In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Kikkers en visjes vangen, hutten bouwen en afkoelen op de buikschuifbaan

Nu het nieuwe gedeelte de B&B klaar is en er steeds weer nieuw gasten zijn die van de kamers gebruik maken, ontdekken de kinderen dat je aan die kant van de Boerderij kikkers kan vangen. De verleiding is heel groot om heerlijk bij de prutsloot te spelen. De kikkers zijn talrijk en de ene nog groter dan de andere. Volgend jaar zijn de hortensia`s groter en staat er een hekje en loop je niet zo snel door naar de sloot een ieder die dan daar wil en mag spelen kan dat doen en voor de kleintjes is er een natuurlijke afscherming, zoals we overal de slootjes van afscherming hebben voorzien.

Wij genieten steeds weer van alle blije kinderen die weer een kikker hebben gevangen om ze daarna met een plons weer loslaten. Daarna weer verder in het “speelbosje” werken aan de hut, met de boot die op het droge ligt, politie spelen. Wat hebben ze een fantasie en wat kunnen ze zich vermaken op de skelters, stepjes en fietsjes. Om af te koelen hebben we de buikschuifbaan en water fontein neergelegd en zelfs een enkele papa of mama waagt zich hieraan. Dolle pret en ze missen de Nintendo, iPad, computer, laptop en al dat soort dingen totaal niet.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie