In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Wat is de Kop van Noord-Holland toch divers en mooi

De Bollenvelden staan in volle bloei en wat ruikt het buiten dan lekker naar de Tulpen, Hyacinten en Narcisssen. Vorig jaar waren wij in juni in Frankrijk en ik wilde zo graag de bloeiende Lavendel en Zonnenbloemen velden zien, ik vond ze prachtig.

Van de week reed ik in de omgeving op weg om boodschappen te gaan doen en toen werd ik me opeens bewust. Wat ik vorig jaar in Frankrijk zocht staat hier gewoon bij mij om de hoek op loopafstand sterker nog zichtbaar vanaf ons Bullekroffie zittend in je tuinstoel.

Wat bijzonder dat ik  er al jaren tussen leeft en het toch langs me heen gaat. Maar gelukkig ik heb de mindset gemaakt die prachtige velden die vind je gewoon in de Kop van Noordholland te kust (letterlijk want ook het heerlijke strand is dichtbij) en te k(l)eur.

Dan draai je om en daar staan de schapen met hun lammeren de molens draaien zichtbaar op de achtergrond het Hollandse plaatje is compleet en dat allemaal zichtbaar vanaf je luie stoel of misschien er toch een heel klein stukje voor lopen en gaan picknicken bij een van de vele picknicktafels die her en der verspreid staan op het terrein.

Of toch de fiets om te genieten van alle evenementen zoals Bloeiend Zijpe, Bloemdagen Anna Paulowna, Kleurrijk Julianadorp.

 


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie