In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

’t Bullekroffie zit niet stil

Terwijl buiten de wind heel hard waait en we ons afvragen of het nog winter gaat worden. De boekingen voor zowel de B&B als de camping weer in volle gang zijn, zijn we alweer druk met de voorbereidingen van het komende seizoen. plannen maken, de plannen in plannen zodat alles er straks weer spik en span erbij ligt. Maar eerst zijn we onze recreatieruimte aan het verbouwen, wie ons op Facebook volgt krijgt elke week een kleine update met foto`s om een indruk te krijgen wat het gaat worden.

Dat het leuk wordt daar kan u van op aan. Door de weeks lekker bouwen op vrijdag opruimen,( omdat ook de verhuur van onze groepsaccommodatie gewoon doorgaat) zodat `s middags de gasten die de groepsaccommodatie hebben gehuurd weer van de ruimte gebruik kunnen maken. Het vergt wat planning en organisatie maar het lukt. Bijkomend voordeel is dat deze verbouwing niet uitmond in een grootte rommelige verbouwing waar we op alle plekken tegelijk bezig zijn. We houden u op de hoogte en als alles klaar is volgen de foto`s op onze website.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie