In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Hopen op betere tijden!

December 2019

De eerste berichten over een nieuw virus Corona heeeeel ver weg. Corona dat is toch een lekker biertje? Zon, Zee, Strand dat riep het altijd bij mij op. Natuurlijk maakten we ons niet druk,  we  volgden de ontwikkelingen, maar zo erg als daar zou het bij ons nooit worden toch? We gingen door met alles waar we mee bezig waren, nieuw reserveringsysteem, vakantie, kind voor 4 maanden naar Finland, investeren in zonnepanelen. Maar de nieuwe werkelijkheid Corona kwam steeds dichterbij, sloop Europa binnen en het onvermijdelijke gebeurde ook Nederland ons prachtige landje blijft niet bespaard. We voelen dit allemaal op weke manier dan ook. Het is heel snel schakelen en als je denkt dat je het weet dan is het alweer achterhaald. Wat heeft dit voor gevolgen voor `t Bullekroffie op zich.Voor jullie onze gasten en persoonlijk voor ons, ons gezin? Wie het weet mag het zeggen.

Ons gezin

Wat we wel weten is dat Menno weer veilig thuis is na een hele mooie tijd in Fins Lapland, dat we als gezin compleet zijn en allemaal een stapje zetten om er zo goed mogelijk door te komen. Niet altijd makkelijk, soms een flinke discussie, maar ook tranen en onzekerheid, veerkracht, vertrouwen, hoop een rollercoaster.

Hoe gaan we met deze nare situatie om?

Vooralsnog mogen wij open en mogen wij gasten welkom heten. Maar we snappen dat mensen nu liever niet komen en hun verblijf willen uitstellen. Van de andere kant ben je bent in landelijk gebied er is heel veel ruimte, dus die 1,5 meter afstand houden red je hier met gemak. prachtige bollenvelden, gezonde zeelucht. Op dit moment voelt het als een “rijkdom” een paradijs als je bedenkt dat in de steden de mensen letterlijk bovenop elkaars lip leven.

Hier op `t Bullekroffie in de boerderij appartementen kan je zelfvoorzienend zijn. Je hebt je eigen keuken sanitaire voorzieningen en privé wellness.  De vakantiehuizen zijn ruim en ook voorzien van alle gemak. Meerdere toiletten en badkamers, keuken, grote tuin en rustig gelegen. De camping ook daar denken we over na, we gaan pas met Pasen open dus dat duurt nog wel even. We kunnen nog even afwachten hoe alles zich ontwikkeld. Wat we wel weten is dat we de camping niet vol gaan zetten. Zodat er ruimte is en ons sanitair niet te veel belast wordt. Zolang deze situatie duurt.

Wij denken om u en u denkt om ons !

Maar eigenlijk willen we nog niet te ver vooruit kijken. We wachten het nog even af want wat ik vandaag bedenk is morgen achterhaald. Kortom het kan het mag. We hebben annuleringsvoorwaarden, maar we proberen er altijd samen met u uit te komen. Ieder een beetje water bij de wijn. Zodat u blij, maar ook wij blij zijn ondanks de gegeven omstandigheden. Dit betekent dat we niet 1 pasklaar antwoord hebben maar voor u allemaal persoonlijk ons best gaan doen. als u om ons denkt en wij om u dan is er volgend jaar en verder in de toekomst nog steeds een Bullekroffie.

Lieve mensen blijf gezond, wees lief voor elkaar en tot snel.

Zodat  we weer genieten van Zon, Stranden de Zee van de bollenvelden. Maar vooral van elkaar en het bewustzijn van het feit dat morgen alles anders kan zijn.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie