In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Wij zijn op vakantie, tijd om te Ont-moeten.

Vakantie, voor veel mensen begint binnen niet al te lange tijd hun zomervakantie, het hele jaar hard gewerkt om nu even pas op de plaats te maken en te genieten van elkaar, het gezin, de rust en het even niet “moeten”.  Dit hebben wij mogen ervaren, na de Pinksteren 2 weken vakantie gevierd. (wij als hardwerkende vakantieboerderijboeren moeten straks als het hoogseizoen losbarst op honk zijn om te zorgen dat alles reilt en zeilt, de wensen van onze gasten vervullen, zorgen voor sfeer, beleving en goede faciliteiten. Inmiddels denken wij dat we weten hoe dat moet, maar zoals gezegd je bent nooit te oud om te leren togen wij met de auto, tentje achterin (heel basic) richting Italie. 2 nachtjes aan het Comomeer in een hotel, vriendelijke ontvangst, verzorgde schone kamer, geweldige ligging, lekkere bedden, heerlijk ontbijt. Geen op of aanmerkingen, maar ook niet het gevoel dat we hiervan iets hebben kunnen leren, behalve dan misschien de prijs €140,- voor 1 nacht…  maar wel aan het Comomeer natuurlijk. Nu begon ons avontuur, als kind wel altijd gekampeerd, maar dat is al best even terug. Met een beetje raar gevoel in mijn buik inmiddels regende het richting de Bloemen rRviera.

Nou ik kan kort zijn het regende zo hard dat we hebben gekeken waar de zon schijnt (wat is internet toch handig) zo belanden we aan de Toscaanse kust, camping aan het strand, prachtig plekje en inderdaad we kamperen basic dus met een half uur waren we geïnstalleerd. Borrel erbij we zaten heerlijk en wat is die zee blauw en die Toscane prachtig. Sanitair was verouderd, maar schoon, douche was prima. Maar die mieren en salamanders vond ik toch net even iets minder, vooral toen de mieren een aanval deden op onze koelkast. Leer momentje alles goed verpakken in folie en tent met vast grondzeil toch wel handig. De regen kwam ons achterna, dus na 4 nachten was het tijd om eens bij onze Italiaanse collega`s te gaan kijken. We reserveerden 3 nachten in een agriturissimo op het Toscaanse platteland. Prachtige accommodatie die net 5 weken open was, met zwembad (helaas niet helemaal het goede weer) barretje, restaurant (dat kan niet anders want het platteland is echt het platteland en zoals wij zeggen in de middel of no where. enne niet even op de fiets naar het plaatsje 6 kilometer verderop of je moet heeeeel getraind zijn. Heerlijke dagen gehad, bij geweldige gastheren die je ook echt het gevoel geven dat je welkom bent, hele leuke rondleiding door de wijnkelder en uitleg over wijn maken. Kijk dit is herkenbaar de kleinschaligheid het contact, veilig, vertrouwd.

Het ontbijt was heeel erg zoet, wij dachten dit wel want als wij Italiaanse gasten hebben is de zoetigheid ook niet aan te slepen bij het ontbijt enne slank dat ze zijn. Hoe doen ze dat? geweldige dagen gehad.

Door naar Frankrijk, daar wilden we kamperen minimaal 25 graden, zwembadje en bij een dorpje, zodat we samen een borrel konden doen op het terras zonder nog met de auto te moeten.

wederom een prachtige camping en ja hier hebben we wat ideeën opgedaan.

Conclusie we hebben bij onze collega`s in het buitenland gekeken, ervaren en ideeën opgedaan, uit de ruime keuze die er is, kies je uiteindelijk toch wat bij je past en daarbij helpen de reviews van andere gasten je heel goed op weg. Maar bovenal de kunst om te  genieten zit in jezelf.

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR, we hebben er zin in laat de zomer maar komen. Wij hopen dat uw vakantie bij ons op `t Bullekroffie net zo onvergetelijk word als onze vakantie bij onze buitenlandse collega`s.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie