier voor familie weekend van 31 aug tot en met 2 sept. hadden de groepsaccomodatie gehuurd. echt helemaal top. veel bijzondere ruimtes en buiten heel veel speelmogelijkheden voor de kids en ook skelters fietsjes enzovoorts. komen zeker terug. ook zijn er familieleden die de camping gaan proberen. gaat vast een groot succes worden. hele gastvrije eigenaars daar op tbullekroffie en super schoon. misschien alleen nog een zwembad erbij. dan is het nog superder. maar wij hebben dat niet gemist

José Doevendans 3 september 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Voor de tweede keer bij deze bed en breakfast, dit keer met de kinderen een weekverblijf en wat hebben we genoten!! Een prachtig verblijf wat met veel liefde wordt verzorgd. Keurige schone kamers, iedere morgen een heerlijk ontbijt met elke dag nieuwe verschillende dingen. De kinderen hebben ook volop genoten veel leuke dingen voor ze te doen skelters/fietsjes/voetbalveld/airtrampoline/binnenspeelplaats en natuurlijk veel leuke vriendjes en vriendinnetjes van de camping, erg leuke combi dit zo samen.Ze vonden het jammer na een week alweer naar huis te moeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Fam Kraaijenhof 13 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie