In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Tijd voor groepen, vergaderen en alles wat hierbij komt kijken

De groepen weten ons weer te vinden elk weekend is er een groep, familie, vrienden, collega`s die van onze accommodatie gebruik maken. Tot nu toe alle naar tevredenheid en er van zijn zelfs groepen die terugkomen en voor het volgende jaar alweer geboekt hebben. We proberen onze kwaliteit hoog te houden en onze gasten een super weekend of midweek te laten beleven. Voor advies over leuke activiteiten kan een ieder bij ons terecht en wat nog leuker is soms komen onze gasten met een activiteit die wij nog niet hadden ontdekt, gelukkig delen ze dit dan met ons zodat wij een ander weer van goed advies kunnen dienen

Ook weten mensen ons te vinden die hun trouw feest op basis van zelfverzorging bij ons willen vieren, lekker kleinschalig en informeel, voor catering kunnen wij adviseren er zijn zoveel leuke bedrijven in onze omgeving, zodat er voor elke wens wel een passend antwoordt is. In de midweken begroeten we bedrijven die kleinschalig in een rustige omgeving willen vergaderen, trainingen volgen, ont-moeten. van 6 tot 30 personen. Dit kan met en zonder overnachting een kant en klaar arrangement of helemaal op maat ook hierin adviseren we graag en dit gaat ons steeds makkelijker af. Al doende leert men, zeker als je ervoor open staat. Ja het is weer voorbij die mooie zomer….., maar laat maar komen die mooie herfst, winter en voorjaar elk seizoen zijn eigen charme wat heb ik toch een leuk beroep.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie