Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Nieuwe websites

Wat zijn wij trots.

Afgelopen winter is er achter de schermen heel hard gewerkt om de nieuwe websites voor ’t Bullekroffie te realiseren. Dit is allemaal in samenwerking gegaan met Alex Moddermann van AMO-Webdesign (www.amo-webdesign.nl), Rob van den Berg van ASN-Solutions (www.asn-solutions.nl) en Jolanda Jacobs van Jolanda Jacobs Fotografie (www.jolandajacobsfotografie.nl).

Dit klinkt heel makkelijk maar het is een heel proces, wat willen wij als klant, wat zijn de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden. Soms wilden wij iets en daar moesten de hersens voor gekraakt worden om tot een goede oplossing te komen. Soms moest er wat water bij de wijn of hadden we even een werkoverleg.

Jolanda kwam meerdere keren langs omdat we een net even andere foto wilden of toch nog een foto misten. Maar allemaal hadden we het gezamenlijke doel voor ogen.
Het zijn geweldige websites geworden, die allemaal responsive zijn en met een uitstraling waar je U tegen zegt.

Dit heeft geresulteerd in 5 websites waarvan 4 in 3-talen!!
*De Portal (Bullekroffie)
*Groepsaccommodatie
*Trainingslocatie
*B&B
*Camping

Met de toevoeging van ons Landhuis.

Dit alles is gedaan om u als onze `toekomstige`gasten een nog duidelijker beeld te kunnen bieden van wat er allemaal mogelijk is op `t Bullekroffie. Ons “kindje is geboren”!

Wij zijn enorm blij met het eindresultaat en hopen dat u geniet van onze nieuwe websites. We willen dan ook heel graag de mensen waar we mee hebben samengewerkt bedanken.

Het was niet altijd makkelijk maar bedankt, we kunnen weer een tijdje vooruit.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Net terug van een week in de B&B van de familie Tiel: een prachtig en erg schoon verblijf. Erg netjes, alles aanwezig wat nodig was. Iedere morgen verwend met een heerlijk ontbijt, waarin gedurende de week ook nog eens in afgewisseld werd! De badkamer is een kleine wellness en ook de bedden met massage waren echt een verwennerij. Wij hebben met zn 2-en genoten van de prachtige natuur op de fiets: erg mooie tochten kunnen maken! De plaatselijke slager in Schagen heeft voor ons gekookt: écht vakantie! We komen graag nog eens terug!

Cor en Trees 24 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Uitstekend verblijf in deze luxe accomodatie. Veel mogelijk. Van 2 tot 8 personen, met een (apart bij te boeken) ontbijt. Zeer luxe.

Bert 28 februari 2019

Gemiddelde cijfer: 9,0

Wat een gezelligheid en gastvrijheid op camping/B&B het Bullekroffie. Na een hartelijk ontvangst door Anneke en Cor kwamen we in onze B&B. De B&B was zeer smaakvol ingericht, goed schoon met prima bedden. Zelfs de koffiepot en de koelkast waren gevuld met wat lekkers voor ons en de kinderen. De camping is netjes en gezellig. Kinderen kunnen zich vermaken met alle skelters, tafelvoetbal, pingpong, voetbalveld en springkussen, ook onze kinderen van 8, 11 en 13 jaar. De spelletjesavond op woensdagavond was leuk met een drankje bij de vuurkorf. Een ongedwongen sfeer waarbij je wel of niet aan kon schuiven. In de nabije omgeving is voldoende te doen: winkelen in Schagen, bezoek aan een escape room in de buurt, naar het strand in Callantsoog of Petten, fietsen in de omgeving, vissen, bezoek aan het Marine Museum Den Helder of zwemmen in het open luchtzwembad in Oude Sluis. Kortom een aanrader voor een leuke vakantie.

Fam. Mutsaers 11 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie