In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Topdrukte op ’t Bullekroffie

De vakantie’s zijn nu echt begonnen en ook de zon is gaan schijnen en verwarmt. In de B&B onze eerste gasten uit Isräel mogen verwelkomen en een gezellige week mee mogen beleven. Deze mensen rijden half Nederland door om alle bezienswaaardigheden te bezoeken en vertellen over alle belevenissen. Wat wij in Nederland niet kennen, is dat ik bij het afscheid een aandenken kreeg mee genomen uit Isräel als dank voor de gastvrijheid. Ze hadden goed onze website geobserveerd, want ik kreeg een prachtig hart om ergens op te hangen en een handgemaakt bordje uit Jerusalem. Zeer tevreden mensen uitgezwaaid.

Nu gaan we zelf even van de zon genieten na een vol weekend. Vol op de camping, vol in de B&B, vandaag weer gasten uitgezwaaid en inmiddels weer nieuwe gasten ontvangen. Laat de zomer maar lekker lang duren, wij zijn er klaar voor en hebben er zin in. Langzaam vinden we onze draai met onze nieuwe B&B en zijn blij met alle leuke reactie’s.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie