Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Februari 2017 SVR/VeKaBo

Inmiddels beginnen de dagen alweer iets te lengen en jawel het was heel kort maar we hebben geschaatst, wat een pret, genoten van de gezelligheid, leuke gesprekken met dorpsgenoten en de vorderingen die de kids maakten op de schaats. De voorbereidingen voor een nieuw seizoen zijn in volle gang, ook al spreken wij niet echt meer van seizoen, omdat wij het hele jaar gasten mogen ontvangen in de groepsaccommodatie, vergaderlocatie en B&B.  Er word al weer volop geboekt op alle fronten, maar dat neemt niet weg dat we alert blijven en steeds weer kijken zijn we op de goede weg, wat zou er anders kunnen en voelen we ons er nog goed bij. Zo hebben we  het besluit genomen om afscheid te nemen van de SVR en ons aan te sluiten bij de VeKaBO!

waarom? dat is voor ons een weloverwogen beslissing geweest en niet over 1 nacht ijs, Tenslotte was Vader Tiel de eerste kampeerboer in Noord Holland die zich aansloot bij de SVR, wat inhoud dat we vanaf de eerste dag lid zijn geweest van de SVR. Helaas is de SVR in onze visie niet voldoende meegegroeid met alle mogelijkheden die er online steeds meer zijn. (wat niet wegneemt dat afscheid nemen best een klein beetje pijn doet.) Als bedrijf zijn we enorm gegroeid de afgelopen 4 jaar en bij de VeKaBO hebben we de mogelijkheid om alle faccetten van ons bedrijf te laten zien. Open en bloot u hoeft niet in te loggen zoals bij de SVR, hierdoor word ons bereik groter en kan u direct doorlinken naar onze website via de VeKaBo. Deze verandering is alleen een verandering in samenwerking, onze prijs blijft gelijk aan 2016.

Voor een ieder die lid is van de SVR, dit jaar geven wij de SVR korting als overgang jaar, zodat u en wij kunnen wennen aan de verandering.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Wij waren hier voor familie weekend van 31 aug tot en met 2 sept. hadden de groepsaccomodatie gehuurd. echt helemaal top. veel bijzondere ruimtes en buiten heel veel speelmogelijkheden voor de kids en ook skelters fietsjes enzovoorts. komen zeker terug. ook zijn er familieleden die de camping gaan proberen. gaat vast een groot succes worden. hele gastvrije eigenaars daar op tbullekroffie en super schoon. misschien alleen nog een zwembad erbij. dan is het nog superder. maar wij hebben dat niet gemist

José Doevendans 3 september 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Het was voor ons de 3e keer en omdat de andere 2 keer zo goed bevallen was nu bijna 2 weken verbleven bij 't Bullekroffie. Wederom genoten, uitgerust en plezier gemaakt! Dit jaar ging onze hond mee en verbleven daarom in appartement verbeterd Roodbont, klein maar fijn appartement. Bij 't strand in Petten "Korfwater 16" mogen de honden de hele dag los op 't strand. Overigens vinden wij Petten het mooiste strand van de omgeving. Gezellig een dagje naar Volendam en vandaar uit met de boot naar Marken, het gezellige dorpje Schagen, klimduin in Schoorl of shoppen in Hoorn het is allemaal goed te doen vanuit 't Bullekroffie. Als we dan toch 1 klein aandachtspuntje moeten noemen: zorg dat het tafelvoetbal en pingpongtafel in de speelruimte functioneel zijn. Ook hebben we een aantal keer gebruik gemaakt van het lekkere ontbijt in de opkamer. Kortom wederom erg genoten van ons verblijf bij 't Bullekroffie, we willen volgend jaar weer!!

Familie Rongen 15 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Geweldige midweek in Noord-Holland beleeft. Zeer gastvrije eigenaren. Warm welkom met al iets lekkers in de koelkast en koffie en/of thee. Mooie schone kamers, ook al was het klein maar fijn (verbeterd Roodbont). Beddengoed en handdoeken lagen al netjes klaar. Elke ochtend een heerlijk, dagelijks wisselend ontbijtbuffet in de opkamer. Alles was super geregeld. Als wij ons opmaakten voor een dagje weg, was onze zoon van vijf jaar buiten te vinden, meestal op de skelters: "Ik ga nog even crossen!" Naar het strand bij Julianadorp en Groote Keeten, een dagje naar Texel en Ecomare, naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen en op de terugweg naar huis naar het Aviodrome in Lelystad. Op woensdagavond gezelligheid rond het vuur en marshmallows voor de kinderen. De supermarkt vlakbij en 1x zelf gekookt in het "huisje"; verder lekker uit eten geweest in Schagen, Den Burg en Enkhuizen. Jammer dat het al zo snel voorbij was!!

Mireille Pot 23 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie