Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Wat is de Kop van Noord-Holland toch divers en mooi

De Bollenvelden staan in volle bloei en wat ruikt het buiten dan lekker naar de Tulpen, Hyacinten en Narcisssen. Vorig jaar waren wij in juni in Frankrijk en ik wilde zo graag de bloeiende Lavendel en Zonnenbloemen velden zien, ik vond ze prachtig.

Van de week reed ik in de omgeving op weg om boodschappen te gaan doen en toen werd ik me opeens bewust. Wat ik vorig jaar in Frankrijk zocht staat hier gewoon bij mij om de hoek op loopafstand sterker nog zichtbaar vanaf ons Bullekroffie zittend in je tuinstoel.

Wat bijzonder dat ik  er al jaren tussen leeft en het toch langs me heen gaat. Maar gelukkig ik heb de mindset gemaakt die prachtige velden die vind je gewoon in de Kop van Noordholland te kust (letterlijk want ook het heerlijke strand is dichtbij) en te k(l)eur.

Dan draai je om en daar staan de schapen met hun lammeren de molens draaien zichtbaar op de achtergrond het Hollandse plaatje is compleet en dat allemaal zichtbaar vanaf je luie stoel of misschien er toch een heel klein stukje voor lopen en gaan picknicken bij een van de vele picknicktafels die her en der verspreid staan op het terrein.

Of toch de fiets om te genieten van alle evenementen zoals Bloeiend Zijpe, Bloemdagen Anna Paulowna, Kleurrijk Julianadorp.

 


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Net terug van een week in de B&B van de familie Tiel: een prachtig en erg schoon verblijf. Erg netjes, alles aanwezig wat nodig was. Iedere morgen verwend met een heerlijk ontbijt, waarin gedurende de week ook nog eens in afgewisseld werd! De badkamer is een kleine wellness en ook de bedden met massage waren echt een verwennerij. Wij hebben met zn 2-en genoten van de prachtige natuur op de fiets: erg mooie tochten kunnen maken! De plaatselijke slager in Schagen heeft voor ons gekookt: écht vakantie! We komen graag nog eens terug!

Cor en Trees 24 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Wij waren hier voor familie weekend van 31 aug tot en met 2 sept. hadden de groepsaccomodatie gehuurd. echt helemaal top. veel bijzondere ruimtes en buiten heel veel speelmogelijkheden voor de kids en ook skelters fietsjes enzovoorts. komen zeker terug. ook zijn er familieleden die de camping gaan proberen. gaat vast een groot succes worden. hele gastvrije eigenaars daar op tbullekroffie en super schoon. misschien alleen nog een zwembad erbij. dan is het nog superder. maar wij hebben dat niet gemist

José Doevendans 3 september 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Uitstekend verblijf in deze luxe accomodatie. Veel mogelijk. Van 2 tot 8 personen, met een (apart bij te boeken) ontbijt. Zeer luxe.

Bert 28 februari 2019

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie