BLOG

April 2018

De Bollenvelden staan in volle bloei en wat ruikt het buiten dan lekker naar de Tulpen, Hyacinten en Narcisssen. Vorig jaar waren wij in juni in Frankrijk en ik wilde zo graag de bloeiende Lavendel en Zonnenbloemen velden zien, ik vond ze prachtig.

Van de week reed ik in de omgeving op weg om boodschappen te gaan doen en toen werd ik me opeens bewust. Wat ik vorig jaar in Frankrijk zocht staat hier gewoon bij mij om de hoek op loopafstand sterker nog zichtbaar vanaf ons Bullekroffie zittend in je tuinstoel.

Wat bijzonder dat ik  er al jaren tussen leeft en het toch langs me heen gaat. Maar gelukkig ik heb de mindset gemaakt die prachtige velden die vind je gewoon in de Kop van Noordholland te kust (letterlijk want ook het heerlijke strand is dichtbij) en te k(l)eur.

Dan draai je om en daar staan de schapen met hun lammeren de molens draaien zichtbaar op de achtergrond het Hollandse plaatje is compleet en dat allemaal zichtbaar vanaf je luie stoel of misschien er toch een heel klein stukje voor lopen en gaan picknicken bij een van de vele picknicktafels die her en der verspreid staan op het terrein.

Of toch de fiets om te genieten van alle evenementen zoals Bloeiend Zijpe, Bloemdagen Anna Paulowna, Kleurrijk Julianadorp. 

Januari 2018

Laat ik het nieuwe jaar beginnen met iedereen een gezond en succesvol jaar toe te wensen. Tot mijn grote schrik kwam ik er in december achter dat het al heel lang terug was dat ik een blog heb geschreven. Ik ben direct beginnen te zwoegen om weer eens wat leuks te gaan schrijven en dit lukt heel aardig, tot het moment dat ik op de knop opslaan drukte en er waarschijnlijk iets in de instelling verkeerd stond waardoor ik het niet voor elkaar kreeg mijn blog op te slaan. Opnieuw inloggen lukte ook niet, mijn redder in nood niet goed bereikbaar en een deadline want we gingen bijna op vakantie. even snel werkt ook niet en dat zou ik als geen ander moeten weten. maar ja de tijd........... glipt soms zomaar als zand door mijn vingers. maar word vervolgd.

Januari 2018

Wat was 2017 leuk en wat is er weer veel gebeurd, we hebben genoten van alle mooie, bijzondere, ontroerende dingen, genoten van alle verhalen van onze gasten, dat we hebben mogen delen in vreugde en verdriet, de contacten en vriendschappen die ontstaan op `t Bullekroffie het blijft waardevol en bijzonder. 

Ons Bullekroffiekindje waar ik in November 2016 al over schreef heeft een naam Bonte Koe en is sinds Pinksteren 2017 in de verhuur, maar daarvoor is er flink gebouwd en verbouwd. Uiteindelijk zijn alleen de buitenmuren blijven staan en is alles nieuw. Wat is het leuk geworden en wat hebben er al veel mensen genoten op deze plek, maar niet voordat wij als gezin een nachtje hebben proefgeslapen. BBQ aan, bootje varen, Houtkachel branden, kaarsjes aan slapen, ontbijten,  douchen in bad alles werkt en hoe........ zelf wij hebben op 1 kilometer van huis genoten en waren echt even weg.

Inmiddels is de zomer in onze al volgeboekt, maar er blijven nog genoeg weekendjes over om met maximaal 10 personen te komen genieten.

In juni 2017 heeft ons Bullekroffie kind een Broertje/zusje gekregen op hetzelfde leuke vakantiepark een iets nieuwer huisje wat we hebben gepimpt en leuk ingericht en vanaf half juli zijn gaan verhuren ook dit huisje is helemaal leuk, maar hiervoor zijn de plannen inmiddels gemaakt. komende maanden word een deel van de kozijnen vervangen en komt  er een prachtige overkapping aan het huisje. wie wil dat nou niet genieten in een vrijstaand vakantiehuis met heerlijke overkapping. Inmiddels is de website voor deze huisjes in de maak en word er volop geboekt.

Dit even over buitenhuis activiteiten ook op `t Bullekroffie zelf vervelen we ons niet. het veld waar ook het voetbalveld is ging op de schop drainage erin, meer ruimte en droge voeten, hekjes vervangen en zo verder. Om de rug van Cor te sparen is er een kleine minikraan aangeschaft en een kiepaanhangkar. Verstandige beslissing en was misschien jaren eerder al handig geweest, maar zo zie je maar weer verstand komt met de jaren. 

Maar er is nog meer nieuws ER KOMT EEN AIR TRAMPOLINE en dat is leuk voor de kinderen!

O ja we doen mee met de ACSi camping card wat inhoud dat je voor een hele leuke prijs kan komen kamperen in bepaalde periodes.

zien we u in 2018? we heten u graag welkom in onze B&B, groepsaccommodatie, vergaderlocatie in de vakantiehuisjes of op de camping.

 

Maart 2017 Wat hebben wij toch leuk werk.

Als de camping in oktober aan zijn winterslaap begint, denk ik alle tijd te hebben voor alle plannen die in de afgelopen periode zijn ontstaan, want zo denken we dan de  rustige tijd komt er weer aan. Elke keer vergis ik me hierin.Ondertussen starten de vergaderingen, alle bedrijven zijn weer volop aan de gang de meesten zijn op vakantie geweest en ook daar moet weer invulling worden gegeven aan alle nieuwe plannen. En waar kan dat beter dan bij ons op `t Bullekroffie? In de vergaderuimte met uitzicht over de landerijen. Maar ook de groepen weten ons weer te vinden. Wat maken we ook dan weer een mooie dingen mee. Zo hadden we een trouwerij van een iets ouder paar die bij ons wilden trouwen en daarna een klein feestje met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. lekker sfeervol en alles zelf organiseren, natuurlijk faciliteren wij en stonden de violen en narcissen in volle bloei om het bruidspaar welkom te heten. zo ontroerend hoe blij ze waren met onze locatie en met ons. Wat voor ons zo vanzelfsprekend is blijkt als bijzonder te worden ervaren. Of de bezichtiging van een deel van het personeel en bezoekers van een zorgboerderij, ze zochten een plek om een midweek te verblijven met zijn allen. ze gingen er een dagje op uit om verschillende plekken te bekijken. de ontroerende eerlijkheid en blijdschap van deze mensen, samen aan de koffie en met zijn allen een rondje door de accommodatie. het voelde voor mij als een warme deken, ik werd hier zo blij van, of ze nu bij ons komen of niet ik vind dit cadeautjes en geniet van deze contacten. Maar ook de contacten met collega`s, samenwerkingen die we aangaan. zo Ontwerpt Marit van Studio Pittig ons nieuwe logo, de fleyers en een ontwerp voor onze bedrijfsauto en herschrijft Susanna van Leeest uitgeverij onze teksten een vertaalslag in sfeer en beleving en weer een stukje profesioneler. De reserveringen lopen gewoon door en zo ziet u voor we het weten beginnen we aan ons nieuwe seizoen en is de"stille periode"weer voorbij. Het lijstje is uitgedunt maar nog niet klaar maar het komt goed en voor we het weten is het lijstje weer gevult met leuke nieuwe dingen voor als eens iets rustiger is of anders toch maar tussen alle bedrijven door. 

Februari 2017 SVR/VeKaBo

Inmiddels beginnen de dagen alweer iets te lengen en jawel het was heel kort maar we hebben geschaatst, wat een pret, genoten van de gezelligheid, leuke gesprekken met dorpsgenoten en de vorderingen die de kids maakten op de schaats. De voorbereidingen voor een nieuw seizoen zijn in volle gang, ook al spreken wij niet echt meer van seizoen, omdat wij het hele jaar gasten mogen ontvangen in de groepsaccommodatie, vergaderlocatie en B&B.  Er word al weer volop geboekt op alle fronten, maar dat neemt niet weg dat we alert blijven en steeds weer kijken zijn we op de goede weg, wat zou er anders kunnen en voelen we ons er nog goed bij. Zo hebben we  het besluit genomen om afscheid te nemen van de SVR en ons aan te sluiten bij de VeKaBO!

waarom? dat is voor ons een weloverwogen beslissing geweest en niet over 1 nacht ijs, Tenslotte was Vader Tiel de eerste kampeerboer in Noord Holland die zich aansloot bij de SVR, wat inhoud dat we vanaf de eerste dag lid zijn geweest van de SVR. Helaas is de SVR in onze visie niet voldoende meegegroeid met alle mogelijkheden die er online steeds meer zijn. (wat niet wegneemt dat afscheid nemen best een klein beetje pijn doet.) Als bedrijf zijn we enorm gegroeid de afgelopen 4 jaar en bij de VeKaBO hebben we de mogelijkheid om alle faccetten van ons bedrijf te laten zien. Open en bloot u hoeft niet in te loggen zoals bij de SVR, hierdoor word ons bereik groter en kan u direct doorlinken naar onze website via de VeKaBo. Deze verandering is alleen een verandering in samenwerking, onze prijs blijft gelijk aan 2016.

Voor een ieder die lid is van de SVR, dit jaar geven wij de SVR korting als overgang jaar, zodat u en wij kunnen wennen aan de verandering.

Januari 2017

En toen was het zomaar 2017, wat kan ik meer doen dan iedereen een geweldig, gezond, liefdevol, succesvol, spetterend, vredig, veilig en verdraagzaam 2017 toe te wensen. En juist die vrede en de verdraagzaamheid dat is waar het om draait.

Alle onrust in de wereld los te laten en met respect voor ieder zijn normen, waarden en geloof met en naast elkaar te leven, niet altijd makkelijk maar wat zou dat fijn zijn en een rust geven in de wereld. 

Wat ik wens voor een ieder in 2017 vind je hier op `t Bullekroffie en natuurlijk nog veel meer. 

Wij gaan er weer voor in 2017 en hopen er samen met u weer een heel mooi jaar van te maken.

 horizontale lijn

November 2016

Wat vliegen de dagen, weken, maanden voorbij tot mijn schrik zie ik dat ik in juli mijn laatste blog heb geschreven en ligt het hoogseizoen alweer een poosje achter ons. Wat is die zomer toch een heerlijke tijd. Gezellige gesprekken, prachtige vuurkorf avonden op onze nieuwe plek bij de overkapping. kindertjes die samen spelen en genieten van de nieuwe speeltuin. Gasten in de B&B die genieten van hun heerlijke boerderijappartementen met wellness en ontbijt wat wensen we nog meer.

Dit jaar hebben we samen met onze gasten chefkok Paul en gastvrouw Kirsten een samen aan de lange tafel diner verzorgt voor onze gasten en vrolijk aangekede tafel, heerlijk diner en een verrassend nagerecht met 30 mensen van een goed verzorgde avond genoten. Heel bijzonder om te samenwerken met Paul en Kirsten die al een aantal jaar bij ons in de B&B komen en een samenwerking die naar meer smaakt. misschien volgend jaar 1 malig een walking diner of een bbq? wie zal het zeggen en de tijd zal het leren. maar..........word vervolgt.

nog meer nieuws we hebben een nieuw Bullekroffie kindje erbij. Op het Zijper Eilant (vakantieparkje in Oudesluis)  hebben we een schattig vrijstaand vakantiehuis gekocht. Prachtig gelegen aan de rand van het park aan open vis en vaarwater bootje is aanwezig u stapt in en ziet de omgeving vanaf de andere kant. Over die andere kant gesproken aan de voorkant een prachtige speeltuin voor de kleintjes zicht vanaf uw eigen terras. Openlucht zwembad op 3 minuten lopen met een groot trapveldje er om heen. Strand op 9 kilometer afstand. 

Natuurlijk laten we hier onze passie weer op los wat betekend huis helemaal strippen en opnieuw opbouwen en stylen. Vanaf de Hemelvaart en we hopen vanaf Pasen gaan we verhuren.

geschikt voor 8 personen met 1 slaapkamer en badkamer beneden en 3 slaapkamers en een badkamer en toilet boven. we zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, maar dat het leuk word dat staat vast.

horizontale lijn
Juli | 2016

De vakantie`s zijn begonnen en wij zijn er weer klaar voor, het enigste wat er nog niet klaar voor is dat is ons Hollandse weer. Helaas veel van wat er op `t Bullekroffie gebeurd hebben we invloed op, maar dat weer............ Nu is het natuurlijk wel zo dat de vakantiegangers die in Nederland blijven weten dat het weer hier heel anders is als het weer in bijvoorbeeld zuid Frankrijk, maar stiekum hopen u en wij dat we ook een mooie Hollandse zomer mogen beleven en heerlijke lange avonden buiten, genieten van de vogeltjes, de mooie blauwe luchten boven de caming, de kindertjes die heerlijk spelen, kaarsje aan, kopje thee of koffie of misschien wel de BBQ met een goed glas, stoeltje achterover en relaxen. Gelukkig weten wij dat dit droombeeld niet elke dag gerealiseerd kan worden, dus is er bij ons heerlijk verwarmd sanitair, een fijne binnenrecreatieruimte (die traouwens ook heel druk bezocht is als de mussen van het dak vallen, want dan is het daar heerlijk koel.) met houtkachel en van alles te doen. Maar ook en dat is nieuw dit jaar de overkapping, zodat u met regen toch kan BBQen en misschien dan even het houtkacheltje erbij aan. zo ziet u maar het weer laat zich niet regelen maar de sfeer en het gevoel dat proberen wij u te geven en uiteindelijk....

DE KUNST OM TE GENIETEN ZIT IN JEZELF.

Wij hebben er weer enorm veel zin in. U ook?


horizontale lijn

Juni l 2016

Vakantie, voor veel mensen begint binnen niet al te lange tijd hun zomervakantie, het hele jaar hard gewerkt om nu even pas op de plaats te maken en te genieten van elkaar, het gezin, de rust en het even niet \\\"moeten\\\".  Dit hebben wij mogen ervaren, na de Pinksteren 2 weken vakantie gevierd. ( wij als hardwerkende vakantieboerderijboeren moeten straks als het hoogseizoen losbarst op honk zijn om te zorgen dat alles reilt en zeilt, de wensen van onze gasten vervullen, zorgen voor sfeer, beleving en goede faciliteiten. Inmiddels denken wij dat we weten hoe dat moet, maar zoals gezegt je bent nooit te oud om te leren togen wij met de auto, tentje achterin (heel basic) richting Italie. 2 nachtjes aan het comomeer in een hotel, vriendelijke ontvangst, verzorgde schone kamer, geweldige ligging, lekkere bedden, heerlijk ontbijt. Geen op of aanmerkingen, maar ook niet het gevoel dat we hiervan iets hebben kunnen leren, behalve dan misschien de prijs €140,- voor 1 nacht...  maar wel aan het Comomeer natuurlijk. Nu begon ons avontuur, als kind wel altijd gekampeerd, maar dat is al best even terug. Met een beetje raar gevoel in mijn buik inmiddels regende het richting de Bloemen rRviera.

Nou ik kan kort zijn het regende zo hard dat we hebben gekeken waar de zon schijnt (wat is internet toch handig) zo belanden we aan de toscaanse kust, camping aan het strand, prachtig plekje en inderdaad we kamperen basic dus met een half uur waren we geinstaleerd. Borrel erbij we zaten heerlijk en wat is die zee blauw en die Toscane prachtig. Sanitair was verouderd, maar schoon, douche was prima. Maar die mieren en salamanders vond ik toch net even iets minder, vooral toen de mieren een aanval deden op onze koelkast. Leer momentje alles goed verpakken in folie en tent met vast grondzeil toch wel handig. De regen kwam ons achterna, dus na 4 nachten was het tijd om eens bij onze Italiaanse collega`s te gaan kijken. We reserveerden 3 nachten in een agriturissimo op het Toscaanse platteland. Prachtige accommodatie die net 5 weken open was, met zwembad (helaas niet helemaal het goede weer) barretje, restaurant (dat kan niet anders want het platteland is echt het platteland en zoals wij zeggen in de middel of no where. enne niet even op de fiets naar het plaatsje 6 kilometer verderop of je moet heeeeel getraind zijn. Heerlijke dagen gehad, bij geweldige gastheren die je ook echt het gevoel geven dat je welkom bent, hele leuke rondleiding door de wijnkelder en uitleg over wijnmaken. Kijk dit is herkenbaar de kleinschaligheid het contact, veilig, vertrouwd. 

Het ontbijt was heeel erg zoet, wij dachten dit wel want als wij Italiaanse gasten hebben is de zoetigheid ook niet aan te slepen bij het ontbijt enne slank dat ze zijn. Hoe doen ze dat? gewledige dagen gehad.

Door naar Frankrijk, daar wilden we kamperen minimaal 25 graden, zwembadje en bij een dorpje, zodat we samen een borrel konden doen op het terras zonder nog met de auto te moeten.

wederom een prachtige camping en ja hier hebben we wat ideeen opgedaan.

Concluise we hebben bij onze collega`s in het buitenland gekeken, ervaren en ideeën opgedaan, uit de ruime keuze die er is, kies je uiteindelijk toch wat bij je past en daarbij helpen de revieuws van andere gasten je heel goed op weg. Maar bovenal de kunst om te  genieten zit in jezelf.

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR, we hebben er zin in laat de zomer maar komen. Wij hopen dat uw vakantie bij ons op `t Bullekroffie net zo onvergetelijk word als onze vakantie bij onze buitelandse collega`s.

horizontale lijn


Maart | 2016


In het Schager Courant heeft een prachtig artikel gestaan over de \\\"zakenvrouw Anneke Tiel\\\" en het reilen en zeilen van hun onderneming en nog veel meer. 

Zakenvrouw AnnekeTielhorizontale lijn
Februari | 2016

Wat zijn wij trots.

Afgelopen winter is er achter de schermen heel hard gewerkt om de nieuwe websites voor \\\'t Bullekroffie te realiseren. Dit is allemaal in samenwerking gegaan met Alex Moddermann van AMO-Webdesign (www.amo-webdesign.nl), Rob van den Berg van ASN-Solutions (www.asn-solutions.nl) en Jolanda Jacobs van Jolanda Jacobs Fotografie (www.jolandajacobsfotografie.nl).

Dit klinkt heel makkelijk maar het is een heel proces, wat willen wij als klant, wat zijn de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden. Soms wilden wij iets en daar moesten de hersens voor gekraakt worden om tot een goede oplossing te komen. Soms moest er wat water bij de wijn of hadden we even een werkoverleg.

Jolanda kwam meerdere keren langs omdat we een net even andere foto wilden of toch nog een foto misten. Maar allemaal hadden we het gezamenlijke doel voor ogen.
Het zijn geweldige websites geworden, die allemaal responsive zijn en met een uitstraling waar je U tegen zegt.

Dit heeft geresulteerd in 5 websites waarvan 4 in 3-talen!!
*De Portal (Bullekroffie)
*Groepsaccommodatie
*Trainingslocatie
*B&B
*Camping

Met de toevoeging van ons Landhuis.

Dit alles is gedaan om u als onze `toekomstige`gasten een nog duidelijker beeld te kunnen bieden van wat er allemaal mogelijk is op `t Bullekroffie. Ons “kindje is geboren”!

Wij zijn enorm blij met het eindresultaat en hopen dat u geniet van onze nieuwe websites. We willen dan ook heel graag de mensen waar we mee hebben samengewerkt bedanken.

Het was niet altijd makkelijk maar bedankt, we kunnen weer een tijdje vooruit.


horizontale lijn
December | 2015

Wij hebben een hele leuke lekkere aanbieding voor een verblijf in januari of februari, er is nog beperkte beschikbaarheid. nieuwschierig geworden u kunt even kijken op de website bij aanbiedingen of Facebook in de gaten houden.

horizontale lijn
November | 2015

Zomaar gaan we de laatste maand van het jaar in en is thanksgiving weer voorbij. Afgelopen dinsdag was ik naar de Engelse les en kregen we het over dit gebeuren wat is het? waar ben jij dankbaar voor? Mooie verhalen van mede cursisten, waar ben ik dankbaar voor want ook ik kwam aan de beurt. In de eerste plaats ben ik dankbaar dat het goed gaat met onze kinderen, dat ze gezond zijn, het goed doen op school en natuurlijk gaat dat niet vanzelf, maar de voorwaarden om te kunnen ontwikkelen zijn er. Dankbaar ben ik dat mijn vader er nog is, nadat hij van de zomer heel erg ziek is geweest en er nog steeds niet helemaal is, dankbaar dat we heel veel lieve mensen om ons heen hebben en dankbaar dat het goed gaat met `t Bullekroffie dat er elk jaar heel veel mensen de weg weten te vinden, tevreden zijn en weer terug komen. Dat we gastvrij mogen en kunnen zijn, de vuurkorfavonden de verhalen die veel inpact hebben mooie, lieve, verdrietige, gelukkige verhalen van gasten die we nooit meer vergeten, ook dat is thanksgiving je hart openstellen. Ik vond het mooi om hier bij stil te staan en bedacht dat we veel hebben om dankbaar voor te zijn. Nu de wereld zo op zijn kop staat en er elke dag verhalen in de kant en in de media verschijnen besef je eens temeer dat dit geen vanzelfsprekendheid is en dat dit voor heel veel mensen anders is. laten we met zijn allen open staan voor elkaar en elkaar de ruimte, de liefde en respect gunnen, dan is dat misschien maar simpel gedacht, maar dan zou het toch goed moeten komen of in ieder geval verlichting brengen.

horizontale lijn
Zomerstorm | Juli 2015

Er is een zomerstorm opkomst, heel Nederland word gewaarschuwd in de nieuwsberichten en op verschillende media, ook hier kunnen we dat merken. Campinggasten die toch maar iets eerder vertrekken dan gepland, nieuwe gasten die aan zouden komen maar hun aankomst een dag hebben uitgesteld. In de B&B merken we hier een stuk minder van daar zitten de gasten veilig en droog en hebben natuurlijk ook hinder van de komende storm, maar toch..........

De hele ochtend merken we niks van de op hande zijnde storm en zelfs de zon laat zich af e ntoe zien terwijl wij ons beginnen af te vragen of ze het dan toch mis hebben?

maar dan zo rond 14.00 begint het te regenen en te waaien dat het een lieve lust is, komt er toch nog een caravan aan die het weer getrotseerd heeft. staan laten enz o snel mogelijk naar binnen. Wat een geluk dat we zo een mooie recreatieruimte hebben, lekker de koffie en theepot aanzetten, limonade voor de kinderen, keokje en chipje erbij. de kinderen zijn veilig binnen en af en toe komen de ouderen die hun caravan/tent in de gaten houden ook binnen waaien. Inmiddels hebben we gezien dat op het voetbalveld de bomenrand niet bestand was tegen deze storm en ligt het hele voebalveld bezaaid onder de bomen, maar gelukkig de doeltjes leven nog. Ondertussen is het een soort van gezellig in de recreatieruimte, jong en oud bij elkaar. Mensen bellen waarvan de voortent en tent het niet hebben gehouden zodat de schrik bij terugkomst op de camping niet te groot is. Als de storm is gaan liggen en een ieder zijn weg weer gaat kunnen we de schade opnemen en kunnen we constateren dat er schade is maar dat dit materiele schade is en dat er geen persoonlijke ongelukken zijn gebeurd. Dit is toch wel de heftigste storm die wij hebben meegemaakt in de zomer.

De volgende dag spelen de kinderen in het \\\"klimbos\\\"en zijn de hulp troepen paraat om al die bomen in stukken te zagen, stookhout genoeg de komende tijd. komen er gasten met een taartje voor de andere gasten en voor ons voor de geboden hulp, wordt er spontaan een vouwwagen uitgeleend aan een gedupeerde zodat de vakantie toch door kan gaan en kunnnen we terugkijken op een eneverend, maar waardevol weekend omdat dan maar weer blijkt dat je als \\\"gast\\\" maar ook als \\\"campingbaas\\\" er nooit alleen voor staat.

horizontale lijn


Laat de zomer maar komen | Juni 2015

we hebben er weer zin in de zomervakantie staat weer voor de deur, voor onze jongste nog 1 weekje school, de middelste is inmiddels in de bollenschuur aan het bollenpellen en de oudste heeft zijn examen achter de rug en is ook lekker aan het werk. Voor ons begint de drukste tijd maar ook een super gezellig en hier genieten elk jaar weer van. Het ziet er naar uit dat het weer ook beter word want laten we eerlijk zijn veel kunnen we regelen maar het weer laat zich niet regelen. Nog even en dan gaan we weer gezellig om de vuurkorf voor onze gasten onvergetelijke avonden, mooie verhalen, maar ook voor ons heerlijke avonden en ondanks dat we aan het werk zijn krijgen we toch dat vakantiegevoel mee. Dus....................... wat ons betreft laat de zomer maar komen, voel, zie, beleef wat `t Bullekroffie te bieden heeft.

horizontale lijn


Hoera | April 2015

Trots zijn we dat we mogen vermelden dat we groepsaccommodatie van het jaar 2015 van de Provincie Noord Holland zijn geworden. Met dank aan de gasten die op ons hebben gestemd. We gaan ervoor om van 2015 weer een geweldig jaar te maken, met nog betere faciliteiten, steeds weer vooruitkijkend naar wat beter, anders kan.

horizontale lijn

Genomineerd als groepsaccommodatie van het jaar | Maart 2015

Wat een geweldige eer om genomineerd te zijn als groepsaccommodatie van het jaar 2015 voor de Provincie Noord Holland. Opeens was daar een telefoontje van een medewerkster van het centrum voor groepen met de mededeling dat we zijn genomineerd samen met nog 2 accommodatie`s in Noord Holland en laten die 2 accommodatie houders nu collega`s zijn die ook zijn aangesloten bij Hotel de Boerenkamer, waar wij ook bij aangesloten zijn. Ook Hotel de Boerenkamer laat zien dat kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat blijkt dan ook maar weer uit de nominatie van groepen.nl het is natuurlijk niet voor niks dat we met ons 3e genomineerd zijn. Het voelt al als winnen wie het ook gaat worden.

horizontale lijn

Verbouwen | Maart 2015

Terwijl ik dit aan het schrijven ben schijnt de zon lekker naar binnen en krijg ik in ieder geval weer zin in een druk een gezellig seizoen. Maar voor het zover is zijn we de afgelopen maanden heel druk geweest met de verbouwing van de recreatieruimte, hier is 4 meter bijgekomen en aan de achterkant voorzien van openslaande deueren en veel glas. Er is een geweldige houdkachel geplaatst van het merk Jacobus wat een heerlijke en sfeervolle warmte geeft op koudere dagen. ook is er een kleine pantrykeuken gekomen, zodat er in deze ruimte geloungt kan worden. We hebben gewerkt met mooie stoere materialen die tegen een stootje kunnen. De 2 oude appartementen Verbeterd Roodbont en Piemontese worden/zijn gerestyeld en heel sfeervol en gezellig geworden. We doen er alles aan om het u naar de zin te maken. De komende weken de laatste loodjes en dan zijn we er klaar voor. Laat de zomer maar komen, heerlijk.

horizontale lijn


Nieuw in de verhuur groot landhuis | Januari 2015
 

We zitten niet stil en hebben afgelopen herfst een mooi groot huis in Oudesluis helemaal opgeknapt en gerystyled met de bedoeling het te gaan verhuren aan grote gezinnen of kleine groepen. U kunt met maximaal 10 volwassenen en 2 kinderen in een babybed verblijven. Het is een vrijstaand huis aan de rand van het dorp op 1 kilometer afstand van `t Bullekroffie. Het huis heeft een heerlijke tuin met speel gelegenheid voor de kinderen, u kunt met 3 auto`s op het pad parkeren. Als u eenmaal binnen in het huis bent via de ruime hal(met toilet) met vide, heeft u een grote woonkeuken, woonkamer, bijkeuken wat u ook als speelruimte voor de kinderen kunt gebruiken en een grote garage voor de fietsen tot u beschikking. Beneden is ook een 4 persoons slaapkamer met badkamer en toilet boven zijn nog 3 slaapkamers en een geweldige badkamer met uniek dubbel wastafelmeubel. Het huis grenst bijna aan de wateberging, dit is een mooi klein wandelgebiedje voor een leuk ommetje ook het openlucht zwembad waar u gratis gebruik van kan maken is op loopafstand. Als u van vissen en varen houdt op nog geen 100 meter kunt u hier gebruik van maken en kunt u oneindig ver weg varen. kleinschalige bootjes verhuur om de hoek. Nieuwschierig geworden als u op de home naar beneden scrolt kunt u een kijkje nemen en alle informatie vinden over dit landhuis.

Landhuis \\\'t Bullekroffie

horizontale lijn


\\\'t Bullekroffie zit niet stil | December 2014

Terwijl buiten de wind heel hard waait en we ons afvragen of het nog winter gaat worden. De boekingen voor zowel de B&B als de camping weer in volle gang zijn, zijn we alweer druk met de voorbereidingen van het komende seizoen. plannen maken, de plannen in plannen zodat alles er straks weer spik en span erbi jligt. Maar eerst zijn we onze recreatieruimte aan het verbouwen, wie ons op Facebook volgt krijgt elke week een kleine update met foto`s om een indruk te krijgen wat het gaat worden. Dat het leuk wordt daar kan u van opaan. Door de weeks lekker bouwen op vrijdag opruimen,( omdat ook de verhuur van onze groepsaccommodatie gewoon doorgaat) zodat `s middags de gasten die de groepsaccommodatie hebben gehuurd weer van de ruimte gebruik kunnen maken. Het vergt wat planning en organisatie maar het lukt. Bijkomend voordeel is dat deze verbouwing niet uitmond in een groete rommelige verbouwing waar we op alle plekken tegelijk bezig zijn. We houden u op de hoogte en als alles klaar is volgen de foto`s op onze website.

horizontale lijn

4 uurs combinatie arrangement | Oktober 2014

Nieuw 4 uurs combinatie arrangement voor de zakelijke markt in samenwerking met OMG advies en `t Bullekroffie

Een unieke samenwerking met OMG ADVIES, dit bedrijf wordt gerunt door Lies Wouters.

Waar dit bedrijf voor staat: Op Maat Gemaakt (WAT MAAKT EEN ORGANISATIE SUCCESVOl) Er is niet een succesformule om van elk bedrijf de beste te maken, elke onderneming is uniek, net zoals de mensen die er werken.
* Ontvangst met koffie, thee en een luxe koek/cake
* Onbeperkt koffie,thee, mineraalwater tijdens de training.

De 4 uur worden ingedeeld door OMG advies, u kunt kiezen uit de thema`s workshop communicatie, leidinggeven, of begeleiding productief vergaderen. Heeft u zelf iets in gedachten, contracteer ons dan voor een Op Maat Gemaakt advies.

Dit arrangement is uit te breiden met een lunch, diner of overnachting. Wij zijn trots te mogen samenwerken met Lies Wouters van OMG advies.

horizontale lijn


Tijd voor groepen, vergaderen en alles wat hierbij komt kijken | September 2014

De groepen weten ons weer te vinden elk weekend is er een groep, familie, vrienden, collega`s die van onze accommodatie gebruik maken. Tot nu toe alle naar tevredenheid en er van zijn zelfs groepen die terugkomen en voor het vogende jaar alweer geboekt hebben. We proberen onze kwaliteit hoog te houden en onze gasten een super weekend of midweek te laten beleven. Voor advies over leuke activiteiten kan een ieder bij ons terecht en wat nog leuker is soms komen onze gasten met een activieteit die wij nog niet hadden ontdekt, gelukkig delen ze dit dan met ons zodat wij een ander weer van goed advies kunnen dienen. ook weten mensen ons te vinden die hun trouw feest op basis van zelfverzorging bij ons willen vieren, lekker kleinschalig en informeel, voor catering kunnen wij adviseren er zijn zoveel leuke bedrijven in onze omgeving, zodat er voor elke wens wel een passend antwoordt is. In de midweken begroeten we bedrijven die kleinschalig in een rustige omgeving willen vergaderen, trainingen volgen, ont-moeten. van 6 tot 30 personen. Dit kan met en zonder overnachting een kant en klaar arrangement of helemaal op maat ook hierin adviseren we graag en dit gaat ons steeds makkelijker af. Al doende leert men, zeker als je ervoor open staat. Ja het is weer voorbij die mooie zomer....., maar laat maar komen die mooie herfst, winter en voorjaar elk seizoen zijn eigen charme wat heb ik toch een leuk beroep.

horizontale lijn

Het is weer voorbij die mooie zomer, die zomer begon zowat in . . . | Augustus 2014

Terugkijkend op een mooi seizoen, en genietend van de de mooie nazomerse dagen, wat hebben we weer veel gasten mogen ontvangen, met elk hun lieve, leuke, ontroerende of soms ook verdrietige verhaal, uit binnen en buitenland. Wat ben ik blij dat ik al deze mensen een fijn verblijf heb kunnen bieden, even helemaal weg van alle zorg en verplichtingen. Wat voor vele een echt cadeau is, was natuurlijk het hele mooie weer dat maakt je vakantie in Nederland helemaal af, niet hele dagen rijden om enigzins de zon tegen te komen, maar gewoon in ons eigen kikkerlandje, op fietsafstand van het strand. Voor onze buitelandse gasten hoefde dat mooie weer niet echt zij kwamen om veel van Nederland te zien en dan heb je geen warme zomer nodig. Het is hier warmer dan thuis kreeg ik regelmatig te horen.

Wat is het genieten als de kinderen allerlei activiteiten verzinnen, deze dan zelf organiseren en beleven. Wat een fantasie hebben de kinderen en wat leren ze hier spelenderwijs veel van. Geen volwassene hoeft hun te vertellen wat ze moeten, en hoe ze het moeten doen om het gewenste resultaat te bereiken. Dit talent bezitten ze van nature en het overleg hoe, wie wat waar ook dat gaat bijna vanzelf een klein conflict lossen ze zelf op en als ze vragen hebben komen ze wel.

Terugkijkend kan ik alleen maar schrijven lieve mensen bedankt dat jullie voor de eerste keer of jaar na jaar `t Bullekroffie weten te vinden, we hebben genoten van de drukte en de gezelligheid.

horizontale lijn


Genieten op `t Bullekroffie | Juli 2014

Alle scholen in Nederland hebben nu vakantie en dat kunnen we merken, het is gezellig druk en buiten is het lekker warm, de camping staat vol met tenten, vouwagens en caravans, de ene heel basic en de ander voorzien van alle luxe, ook in de B&B is het druk en de kamers die nog beschikbaar zijn worden Last Minute vol geboekt, genieten van alle luxe in de boerderij appartementen met alles erop en eraan, maar wel sfeer proefen en genieten van de gezelligheid die er op het erf heerst. voor de kinderen en speel kamaraadjes genoeg. Maar of onze gasten nu luxe of basic op vakantie gaan Wifi is inmiddels zo belangrijk geworden en niet meer weg te denken voor elke gast groot en klein. Nu kunnen we redelijk aan de vraag voldoen, maar zo nu en dan is het toch echt te druk online en zegt ons simpele telefoonlijntje kan het even minder??? Ja dan is het bereik even slecht of weg.In het voor en najaar is er geen enkel probleem en is het internet altijd goed. Maar goed geen wifi tijd voor iets anders spelletjes op tafel boek in de hand wat kan het leven toch eenvoudig zijn en wat hebben we uiteindelijk nodig om te genieten? mooi weer, je gezin bij je en tijd zonder dat er steeds iets tussen komt wat moet. En als de Wifi weer goed is ....... ja u raad het al met zijn allen surfen over het net want nu hebben we tijd. Tot ........ en zo is de circel weer rond.

horizontale lijn


We komen op televisie bij SBS6 Trips en Tips |  Mei 2014

Ongeveer 2 maanden terug zijn we benaderd door de redactie van het programma Trips en tips van SBS6 met de vraag of we mee wilden doen in dit programma. Uiteindelijk is hieruit voortgekomen dat we in de maand juni/ juli 1 keer op zondag en 1 keer op zaterdag te zien zijn in dit programma. Het is vooral gebaseerd op het nieuwste gedeelte van ons bedrijf de B&B/ groepsaccommodatie. Het was een hele leuke ervaring dat er bij ons gefilmd werd en zijn zelf heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Wij zijn er trots op dat ons bedrijf door de redactie is gevonden en dat ze ons leuk genoeg vonden om ons te benaderen. t.z.t. wordt het filmpje geplaats op onze website hierdoor kunnen we het heel goed als promotie inzetten. Voor onze virtuele tour klik op onderstaand link.

Virtuele tour \\\'t Bullekroffie

horizontale lijn


Wist u dat......... | Maart 2014

U bij ons ook heel goed voor een langere periode kan verblijven of bijvoorbeeld u zomervakantie kan doorbrengen, dit kan zowel in de appartementen als in de Boerderijkamers. Als u met kinderen bij ons verblijft u apart van elkaar slaapt niet door middel van traditionele slaapkamers maar doormiddel van Bedstede`s, slapen An-Suite en op de vide`s in de nok van de boerderij. U een eigen keukentje heeft en ook als u in de bovenkamers verblijft er verschillende terrassen zijn waar u van het mooie weer kan genieten en een oogje op de kinderen kan houden. Ook is het mogelijk om een plekje met privacy te vinden waar u van de rust en het uitzicht kan genieten. In de vakantie perode`s is onze B&B zeer geschikt voor een verblijf met kinderen de luxe van een appartement met hotel service en een heerlijk ontbijt.

horizontale lijn


Nieuwe 2e website online | Januari 2014

Achter de schermen gaan de werkzaamheden gewoon door, om onze gasten op de zakelijke markt nog beter te kunnen bereiken hebben we besloten een 2e website www.vergaderruimte-nh.nl te gaan maken samen met de vertrouwde mensen die ook hebben meegewerkt aan deze site. Ik mag zeggen het resultaat mag er zijn het is duidelijk en overzichtelijk. Nu maar hopen dat een ieder die wil vergaderen, een workshop wil organiseren, een training wil geven of ..... in een rustige landelijke sfeer met goede facilitieten, zoals meerdere ruimtes, wifi, ruime parkeerplaats op eigen terrein, de weg naar `t Bullekroffie weten te vinden. Dit heeft tijd nodig en ik mag zeggen dat we al een heel aantal gasten hebben mogen ontvangen die onze locatie als vergaderlocatie hebben gebruikt, naar tevredenheid en dat we zelfs verschillende al voor een 2e en 3e keer hebben mogen begroeten. Hier kunnen we alleen maar dankbaar voor zijn, in deze tijd is het niet vanzelfsprekend dat mensen jou bedrijf uitkiezen om te verblijven of dit nu zakelijk in de B&B,als groep of op onze sfeervolle camping is. Hier kan ik alleen maar blij van worden. We hebben weer heel veel zin in 2014 en hopen samen met u te mogen genieten van vele mooie momenten.

horizontale lijn


Ontmoeting met leuke gevolgen voor de tuin | December 2013

Sommige gebeurtenissen zijn zo leuk dat het de moeite waard is om over te schrijven. Even een klein half jaar terug in de tijd, ik ben op de markt plantjes aan het uitzoeken voor in de buitenpotten. Op dat moment raak ik in gesprek met een andere klant, wat is wel en niet leuk. ik wilde graag wat dingen die al wat groter zijn omdat het bij ons nou eenmaal ook wat groter is en het anders wegvalt. Nou zegt deze mevrouw kom even bij mij langs ik heb zoveel dan kan je in het najaar wat uitsteken. op dat moment had ik geen tijd, heel druk met de opening, maar mevrouw wist wel waar ik woonde. Die zelfde middag nog komt ze langs met een prachtig en groot boeket uit eigen tuin, zo leuk. Nou zegt ze we houden contact, want jullie hebben nogal wat nodig. Na de zomer zijn we daar geweest en hebben we een aanhanger meer dan vol aan plantjes mee gekregen alles lag al keurig klaar. Nu staan al die plantjes bij ons in de grond en hebben we weer een stukje af. We zijn zo benieuwd hoe het er volgend jaar allemaal bij staat. Dit zijn van die mooie momenten, als je er voor open staat komen er zoveel leuke dingen op je pad, hier geniet ik enorm van.

horizontale lijn


Crossie`s hok ( open schuurtje voor alle skelters, fietsjes) | November 2013

Eindelijk is ons crossie`s hok is klaar!!!!!! Dit stond al veel langer op de planning, maar eerst wisten we niet waar we hem wilde hebben en toen kwam de bouw van onze B&B/groepsaccommodatie er tussen door. Maar nu is de accommodatie inmiddels een half jaar open en hebben we vele gasten mogen ontvangen. Wat tot nu toe een gemis was is dat er geen overdekte fietsenstalling was met oplaadpunten voor de e-bike`s. Maar we hebben goed nieuws met de verhuizing van alle skelters, fietsjes, loopfietsen, stepjes en al wat daar bij komt is er een prachtige overdekte ruimte vrij gekomen waar de fietsen droog staan en zonodig de fietsen opgeladen kunnen worden. Wat ook heel prettig is ze staan niet meer voor de oprij naar de parkeerplaats, zodat je niet meer eerst uit de auto moet om een skelter weg te zetten voordat de auto geparkeerd kan worden. Weer iets voor ons om van het lijstje to do af te mogen strepen. maar met wat we van boven strepen, beginnen we van onder weer te schrijven, zo blijven er altijd plannen en dingen to do, maar niks is leuker dan plannen maken en onze gasten te verassen met de verbeteringen die we zoveel mogelijk proberen door te voeren. op naar het volgende.

horizontale lijn


Herfst op `t Bullekroffie | Oktober 2013

Inmiddels ligt de zomer alweer even achter ons en hebben we zelf ook genoten van een heerlijke vakantie. Uitgerust kunnen we erweer tegen aan. Wat is het dan leuk als er zomaar een foto van het uitzicht met een lieve tekst van tevreden gasten in de brievenbus valt. Uiteindelijk doen we het daarvoor, als onze gasten tevreden, blij en uitgerust na hun vakantie weer huiswaarts gaan, zijn wij ook tevreden. Nog zo een waar ik blij van wordt de mond tot mond reclame, mooier kan je het niet hebben.In de weekenden ontvangen we vaak groepen die met zijn allen hier hun familie, vrienden weekend doorbrengen. Nu het buiten kouder wordt en het regenseizoen wel lijkt losgebarsten is het in de accommodatie binnen heerlijk verblijven. Het biljart de wellness op de kamers een ruime recreatieruimte voor sport en spel. Het is heerlijk om naar buiten te gaan en de herfst te voelen, maar het is niet noodzakelijk om je op `t Bullekroffie te vermaken. In de midweken hebben we hele leuke aanbiedingen om te onthaasten, te genieten van rust en ruimte. Inmiddels is het herfstvakantie en loot de B&B vol met gasten, Verwarming aan binnen warm en gezellig, heerlijk om onze gasten te verwennen met een lekker ontbijt en een mooie kamer. Het blijft bijzonder om te mogen wonen en werken op een plek waar we zoveel vershillende gasten mogen ontvangen uit binnen en buitenland.

horizontale lijn


Kikkers en visjes vangen, hutten bouwen en afkoelen op de buikschuifbaan | Augustus 2013

Nu het nieuwe gedeelte de B&B klaar is en er steeds weer nieuw gasten zijn die van de kamers gebruik maken, ontdekken de kinderen dat je aan die kant van de Boerderij kikkers kan vangen. De verleiding is heel groot om heerlijk bij de prutsloot te spelen. De kikkers zijn talrijk en de ene nog groter dan de andere. Volgend jaar zijn de hortensia`s groter en staat er een hekje en loop je niet zo snel door naar de sloot een ieder die dan daar wil en mag spelen kan dat doen en voor de kleintjes is er een natuurlijke afscherming, zoals we overal de slootjes van afscherming hebben voorzien. Wij genieten steeds weer van alle blije kinderen die weer een kikker hebben gevangen om ze daarna met een plons weer loslaten. Daarna weer verder in het \\\"speelbosje\\\" werken aan de hut, met de boot die op het droge ligt, politie spelen. Wat hebben ze een fantasie en wat kunnen ze zich vermaken op de skelters, stepjes en fietsjes. Om af te koelen hebben we de buikschuifbaan en water fontein neergelegd en zelfs een enkele papa of mama waagt zich hieraan. Dolle pret en ze missen de nintendo, i-pad, computer, laptop en al dat soort dingen totaal niet.

horizontale lijn


Langzaam wordt ik steeds handiger in het maken van een ontbijt! | Juli 2013

Het is gezellig druk in de B&B maar ook in de appartementen en op de camping, langzaam word ik steeds handiger om het verwenontbijt te verzorgen voor onze gasten.Ik probeer om niet elke dag het ontbijt hetzelfde te laten zijn en met deze warmte is vers fruit erbij heerlijk. De eerste gasten hebben ook al kunnen genieten van een ontbijt op het nieuwe terras, in het ochtend zonnetje of in de schaduw. Ik merk dat ik met de voorbereidingen steeds sneller klaar ben. Vers bloemetje, kaarsje helemaal leuk. Ik ben er weer klaar voor om morgenochtend onze gasten te verwennen met een ontbijt in onze mooie opkamer. Met dit mooie weer is het genieten van de blije gezichten en vrolijke mensen. Elke dag is weer anders, met steeds weer nieuwe gasten die wij mogen verwelkomen.

horizontale lijn


Topdrukte op `t Bullekroffie | Juli 2013

De vakantie`s zijn nu echt begonnen en ook de zon is gaan schijnen en verwarmt. In de B&B onze eerste gasten uit Isräel mogen verwelkomen en een gezellige week mee mogen beleven. Deze mensen rijden half Nederland door om alle bezienswaaardigheden te bezoeken en vertellen over alle belevenissen. Wat wij in Nederland niet kennen, is dat ik bij het afscheid een aandenken kreeg mee genomen uit Isräel als dank voor de gastvrijheid. Ze hadden goed onze website geobserveerd, want ik kreeg een prachtig hart om ergens op te hangen en een handgemaakt bordje uit Jerusalem. Zeer tevreden mensen uitgezwaaid. Nu gaan we zelf even van de zon genieten na een vol weekend. Vol op de camping, vol in de B&B, vandaag weer gasten uitgezwaaid en inmiddels weer nieuwe gasten ontvangen. Laat de zomer maar lekker lang duren wij zijn er klaar voor en hebben er zin in. Langzaam vinden we onze draai met onze nieuwe B&B en zijn blij met alle leuke reactie`s.

horizontale lijn


Opening B&B \\\'t Bullekroffie | Juni 2013

Trots zijn wij dat we vandaag onze nieuwe B&B gaan openen\\\'t Bullekroffie

Samen met Opa gaan de kinderen het lintje doorknippen en daarmee is de B&B officieel geopend. Wij hebben onze droom waargemaakt en voelen ons rijk dat we de kans en de mogelijkheid hebben gekregen. We hopen dat vele uit binnen en buitenland onze prachtige accommodatie weten te vinden en onze accommodatie als een beleving ervaren. Met dank aan een ieder die heeft meegeholpen aan deze droom.


horizontale lijn

HDC-Media - Schager Courant | Woensdag 19 juni 2013

Lydia Jasper van het Schager Courant is afgelopen week langs geweest om eens met eigen ogen te bekijken waarom \\\'t Bullekroffie 5 tulpen heeft ontvangen van de Stichting Bed and Breakfast classsificatie.

Artikel: Oudesluis * Na vier verbouwingsjaren is de luxe bed en breakfast nu geheel naar hun wens. Anneke en Cor Tiel zijn trots op het resultaat. \\\"Beter dat het langer ........ voor het hele artikel klik op de volgende link

horizontale lijn


Stichting Bed & Breakfast Nederland | Juni 2013

Bed & breakfast `t Bullekroffie in Oudesluis beloond met 5 tulpen.

`t Bullekroffie in Oudesluis is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen. Dit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. `t Bullekroffie ontving de vijf tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest:

B&B Bullekroffie is een schitterende B&B met ruime en mooi ingerichte kamers/appartementen. Gasten hebben alle benodigde faciliteiten tot hun beschikking. De B&B is geschikt voor een breed publiek, van romantisch stelletje tot jong gezin.

De gastvrouw heeft ons een warm welkom gegeven en was zeer behulpzaam. De B&B is nog maar net open. Het ontbijt was fantastisch en uitgebreid. We mochten ook kosteloos een lunchpakket meenemen. De B&B is van zeer hoog niveau.

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B\\\'s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nlen www.bedandbreakfastclassificatie.nl

\\\"Een bed & breakfast met vijf tulpen biedt voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau. De inrichting is tot in de puntjes verzorgd en de eigenaar haalt alles uit de kast om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen. Daarnaast is er veel privacy, want B&B\\\'s in deze klasse hebben altijd privé-sanitair bij de gastenkamers en vaak ook een eigen entree\\\", aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Bron: Stichting Bed & Breakfast Nederland: T 040-7620600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.