Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

De tijd vliegt voorbij en Bonte Koe in trek bij onze gasten

Wat was 2017 leuk en wat is er weer veel gebeurd, we hebben genoten van alle mooie, bijzondere, ontroerende dingen, genoten van alle verhalen van onze gasten, dat we hebben mogen delen in vreugde en verdriet, de contacten en vriendschappen die ontstaan op `t Bullekroffie het blijft waardevol en bijzonder.

Ons Bullekroffiekindje waar ik in November 2016 al over schreef heeft een naam Bonte Koe en is sinds Pinksteren 2017 in de verhuur, maar daarvoor is er flink gebouwd en verbouwd. Uiteindelijk zijn alleen de buitenmuren blijven staan en is alles nieuw. Wat is het leuk geworden en wat hebben er al veel mensen genoten op deze plek, maar niet voordat wij als gezin een nachtje hebben proefgeslapen. BBQ aan, bootje varen, Houtkachel branden, kaarsjes aan slapen, ontbijten,  douchen in bad alles werkt en hoe…….. zelf wij hebben op 1 kilometer van huis genoten en waren echt even weg.

Inmiddels is de zomer in onze al volgeboekt, maar er blijven nog genoeg weekendjes over om met maximaal 10 personen te komen genieten.

In juni 2017 heeft ons Bullekroffie kind een Broertje/zusje gekregen op hetzelfde leuke vakantiepark een iets nieuwer huisje wat we hebben gepimpt en leuk ingericht en vanaf half juli zijn gaan verhuren ook dit huisje is helemaal leuk, maar hiervoor zijn de plannen inmiddels gemaakt. komende maanden word een deel van de kozijnen vervangen en komt  er een prachtige overkapping aan het huisje. wie wil dat nou niet genieten in een vrijstaand vakantiehuis met heerlijke overkapping. Inmiddels is de website voor deze huisjes in de maak en word er volop geboekt.

Dit even over buitenhuis activiteiten ook op `t Bullekroffie zelf vervelen we ons niet. het veld waar ook het voetbalveld is ging op de schop drainage erin, meer ruimte en droge voeten, hekjes vervangen en zo verder. Om de rug van Cor te sparen is er een kleine minikraan aangeschaft en een kiepaanhangkar. Verstandige beslissing en was misschien jaren eerder al handig geweest, maar zo zie je maar weer verstand komt met de jaren.

Maar er is nog meer nieuws ER KOMT EEN AIR TRAMPOLINE en dat is leuk voor de kinderen!

O ja we doen mee met de ACSi camping card wat inhoud dat je voor een hele leuke prijs kan komen kamperen in bepaalde periodes.

Zien we u in 2018? we heten u graag welkom in onze B&B, groepsaccommodatie, vergaderlocatie in de vakantiehuisjes of op de camping.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Wij waren hier voor familie weekend van 31 aug tot en met 2 sept. hadden de groepsaccomodatie gehuurd. echt helemaal top. veel bijzondere ruimtes en buiten heel veel speelmogelijkheden voor de kids en ook skelters fietsjes enzovoorts. komen zeker terug. ook zijn er familieleden die de camping gaan proberen. gaat vast een groot succes worden. hele gastvrije eigenaars daar op tbullekroffie en super schoon. misschien alleen nog een zwembad erbij. dan is het nog superder. maar wij hebben dat niet gemist

José Doevendans 3 september 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Uitstekend verblijf in deze luxe accomodatie. Veel mogelijk. Van 2 tot 8 personen, met een (apart bij te boeken) ontbijt. Zeer luxe.

Bert 28 februari 2019

Gemiddelde cijfer: 9,0

Net terug van een week in de B&B van de familie Tiel: een prachtig en erg schoon verblijf. Erg netjes, alles aanwezig wat nodig was. Iedere morgen verwend met een heerlijk ontbijt, waarin gedurende de week ook nog eens in afgewisseld werd! De badkamer is een kleine wellness en ook de bedden met massage waren echt een verwennerij. Wij hebben met zn 2-en genoten van de prachtige natuur op de fiets: erg mooie tochten kunnen maken! De plaatselijke slager in Schagen heeft voor ons gekookt: écht vakantie! We komen graag nog eens terug!

Cor en Trees 24 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie