Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Wat is de Kop van Noord-Holland toch divers en mooi

De Bollenvelden staan in volle bloei en wat ruikt het buiten dan lekker naar de Tulpen, Hyacinten en Narcisssen. Vorig jaar waren wij in juni in Frankrijk en ik wilde zo graag de bloeiende Lavendel en Zonnenbloemen velden zien, ik vond ze prachtig.

Van de week reed ik in de omgeving op weg om boodschappen te gaan doen en toen werd ik me opeens bewust. Wat ik vorig jaar in Frankrijk zocht staat hier gewoon bij mij om de hoek op loopafstand sterker nog zichtbaar vanaf ons Bullekroffie zittend in je tuinstoel.

Wat bijzonder dat ik  er al jaren tussen leeft en het toch langs me heen gaat. Maar gelukkig ik heb de mindset gemaakt die prachtige velden die vind je gewoon in de Kop van Noordholland te kust (letterlijk want ook het heerlijke strand is dichtbij) en te k(l)eur.

Dan draai je om en daar staan de schapen met hun lammeren de molens draaien zichtbaar op de achtergrond het Hollandse plaatje is compleet en dat allemaal zichtbaar vanaf je luie stoel of misschien er toch een heel klein stukje voor lopen en gaan picknicken bij een van de vele picknicktafels die her en der verspreid staan op het terrein.

Of toch de fiets om te genieten van alle evenementen zoals Bloeiend Zijpe, Bloemdagen Anna Paulowna, Kleurrijk Julianadorp.

 


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Voor de tweede keer bij deze bed en breakfast, dit keer met de kinderen een weekverblijf en wat hebben we genoten!! Een prachtig verblijf wat met veel liefde wordt verzorgd. Keurige schone kamers, iedere morgen een heerlijk ontbijt met elke dag nieuwe verschillende dingen. De kinderen hebben ook volop genoten veel leuke dingen voor ze te doen skelters/fietsjes/voetbalveld/airtrampoline/binnenspeelplaats en natuurlijk veel leuke vriendjes en vriendinnetjes van de camping, erg leuke combi dit zo samen.Ze vonden het jammer na een week alweer naar huis te moeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Fam Kraaijenhof 13 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Wij waren hier voor familie weekend van 31 aug tot en met 2 sept. hadden de groepsaccomodatie gehuurd. echt helemaal top. veel bijzondere ruimtes en buiten heel veel speelmogelijkheden voor de kids en ook skelters fietsjes enzovoorts. komen zeker terug. ook zijn er familieleden die de camping gaan proberen. gaat vast een groot succes worden. hele gastvrije eigenaars daar op tbullekroffie en super schoon. misschien alleen nog een zwembad erbij. dan is het nog superder. maar wij hebben dat niet gemist

José Doevendans 3 september 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Uitstekend verblijf in deze luxe accomodatie. Veel mogelijk. Van 2 tot 8 personen, met een (apart bij te boeken) ontbijt. Zeer luxe.

Bert 28 februari 2019

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie