Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Wat hebben wij toch leuk werk

Als de camping in oktober aan zijn winterslaap begint, denk ik alle tijd te hebben voor alle plannen die in de afgelopen periode zijn ontstaan, want zo denken we dan de  rustige tijd komt er weer aan. Elke keer vergis ik me hierin.Ondertussen starten de vergaderingen, alle bedrijven zijn weer volop aan de gang de meesten zijn op vakantie geweest en ook daar moet weer invulling worden gegeven aan alle nieuwe plannen. En waar kan dat beter dan bij ons op `t Bullekroffie? In de vergaderuimte met uitzicht over de landerijen. Maar ook de groepen weten ons weer te vinden.

Wat maken we ook dan weer een mooie dingen mee. Zo hadden we een trouwerij van een iets ouder paar die bij ons wilden trouwen en daarna een klein feestje met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. lekker sfeervol en alles zelf organiseren, natuurlijk faciliteren wij en stonden de violen en narcissen in volle bloei om het bruidspaar welkom te heten. zo ontroerend hoe blij ze waren met onze locatie en met ons. Wat voor ons zo vanzelfsprekend is blijkt als bijzonder te worden ervaren. Of de bezichtiging van een deel van het personeel en bezoekers van een zorgboerderij, ze zochten een plek om een midweek te verblijven met zijn allen. ze gingen er een dagje op uit om verschillende plekken te bekijken. De ontroerende eerlijkheid en blijdschap van deze mensen, samen aan de koffie en met zijn allen een rondje door de accommodatie. Het voelde voor mij als een warme deken, ik werd hier zo blij van, of ze nu bij ons komen of niet ik vind dit cadeautjes en geniet van deze contacten. Maar ook de contacten met collega`s, samenwerkingen die we aangaan.

Zo ontwerpt Marit van Studio Pittig ons nieuwe logo, de fleyers en een ontwerp voor onze bedrijfsauto en herschrijft Susanna van Leeest uitgeverij onze teksten een vertaalslag in sfeer en beleving en weer een stukje profesioneler. De reserveringen lopen gewoon door en zo ziet u voor we het weten beginnen we aan ons nieuwe seizoen en is de”stille periode”weer voorbij. Het lijstje is uitgedund maar nog niet klaar maar het komt goed en voor we het weten is het lijstje weer gevuld met leuke nieuwe dingen voor als eens iets rustiger is of anders toch maar tussen alle bedrijven door.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

We hebben een heerlijk verblijf gehad op 't Bullekroffie! We werden er warm ontvangen met een lekker hapje en drankje, erg leuk! Je komt er heerlijk tot rust, ook dankzij de heerlijke zitjes overal op de camping. Een heerlijk ruim, schoon huis (Piemontese), wat van alle gemakken voorzien was. Heerlijk als je een week niet voor je beddengoed en handdoeken hoeft te zorgen. Ook de kinderen (6, 7, 9 jaar) hebben erg genoten, omdat er speelgoed in overvloed was waar ze fijn mee konden spelen, zowel binnen als buiten. Ook het glijfeestje ivm de warmte was erg leuk! De tuin met de prachtige hortensias word goed bijgehouden, zodat alles er prachtig uitziet. We zouden er zo weer een keer naar toe gaan. Ook in de omgeving van de camping is genoeg te doen, een week was was veel te kort. Je kan alles aan de gastvrouw/heer vragen, ze nemen alle tijd voor je en beantwoorden je vragen, zijn flexibel. Er is een gezellige, relaxte sfeer!!

Fam. van Stee 8 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Wat een gezelligheid en gastvrijheid op camping/B&B het Bullekroffie. Na een hartelijk ontvangst door Anneke en Cor kwamen we in onze B&B. De B&B was zeer smaakvol ingericht, goed schoon met prima bedden. Zelfs de koffiepot en de koelkast waren gevuld met wat lekkers voor ons en de kinderen. De camping is netjes en gezellig. Kinderen kunnen zich vermaken met alle skelters, tafelvoetbal, pingpong, voetbalveld en springkussen, ook onze kinderen van 8, 11 en 13 jaar. De spelletjesavond op woensdagavond was leuk met een drankje bij de vuurkorf. Een ongedwongen sfeer waarbij je wel of niet aan kon schuiven. In de nabije omgeving is voldoende te doen: winkelen in Schagen, bezoek aan een escape room in de buurt, naar het strand in Callantsoog of Petten, fietsen in de omgeving, vissen, bezoek aan het Marine Museum Den Helder of zwemmen in het open luchtzwembad in Oude Sluis. Kortom een aanrader voor een leuke vakantie.

Fam. Mutsaers 11 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Voor de tweede keer bij deze bed en breakfast, dit keer met de kinderen een weekverblijf en wat hebben we genoten!! Een prachtig verblijf wat met veel liefde wordt verzorgd. Keurige schone kamers, iedere morgen een heerlijk ontbijt met elke dag nieuwe verschillende dingen. De kinderen hebben ook volop genoten veel leuke dingen voor ze te doen skelters/fietsjes/voetbalveld/airtrampoline/binnenspeelplaats en natuurlijk veel leuke vriendjes en vriendinnetjes van de camping, erg leuke combi dit zo samen.Ze vonden het jammer na een week alweer naar huis te moeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Fam Kraaijenhof 13 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie