In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Voorjaar

Lieve mensen wat fijn dat het voorjaar er weer aankomst, dat de dagen langer en warmer worden. De bollenvelden om ons heen beginnen langzaam te kleuren en we uit onze winterslaap langzaam wakker worden en weer gaan leven.

Ten minste als COVID nu eindelijk eens uit ons midden gaat verdwijnen, iets waar we met zijn allen heel erg naar uitkijken. Maar genoeg daarover, gelukkig gebeurd er nog veel meer en is er veel leuks om ons op te richten. Dit is precies wat we afgelopen winter hebben gedaan en wat ons uit onze winterslaap heeft gehouden. Natuurlijk hoopten we op net zo`n mooi najaar en winter als dat de zomer was en maakten we plannen hoe we onze groepen meer ruimte konden aanbieden. Heel snel werd duidelijk dat we geen groepen welkom mochten gaan heten en gingen onze plannen voorlopig in de koelkast. Maar wat dan wel, doorpakken en denken in mogelijkheden, eng en lastig omdat die glazen bol ontbreekt en niks meer is wat het lijkt.

Toen we in 2012 gingen bouwen besloten we dat we altijd een multifunctionele accommodatie wilden zijn en niet afhankelijk van 1 doelgroep, dit resulteerde in Boerderijappartementen met wellness die we zowel per appartement, maar ook in zijn geheel konden verhuren.

Vooruitziende blik dat geloof ik niet maar wat zijn we nu blij met de keuze die we toen hebben gemaakt. Uiteindelijk hebben we een hele fijne winter gehad, met de verbouw van een van onze appartementen, onze inzet om meer privé wellness te creëren en ons te richten op stellen en gezinnen. Omdenken, doorpakken, flexibel zijn en steeds weer bijstellen. Hierdoor mogen we veel gasten welkom heten en zijn we dankbaar dat we worden gevonden.

Nu zijn 5 appartementen voorzien van Wellness van Sauna`s tot stoomcabine`s, Turkse stoombaden, whirlpoolbaden en zelfs een buiten jacuzzi. Elk appartement anders maar wel voorzien van privé wellness.

We richten ons nu op een fijn voorjaar en een heerlijke zomer, we gaan mee met de flow en maken er iets van met alle inzet en liefde die in ons is, voor en met onze gasten. Veilig en vertrouwd zoals het altijd is geweest.

De plannen voor onze groepen daar gaan we na de zomer  verder mee aan de slag, het kan alleen maar leuker en beter worden.

We blijven sterk en we blijven positief, maar een dipje mag ook

 

 


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie