Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

`t Bullekroffie getest door Diana

Het allerleukste van mijn werk: zelf die mooie locaties uitproberen! Vorige week was het weer zover en mocht ik samen met een groep vrienden en onze puberkinderen een weekend verblijven bij Bullekroffie in Oudesluis. In dit blog lees je over mijn ervaringen bij ’t Bullekroffie.

Op weg naar ’t Bullekroffie
Door een wit besneeuwd landschap reden we via het schilderachtige plaatsje Oudesluis richting ’t Bullekoffie. Toen we aankwamen was het al donker, waardoor het sprookjesachtig verlichte huis al van verre te zien was. Er wachtte ons binnen een warm onthaal met brandende kaarsen en verse koffie. Op de tafel stond een bos verse bloemen, een pot lekkere snoepjes en een flesje wijn voor ons klaar. We hebben ons nog nooit zo welkom gevoeld.

Luxe problemen
Tijdens de rondleiding vielen we van de ene verbazing in de andere: wat is dit huis leuk ingericht! Overal bijzondere details en heel veel fijne extra’s op de kamers. De kamerverdeling zorgde daardoor voor een lichte discussie onder de pubers: wie krijgen de kamers met de massagebedden en stoomdouches? Wie krijgen de kamers met bubbelbad en sauna? Wie krijgt de kamer met de zonnebank en wie slaapt er in die geweldige bedstee? Over luxe problemen gesproken…

Natte voeten voor de houtkachel
Na een heerlijk ontbijt de volgende ochtend, reden we naar Callantsoog voor een frisse strandwandeling. Een aanrader is strandtent Woest waar we de lekkerste nachos ooit proefden. De echte natuurliefhebbers onder ons wandelden nog even verder door het aangrenzende natuurgebied, waarbij we helaas de laarzen vergeten waren. Met natte voeten keerden we weer huiswaarts, waar we konden opwarmen voor de gezellige houtkachel. Wat een fijn plekje om te zitten met z’n allen!

Pubers zonder mobieltjes
Terwijl wij van een welverdiend drankje genoten en Apple Mix voor ons kookte (Thuisbezorgd.nl), vermaakten de pubers zich in de gezellige recreatieruimte en biljartkamer. Zelfs de telefoons gingen even aan de kant voor een potje tafeltennis en airhockey. Leuk dat er ook een bar en gezellige zithoek aanwezig is in dezelfde ruimte, voor elk wat wils. Stiekem ben ik nog even de trap opgelopen voor een foto van de vergaderruimte op de eerste verdieping. Wat een uitzicht….

Lang ontbijt en genieten met een grote G
Na een goede nachtrust maakten we tijdens het ontbijt plannen om naar Volendam en Alkmaar te gaan. Maar zoals dat soms gaat in die fijne groepsaccommodaties: je zit gezellig bij elkaar te kletsen, de kids vermaken zich met elkaar en dan kijk je op de klok en is het plotseling 15.00 uur…. Dat was een heeel lang ontbijt. En dat zegt misschien ook wat over dit geweldige huis. Het Bullekroffie beschikt over zoveel fijne extra’s dat je eigenlijk de deur helemaal niet uit wilt. Genieten met een grote G.

Alles is hier mogelijk
’t Bullekroffie heeft, naast de gemeenschappelijke ruimtes, 6 grote appartementen, ieder geschikt voor 4 tot 8 personen. Dat maakt het heel geschikt voor families die samen een weekendje weg willen, maar toch graag ieder apart over wat privacy willen beschikken. Alle appartementen hebben een eigen keuken, zithoek met tv en een fijn buitenterras. Voor zakelijke groepen is er een sfeervolle vergaderruimte (met geweldig uitzicht!) en meerdere ruimtes om in subgroepen te werken. Zelf koken of alles laten verzorgen, alles is hier mogelijk!

Over de mensen achter ’t Bullekroffie
’t Bullekroffie wordt gerund door Cor en Anneke Tiel. Cor bouwde eigenhandig de stal van het jongvee om tot de geweldige accommodatie die er nu staat. Anneke nam de inrichting voor haar rekening, waarbij ze kosten nog moeite heeft gespaard. Van stoomcabine tot whirlpoolbad, van biljartkamer tot recreatieruimte, van massagebed tot zonnebank, alles zit erin. De kaarsjes branden, de bedden zijn opgemaakt en er liggen zachte handdoeken klaar. Overal bloemen in mooie vazen, gezellige kussens en sfeervolle decoratie. Een huis waar je je thuis voelt.

Wil jij ook dromen bij ’t Bullekroffie?
Met het Bullekroffie is een droom uitgekomen voor Cor en Anneke. Wil jij ook dromen bij ’t Bullekroffie? Bel dan met Anneke om jullie wensen te bespreken op 0224-591231. Wil je meer lezen en/of alvast de beschikbaarheid checken, lees dan hier alles over een weekendje weg bij ’t Bullekroffie

Ik wens jullie alvast een heel fijn verblijf in dit geweldige huis!

Diana van JeZoektIetsLeuks.nl


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Wij waren hier voor familie weekend van 31 aug tot en met 2 sept. hadden de groepsaccomodatie gehuurd. echt helemaal top. veel bijzondere ruimtes en buiten heel veel speelmogelijkheden voor de kids en ook skelters fietsjes enzovoorts. komen zeker terug. ook zijn er familieleden die de camping gaan proberen. gaat vast een groot succes worden. hele gastvrije eigenaars daar op tbullekroffie en super schoon. misschien alleen nog een zwembad erbij. dan is het nog superder. maar wij hebben dat niet gemist

José Doevendans 3 september 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Net terug van een week in de B&B van de familie Tiel: een prachtig en erg schoon verblijf. Erg netjes, alles aanwezig wat nodig was. Iedere morgen verwend met een heerlijk ontbijt, waarin gedurende de week ook nog eens in afgewisseld werd! De badkamer is een kleine wellness en ook de bedden met massage waren echt een verwennerij. Wij hebben met zn 2-en genoten van de prachtige natuur op de fiets: erg mooie tochten kunnen maken! De plaatselijke slager in Schagen heeft voor ons gekookt: écht vakantie! We komen graag nog eens terug!

Cor en Trees 24 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Uitstekend verblijf in deze luxe accomodatie. Veel mogelijk. Van 2 tot 8 personen, met een (apart bij te boeken) ontbijt. Zeer luxe.

Bert 28 februari 2019

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie