In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Ontmoeting met leuke gevolgen voor de tuin

Sommige gebeurtenissen zijn zo leuk dat het de moeite waard is om over te schrijven. Even een klein half jaar terug in de tijd, ik ben op de markt plantjes aan het uitzoeken voor in de buitenpotten. Op dat moment raak ik in gesprek met een andere klant, wat is wel en niet leuk. ik wilde graag wat dingen die al wat groter zijn omdat het bij ons nou eenmaal ook wat groter is en het anders wegvalt. Nou zegt deze mevrouw kom even bij mij langs ik heb zoveel dan kan je in het najaar wat uitsteken. Op dat moment had ik geen tijd, heel druk met de opening, maar mevrouw wist wel waar ik woonde.

Die zelfde middag nog komt ze langs met een prachtig en groot boeket uit eigen tuin, zo leuk. Nou zegt ze we houden contact, want jullie hebben nogal wat nodig. Na de zomer zijn we daar geweest en hebben we een aanhanger meer dan vol aan plantjes mee gekregen alles lag al keurig klaar. Nu staan al die plantjes bij ons in de grond en hebben we weer een stukje af. We zijn zo benieuwd hoe het er volgend jaar allemaal bij staat. Dit zijn van die mooie momenten, als je er voor open staat komen er zoveel leuke dingen op je pad, hier geniet ik enorm van.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie