In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Verbouwen

Terwijl ik dit aan het schrijven ben schijnt de zon lekker naar binnen en krijg ik in ieder geval weer zin in een druk een gezellig seizoen. Maar voor het zover is zijn we de afgelopen maanden heel druk geweest met de verbouwing van de recreatieruimte, hier is 4 meter bijgekomen en aan de achterkant voorzien van openslaande deuren en veel glas. Er is een geweldige houdkachel geplaatst van het merk Jacobus wat een heerlijke en sfeervolle warmte geeft op koudere dagen. ook is er een kleine pantrykeuken gekomen, zodat er in deze ruimte geloungt kan worden.

We hebben gewerkt met mooie stoere materialen die tegen een stootje kunnen. De 2 oude appartementen Verbeterd Roodbont en Piemontese worden/zijn gerestyled en heel sfeervol en gezellig geworden. We doen er alles aan om het u naar de zin te maken. De komende weken de laatste loodjes en dan zijn we er klaar voor. Laat de zomer maar komen, heerlijk.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie