In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

December 2020 nog steeds veerkrachtig

De laatste blog die ik plaatste is van juli 2020.

Waar ik in juli eindigde begin ik nu mee. Nog steeds ben ik trots op ons gezin, op onszelf onze veerkracht om om te kunnen denken in mogelijkheden.

Ik schreef toen dat de onrust bleef dat we er nog niet waren, dat we met die onrust moeten leren om te gaan en zo nodig flexibel zijn. Ik schreef ook nog dat we meer kunnen dan we denken.  Klopt allemaal MAAR wat is dit af en toe moeilijk en wat gaat mijn verstand van links naar rechts, mijn gevoel volgt van onder naar boven door alle ontwikkelingen die het niet leuker en zeker niet makkelijker maken.

Ik had nooit kunnen bedenken dat er een soort van 2e Lock down light zou komen in september. Juist door de mooie zomer die we ondanks COVID-19 mochten meemaken (ook al was het soms met samengeknepen billen absoluut niet zo relaxed als andere jaren door de onzekerheid of alle gasten zich aan de “regels” en de maatregelen die daaruit voort vloeiden zouden houden.) De zomer is gebruikt door ons kabinet om een goed plan te maken, om de schouders eronder te zetten en eigen functioneren kritisch onder de loep te nemen.

Maar gevoelsmatig niks van dit alles wij de Nederlandse bevolking doet het echt helemaal verkeerd DUS…………………………………………………………

De gezondheid is belangrijkste, maar de economie het psycho sociale welbevinden van de bevolking is ook  belangrijk toch? Ben benieuwd waar we staan als we zijn geland, wat zijn de gevolgen die indirect COVID gerelateerd zijn psycho sociaal, economisch zal het meevallen of is dit nog vele malen erger dan………..

JA die 2e lock down light kwam wel.

Onze Duitse gasten die vooral in de vakantiehuizen verblijven mochten niet meer reizen naar Nederland.  Noord-Holland kreeg code rood! CODE ROOD in de Kop van Noord-Holland soms vervloek ik het dat Amsterdam in Noord-Holland ligt. Je kan onze regio alle ruimte en dun bevolkt  met alle respect niet scharen onder Amsterdam dichtbevolkt en boven op elkaar wonend. Eigenlijk helemaal niet gek dat er in de steden meer besmettingen zijn al doe je nog zo je best er is amper 1,5 m2 per inwoner ruimte beschikbaar in zo`n stad.

Maar dit was het begin van nog meer. In oktober mocht de horeca niet meer open zijn, werd de groepsgrootte teruggedraaid en ja als je dan een groep accommodatie en vergader locatie hebt en de mensen in de vakantiehuzien ook graag met 1,2 of 3 gezinnen willen komen is er wederom een complete leegloop met alle gevolgen van dien. Gelukkig werd er weer omgeboekt, gelukkig kunnen wij wat hebben, wij zijn  gezond (toch het belangrijkste) we zijn ook een gezond bedrijf, we hebben spek, maar aan het spek wordt geknabbeld.

Ja de zomer was goed, maar als die altijd goed is dan maakt hij niet de rest van het jaar goed. Juist omdat de rest van het jaar altijd goed is en dat  dit is eigenlijk al jaren stabiel.

MAAR we blijven denken in kansen en gelukkig zijn wij Multi functioneel onze Boerderijappartementen verhuren wij nu los aan gezinnen of aan 2 huishoudens die tegen een leuke prijs de hele accommodatie huren. Heerlijk even niks moeten, genieten op de plek waar je bent juist omdat er zoveel voorzieningen zijn. Precies juist daarom hebben wij ons plan, ons concept, onze bouw toen daarop aangepast. We wilden Multi functioneel zijn en het hele jaar rond gasten ontvangen. Denken in mogelijkheden en dat is precies wat onze gasten die reserveren doen. Ze gaan naar het strand, naar een museum of de bioscoop, ze laten eten bezorgen wat heel fijn is voor de plaatselijke horeca en genieten van de vuurkorf bij de overkapping. Ik maak heerlijke ontbijtjes voor onze gasten. We heten de gasten buiten onder de overkapping welkom. COVID proef (kan het woord niet meer horen) Ja we gaan door…………………..

Dus zijn we het oude appartement Piemontese aan het verbouwen en dat doen we dan ook met alle passie en liefde die we hebben voor `t Bullekroffie en ons streven het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Dit stond echt al lang op ons wensenlijstje, maar dan moet je wel een paar maanden hebben. Dat hadden we nooit en dat hebben we nu wel. Het wordt prachtig met woonkeuken met openslaande deuren, loungewoonkamer met sfeerhaard er komt een prachtige wellness badkamer bij. Als we dan nog niet mogen dan gaan we door met de Verbeterd Roodbont. Dan zijn  we klaar voor de toekomst en is het nog leuker om als stel, als gezin of als groep bij ons te verblijven.

Ja we blijven ontwikkelen en we blijven veerkrachtig. Soms bang, soms verdrietig, maar gelukkig ook heel vaak blij en trots.

Wat kunt u doen om ons te helpen?

Uw verblijf bij ons reserveren voor nu of voor later in 2021, vertrouwen hebben dat het weer mag en kan over niet al te lange tijd. Maar ook hou je aan de regels ook als je geen vertrouwen hebt in het effect daarvan of het gewoon zat bent. (geloof me dat zijn wij ook  we zijn het zat, we willen weer als vanouds ondernemen, mensen blij maken) Zolang de cijfers niet zakken blijft de Horeca, de Evenementenbranche en de toeristische branche/ groepsaccommodaties heel hard geraakt.(en alles wat daaraan vast hangt) Niet alleen financieel maar ook recht in hun hart. Dan kunnen we met zijn allen heel hard roepen dat het belachelijk is en we terug moeten naar normaal maar helaas heeft ons kabinet hier geen boodschap aan en voeren ze hun eigen koers.

Lieve lezers blijf gezond maar blijf ook lief voor elkaar, heb respect voor elkaar. We zijn allemaal anders we denken allemaal anders maar uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde ieder op ons eigen manier. We hopen u binnenkort of later welkom te mogen heten in de Prachtige Kop van Noord-Holland waar rust, ruimte en verblijven in `t groen centraal staat, maar vooral ook het zijn wie je bent.

O ja die lieve leuke golden doodle onze Buddy dat is echt ons cadeau. Elk nadeel zijn voordeel zonder COVID was hij niet bij ons geweest omdat we dachten dat we geen tijd hadden om een pup op te voeden. Maar ook hiervoor geld dat je meer kan dan je denkt want het was druk anders, maar niet minder druk en het is gelukt We kunnen hem niet meer missen en hebben zoveel plezier van en met hem. Hij is met afstand de meest geknuffelde in ons gezin.

 


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie