Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Over ons

Wij zijn Cor en Anneke Tiel en samen met de kinderen Menno, Nickee en Jesper wonen wij op onze boerderij in ruste.Cor zijn vader is ruim 40 jaar terug begonnen als de eerste boerencamping in de Kop van Noord Holland. Met 5 plaatsen in de boomgaard en 2 kleine appartementen, was hij behoorlijk vooruitstrevend voor die tijd.

Alweer ruim 15 jaar geleden hebben wij het bedrijf overgenomen, de koeien gingen. Cor had niet de ambitie om boer te worden. Hierdoor kwam er ruimte voor hele leuke uitbreidingsplannen. De camping kreeg nieuw verwarmd sanitair met familiedouche. Alle plekken kregen stroom, water en vuilwaterafvoer.

De appartementen werden in een nieuw jasje gestoken. In de Boet, waar eens het jongvee stond, is nu een verwarmde recreatieruimte voor sport en spel. De oude stal is helemaal gesloopt en nu staat er een sfeervolle accommodatie met 4 boerderijkamers en 2 appartementen. Geschikt voor week, midweek, weekend verhuur. B&B en als groepsaccommodatie (u huurt dan de gehele accommodatie). Binnendoor zijn alle kamers en algemene ruimtes te bereiken.

Buiten is er van alles te doen voor groot en klein. Maar ook binnen hebben we voor de nodige vertier en comfort gezorgd zoals bijvoorbeeld een ruimte om te biljarten. Op de kamers vindt u een stoomcabine, whirlpoolbaden of een sauna.

Onze droom is hiermee uitgekomen. We hopen u te mogen begroeten bij ons. En wensen dat u geniet van alle mogelijkheden en mooie dingen die wij met heel veel plezier voor u gerealiseerd hebben.

Foto Cor en Anneke Tiel

Wat anderen zeggen

Uitstekend verblijf in deze luxe accomodatie. Veel mogelijk. Van 2 tot 8 personen, met een (apart bij te boeken) ontbijt. Zeer luxe.

Bert 28 februari 2019

Gemiddelde cijfer: 9,0

Wij waren hier voor familie weekend van 31 aug tot en met 2 sept. hadden de groepsaccomodatie gehuurd. echt helemaal top. veel bijzondere ruimtes en buiten heel veel speelmogelijkheden voor de kids en ook skelters fietsjes enzovoorts. komen zeker terug. ook zijn er familieleden die de camping gaan proberen. gaat vast een groot succes worden. hele gastvrije eigenaars daar op tbullekroffie en super schoon. misschien alleen nog een zwembad erbij. dan is het nog superder. maar wij hebben dat niet gemist

José Doevendans 3 september 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

We hebben een heerlijk verblijf gehad op 't Bullekroffie! We werden er warm ontvangen met een lekker hapje en drankje, erg leuk! Je komt er heerlijk tot rust, ook dankzij de heerlijke zitjes overal op de camping. Een heerlijk ruim, schoon huis (Piemontese), wat van alle gemakken voorzien was. Heerlijk als je een week niet voor je beddengoed en handdoeken hoeft te zorgen. Ook de kinderen (6, 7, 9 jaar) hebben erg genoten, omdat er speelgoed in overvloed was waar ze fijn mee konden spelen, zowel binnen als buiten. Ook het glijfeestje ivm de warmte was erg leuk! De tuin met de prachtige hortensias word goed bijgehouden, zodat alles er prachtig uitziet. We zouden er zo weer een keer naar toe gaan. Ook in de omgeving van de camping is genoeg te doen, een week was was veel te kort. Je kan alles aan de gastvrouw/heer vragen, ze nemen alle tijd voor je en beantwoorden je vragen, zijn flexibel. Er is een gezellige, relaxte sfeer!!

Fam. van Stee 8 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie