In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Bed & breakfast `t Bullekroffie in Oudesluis beloond met 5 tulpen.

`t Bullekroffie in Oudesluis is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen. Dit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. `t Bullekroffie ontving de vijf tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest:

B&B Bullekroffie is een schitterende B&B met ruime en mooi ingerichte kamers/appartementen. Gasten hebben alle benodigde faciliteiten tot hun beschikking. De B&B is geschikt voor een breed publiek, van romantisch stelletje tot jong gezin.

De gastvrouw heeft ons een warm welkom gegeven en was zeer behulpzaam. De B&B is nog maar net open. Het ontbijt was fantastisch en uitgebreid. We mochten ook kosteloos een lunchpakket meenemen. De B&B is van zeer hoog niveau.

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

“Een bed & breakfast met vijf tulpen biedt voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau. De inrichting is tot in de puntjes verzorgd en de eigenaar haalt alles uit de kast om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen. Daarnaast is er veel privacy, want B&B’s in deze klasse hebben altijd privé-sanitair bij de gastenkamers en vaak ook een eigen entree”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Bron: Stichting Bed & Breakfast Nederland: T 040-7620600 of info@bedandbreakfastclassificatie.nl


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie