In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Over ons

Wij zijn Cor en Anneke Tiel en samen met de kinderen Menno, Nickee en Jesper wonen wij op onze boerderij in ruste.Cor zijn vader is ruim 40 jaar terug begonnen als de eerste boerencamping in de Kop van Noord Holland. Met 5 plaatsen in de boomgaard en 2 kleine appartementen, was hij behoorlijk vooruitstrevend voor die tijd.

Alweer ruim 15 jaar geleden hebben wij het bedrijf overgenomen, de koeien gingen. Cor had niet de ambitie om boer te worden. Hierdoor kwam er ruimte voor hele leuke uitbreidingsplannen. De camping kreeg nieuw verwarmd sanitair met familiedouche. Alle plekken kregen stroom, water en vuilwaterafvoer.

De appartementen werden in een nieuw jasje gestoken. In de Boet, waar eens het jongvee stond, is nu een verwarmde recreatieruimte voor sport en spel. De oude stal is helemaal gesloopt en nu staat er een sfeervolle accommodatie met 4 boerderijkamers en 2 appartementen. Geschikt voor week, midweek, weekend verhuur. B&B en als groepsaccommodatie (u huurt dan de gehele accommodatie). Binnendoor zijn alle kamers en algemene ruimtes te bereiken.

Buiten is er van alles te doen voor groot en klein. Maar ook binnen hebben we voor de nodige vertier en comfort gezorgd zoals bijvoorbeeld een ruimte om te biljarten. Op de kamers vindt u een stoomcabine, whirlpoolbaden of een sauna.

Onze droom is hiermee uitgekomen. We hopen u te mogen begroeten bij ons. En wensen dat u geniet van alle mogelijkheden en mooie dingen die wij met heel veel plezier voor u gerealiseerd hebben.

Foto Cor en Anneke Tiel

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie