In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Langzaam word ik steeds handiger in het maken van een ontbijt!

Het is gezellig druk in de B&B maar ook in de appartementen en op de camping, langzaam word ik steeds handiger om het verwenontbijt te verzorgen voor onze gasten.Ik probeer om niet elke dag het ontbijt hetzelfde te laten zijn en met deze warmte is vers fruit erbij heerlijk. De eerste gasten hebben ook al kunnen genieten van een ontbijt op het nieuwe terras, in het ochtend zonnetje of in de schaduw.

Ik merk dat ik met de voorbereidingen steeds sneller klaar ben. Vers bloemetje, kaarsje helemaal leuk. Ik ben er weer klaar voor om morgenochtend onze gasten te verwennen met een ontbijt in onze mooie opkamer. Met dit mooie weer is het genieten van de blije gezichten en vrolijke mensen. Elke dag is weer anders, met steeds weer nieuwe gasten die wij mogen verwelkomen.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie