In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Genieten op `t Bullekroffie

Alle scholen in Nederland hebben nu vakantie en dat kunnen we merken, het is gezellig druk en buiten is het lekker warm, de camping staat vol met tenten, vouwwagens en caravans, de ene heel basic en de ander voorzien van alle luxe, ook in de B&B is het druk en de kamers die nog beschikbaar zijn worden Last Minute vol geboekt, genieten van alle luxe in de boerderij appartementen met alles erop en eraan, maar wel sfeer proeven en genieten van de gezelligheid die er op het erf heerst.

Voor de kinderen en speel kameraadjes genoeg. Maar of onze gasten nu luxe of basic op vakantie gaan Wifi is inmiddels zo belangrijk geworden en niet meer weg te denken voor elke gast groot en klein. Nu kunnen we redelijk aan de vraag voldoen, maar zo nu en dan is het toch echt te druk online en zegt ons simpele telefoonlijntje kan het even minder??? Ja dan is het bereik even slecht of weg.In het voor en najaar is er geen enkel probleem en is het internet altijd goed. Maar goed geen wifi tijd voor iets anders spelletjes op tafel boek in de hand wat kan het leven toch eenvoudig zijn en wat hebben we uiteindelijk nodig om te genieten? mooi weer, je gezin bij je en tijd zonder dat er steeds iets tussen komt wat moet. En als de Wifi weer goed is ……. ja u raad het al met zijn allen surfen over het net want nu hebben we tijd. Tot …….. en zo is de cirkel weer rond.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie