In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Weer een jaar rijker!

Wat zijn we blij met onze nieuwe website, absoluut geen vanzelfsprekendheid en ondanks de samenwerking met Branding New is dit een tijdrovende klus. Maar het is weer gelukt en ik heb weer veel geleerd. Daarnaast zijn we deze winter bezig geweest met een nieuw reserveringssysteem en dit kost bloed, zweet en tranen. Ik ben heel lang geen voorstander geweest omdat het persoonlijke contact, het goed benaderbaar zijn en de tijd nemen voor onze (potentiële) gasten voor mij heel belangrijk is. Ik was best bang dat dit met een reserveringssysteem niet meer zou kunnen.

MAAR gelukkig Ik hoop met dit systeem straks extra tijd te hebben voor u als u daadwerkelijk  bij ons bent. De tijd zal het leren.

We of eigenlijk Cor is bezig met zonnepanelen voor `t Bullekroffie het verbruik reist de pan uit en de kosten dus ook, eigenlijk een goed teken dan is de bezetting goed. Maar het kan groener en daar gaan we voor.

Allemaal leuke projecten en dit houd ons bezig, naast alle andere werkzaamheden, zoals het onderhoud op de camping en het schilderwerk in de accommodatie.

Of het nog niet genoeg is hebben we sinds juli 2019 er een 3e vakantiehuisje bij, hierover later meer.

zien we u dit jaar op `t Bullekroffie


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie