In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Wat hebben wij toch leuk werk

Als de camping in oktober aan zijn winterslaap begint, denk ik alle tijd te hebben voor alle plannen die in de afgelopen periode zijn ontstaan, want zo denken we dan de  rustige tijd komt er weer aan. Elke keer vergis ik me hierin.Ondertussen starten de vergaderingen, alle bedrijven zijn weer volop aan de gang de meesten zijn op vakantie geweest en ook daar moet weer invulling worden gegeven aan alle nieuwe plannen. En waar kan dat beter dan bij ons op `t Bullekroffie? In de vergaderuimte met uitzicht over de landerijen. Maar ook de groepen weten ons weer te vinden.

Wat maken we ook dan weer een mooie dingen mee. Zo hadden we een trouwerij van een iets ouder paar die bij ons wilden trouwen en daarna een klein feestje met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. lekker sfeervol en alles zelf organiseren, natuurlijk faciliteren wij en stonden de violen en narcissen in volle bloei om het bruidspaar welkom te heten. zo ontroerend hoe blij ze waren met onze locatie en met ons. Wat voor ons zo vanzelfsprekend is blijkt als bijzonder te worden ervaren. Of de bezichtiging van een deel van het personeel en bezoekers van een zorgboerderij, ze zochten een plek om een midweek te verblijven met zijn allen. ze gingen er een dagje op uit om verschillende plekken te bekijken. De ontroerende eerlijkheid en blijdschap van deze mensen, samen aan de koffie en met zijn allen een rondje door de accommodatie. Het voelde voor mij als een warme deken, ik werd hier zo blij van, of ze nu bij ons komen of niet ik vind dit cadeautjes en geniet van deze contacten. Maar ook de contacten met collega`s, samenwerkingen die we aangaan.

Zo ontwerpt Marit van Studio Pittig ons nieuwe logo, de fleyers en een ontwerp voor onze bedrijfsauto en herschrijft Susanna van Leeest uitgeverij onze teksten een vertaalslag in sfeer en beleving en weer een stukje profesioneler. De reserveringen lopen gewoon door en zo ziet u voor we het weten beginnen we aan ons nieuwe seizoen en is de”stille periode”weer voorbij. Het lijstje is uitgedund maar nog niet klaar maar het komt goed en voor we het weten is het lijstje weer gevuld met leuke nieuwe dingen voor als eens iets rustiger is of anders toch maar tussen alle bedrijven door.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie