Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Wat hebben wij toch leuk werk

Als de camping in oktober aan zijn winterslaap begint, denk ik alle tijd te hebben voor alle plannen die in de afgelopen periode zijn ontstaan, want zo denken we dan de  rustige tijd komt er weer aan. Elke keer vergis ik me hierin.Ondertussen starten de vergaderingen, alle bedrijven zijn weer volop aan de gang de meesten zijn op vakantie geweest en ook daar moet weer invulling worden gegeven aan alle nieuwe plannen. En waar kan dat beter dan bij ons op `t Bullekroffie? In de vergaderuimte met uitzicht over de landerijen. Maar ook de groepen weten ons weer te vinden.

Wat maken we ook dan weer een mooie dingen mee. Zo hadden we een trouwerij van een iets ouder paar die bij ons wilden trouwen en daarna een klein feestje met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. lekker sfeervol en alles zelf organiseren, natuurlijk faciliteren wij en stonden de violen en narcissen in volle bloei om het bruidspaar welkom te heten. zo ontroerend hoe blij ze waren met onze locatie en met ons. Wat voor ons zo vanzelfsprekend is blijkt als bijzonder te worden ervaren. Of de bezichtiging van een deel van het personeel en bezoekers van een zorgboerderij, ze zochten een plek om een midweek te verblijven met zijn allen. ze gingen er een dagje op uit om verschillende plekken te bekijken. De ontroerende eerlijkheid en blijdschap van deze mensen, samen aan de koffie en met zijn allen een rondje door de accommodatie. Het voelde voor mij als een warme deken, ik werd hier zo blij van, of ze nu bij ons komen of niet ik vind dit cadeautjes en geniet van deze contacten. Maar ook de contacten met collega`s, samenwerkingen die we aangaan.

Zo ontwerpt Marit van Studio Pittig ons nieuwe logo, de fleyers en een ontwerp voor onze bedrijfsauto en herschrijft Susanna van Leeest uitgeverij onze teksten een vertaalslag in sfeer en beleving en weer een stukje profesioneler. De reserveringen lopen gewoon door en zo ziet u voor we het weten beginnen we aan ons nieuwe seizoen en is de”stille periode”weer voorbij. Het lijstje is uitgedund maar nog niet klaar maar het komt goed en voor we het weten is het lijstje weer gevuld met leuke nieuwe dingen voor als eens iets rustiger is of anders toch maar tussen alle bedrijven door.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Het was een een woord geweldig! We hebben bullekroffie met onze familie afgehuurd, we waren met ongeveer 30 mensen, van jong (3) tot oud (70). Er is zoveel ruimte dat je elkaar niet in de weg zit, en daardoor is er veel ontspanning. Het ziet er fantastisch uit; de appartementen, de recreatie ruimte, de tuin met overkapping, de speelruimtes buiten met toestellen voor de kinderen, alles is met zorg, liefde en visie bedacht en uitgevoerd. Het is echt een aanrader voor iedereen en van ons krijgen ze een 10. We hebben niets, nee niks gemist. Al mijn familieleden waren onder de indruk. Ook de luxe in de appartementen was genieten. Een sauna, of een stoombad, een bad met massagestralen, en de sfeervolle en gezellige inrichting. Ik kan nog wel even doorgaan. Kortom: top locatie!

Tiny Kramer 10 oktober 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Wij zijn met ons zoontje 1 week op 't Bullekroffie geweest in het huisje de Blaarkop, we hebben een super week gehad, niek vond het geweldig het spelen met de andere kinderen en met de skelters. Anneke en Cor zijn heel gastvrij en we hebben gezellig met hun een praatje gemaakt en ze gaven ons tips over uitjes in de omgeving. We hadden elke dag een heerlijk ontbijt, schone handdoeken en alles wat je nodig hebt is aanwezig in het huisje. Alles was super schoon. We komen nog een keer terug.

Fam Buitenhuis 30 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Geweldige midweek in Noord-Holland beleeft. Zeer gastvrije eigenaren. Warm welkom met al iets lekkers in de koelkast en koffie en/of thee. Mooie schone kamers, ook al was het klein maar fijn (verbeterd Roodbont). Beddengoed en handdoeken lagen al netjes klaar. Elke ochtend een heerlijk, dagelijks wisselend ontbijtbuffet in de opkamer. Alles was super geregeld. Als wij ons opmaakten voor een dagje weg, was onze zoon van vijf jaar buiten te vinden, meestal op de skelters: "Ik ga nog even crossen!" Naar het strand bij Julianadorp en Groote Keeten, een dagje naar Texel en Ecomare, naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen en op de terugweg naar huis naar het Aviodrome in Lelystad. Op woensdagavond gezelligheid rond het vuur en marshmallows voor de kinderen. De supermarkt vlakbij en 1x zelf gekookt in het "huisje"; verder lekker uit eten geweest in Schagen, Den Burg en Enkhuizen. Jammer dat het al zo snel voorbij was!!

Mireille Pot 23 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie