In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

En door………

Het nieuwe jaar is nog maar een paar weken jong en er gebeurt alweer van alles. Eindelijk gaat ons kleinste appartementje op de schop. Dit was al lange tijd een wens en dit moeten we ruim van te voren plannen i.v.m. onze bezetting en reserveringen. Als dit appartement klaar is zijn ze allemaal tip top en dat is fijn zeker voor onze groepen. Dan zijn ze allemaal gelijkwaardig en maakt het niks meer uit in welk appartement je bivakeer.  Heel eerlijk mijn lief doet ook niks liever dan bouwen en verbouwen, ik zie hem genieten en hij gaat ervoor met tomeloze energie (ben ik best wel eens jaloers op) Maar ook ik geniet omdat ik nu eenmaal dol ben op plannen maken, inrichten en stijlen. Eigenlijk als we geen Bullekroffie zouden hebben dan waren we waarschijnlijk aannemer/architect en interieurstylist. Maar hoe mooi dat we dit allemaal op ons prachtige bedrijf kunnen uitvoeren uiteindelijk ben ik van origine een zorgmens en ook hierin kan ik me helemaal uitleven in gastvrijheid en contact met onze gasten. Cor is van origine een techniekman en dat is best handig, stel dat je overal iemand voor moet laten komen…….

Kortom we gaan weer lekker en we heten jullie heel graag welkom omdat we heel goed beseffen dat niks vanzelfsprekend is.

De foto is van de oude situatie, de nieuwe situatie volgt hierover later meer.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie