In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Nieuwe websites

Wat zijn wij trots.

Afgelopen winter is er achter de schermen heel hard gewerkt om de nieuwe websites voor ’t Bullekroffie te realiseren. Dit is allemaal in samenwerking gegaan met Alex Moddermann van AMO-Webdesign (www.amo-webdesign.nl), Rob van den Berg van ASN-Solutions (www.asn-solutions.nl) en Jolanda Jacobs van Jolanda Jacobs Fotografie (www.jolandajacobsfotografie.nl).

Dit klinkt heel makkelijk maar het is een heel proces, wat willen wij als klant, wat zijn de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden. Soms wilden wij iets en daar moesten de hersens voor gekraakt worden om tot een goede oplossing te komen. Soms moest er wat water bij de wijn of hadden we even een werkoverleg.

Jolanda kwam meerdere keren langs omdat we een net even andere foto wilden of toch nog een foto misten. Maar allemaal hadden we het gezamenlijke doel voor ogen.
Het zijn geweldige websites geworden, die allemaal responsive zijn en met een uitstraling waar je U tegen zegt.

Dit heeft geresulteerd in 5 websites waarvan 4 in 3-talen!!
*De Portal (Bullekroffie)
*Groepsaccommodatie
*Trainingslocatie
*B&B
*Camping

Met de toevoeging van ons Landhuis.

Dit alles is gedaan om u als onze `toekomstige`gasten een nog duidelijker beeld te kunnen bieden van wat er allemaal mogelijk is op `t Bullekroffie. Ons “kindje is geboren”!

Wij zijn enorm blij met het eindresultaat en hopen dat u geniet van onze nieuwe websites. We willen dan ook heel graag de mensen waar we mee hebben samengewerkt bedanken.

Het was niet altijd makkelijk maar bedankt, we kunnen weer een tijdje vooruit.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie