In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Februari 2017 SVR/VeKaBo

Inmiddels beginnen de dagen alweer iets te lengen en jawel het was heel kort maar we hebben geschaatst, wat een pret, genoten van de gezelligheid, leuke gesprekken met dorpsgenoten en de vorderingen die de kids maakten op de schaats. De voorbereidingen voor een nieuw seizoen zijn in volle gang, ook al spreken wij niet echt meer van seizoen, omdat wij het hele jaar gasten mogen ontvangen in de groepsaccommodatie, vergaderlocatie en B&B.  Er word al weer volop geboekt op alle fronten, maar dat neemt niet weg dat we alert blijven en steeds weer kijken zijn we op de goede weg, wat zou er anders kunnen en voelen we ons er nog goed bij. Zo hebben we  het besluit genomen om afscheid te nemen van de SVR en ons aan te sluiten bij de VeKaBO!

waarom? dat is voor ons een weloverwogen beslissing geweest en niet over 1 nacht ijs, Tenslotte was Vader Tiel de eerste kampeerboer in Noord Holland die zich aansloot bij de SVR, wat inhoud dat we vanaf de eerste dag lid zijn geweest van de SVR. Helaas is de SVR in onze visie niet voldoende meegegroeid met alle mogelijkheden die er online steeds meer zijn. (wat niet wegneemt dat afscheid nemen best een klein beetje pijn doet.) Als bedrijf zijn we enorm gegroeid de afgelopen 4 jaar en bij de VeKaBO hebben we de mogelijkheid om alle faccetten van ons bedrijf te laten zien. Open en bloot u hoeft niet in te loggen zoals bij de SVR, hierdoor word ons bereik groter en kan u direct doorlinken naar onze website via de VeKaBo. Deze verandering is alleen een verandering in samenwerking, onze prijs blijft gelijk aan 2016.

Voor een ieder die lid is van de SVR, dit jaar geven wij de SVR korting als overgang jaar, zodat u en wij kunnen wennen aan de verandering.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie