Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

De tijd vliegt voorbij en Bonte Koe in trek bij onze gasten

Wat was 2017 leuk en wat is er weer veel gebeurd, we hebben genoten van alle mooie, bijzondere, ontroerende dingen, genoten van alle verhalen van onze gasten, dat we hebben mogen delen in vreugde en verdriet, de contacten en vriendschappen die ontstaan op `t Bullekroffie het blijft waardevol en bijzonder.

Ons Bullekroffiekindje waar ik in November 2016 al over schreef heeft een naam Bonte Koe en is sinds Pinksteren 2017 in de verhuur, maar daarvoor is er flink gebouwd en verbouwd. Uiteindelijk zijn alleen de buitenmuren blijven staan en is alles nieuw. Wat is het leuk geworden en wat hebben er al veel mensen genoten op deze plek, maar niet voordat wij als gezin een nachtje hebben proefgeslapen. BBQ aan, bootje varen, Houtkachel branden, kaarsjes aan slapen, ontbijten,  douchen in bad alles werkt en hoe…….. zelf wij hebben op 1 kilometer van huis genoten en waren echt even weg.

Inmiddels is de zomer in onze al volgeboekt, maar er blijven nog genoeg weekendjes over om met maximaal 10 personen te komen genieten.

In juni 2017 heeft ons Bullekroffie kind een Broertje/zusje gekregen op hetzelfde leuke vakantiepark een iets nieuwer huisje wat we hebben gepimpt en leuk ingericht en vanaf half juli zijn gaan verhuren ook dit huisje is helemaal leuk, maar hiervoor zijn de plannen inmiddels gemaakt. komende maanden word een deel van de kozijnen vervangen en komt  er een prachtige overkapping aan het huisje. wie wil dat nou niet genieten in een vrijstaand vakantiehuis met heerlijke overkapping. Inmiddels is de website voor deze huisjes in de maak en word er volop geboekt.

Dit even over buitenhuis activiteiten ook op `t Bullekroffie zelf vervelen we ons niet. het veld waar ook het voetbalveld is ging op de schop drainage erin, meer ruimte en droge voeten, hekjes vervangen en zo verder. Om de rug van Cor te sparen is er een kleine minikraan aangeschaft en een kiepaanhangkar. Verstandige beslissing en was misschien jaren eerder al handig geweest, maar zo zie je maar weer verstand komt met de jaren.

Maar er is nog meer nieuws ER KOMT EEN AIR TRAMPOLINE en dat is leuk voor de kinderen!

O ja we doen mee met de ACSi camping card wat inhoud dat je voor een hele leuke prijs kan komen kamperen in bepaalde periodes.

Zien we u in 2018? we heten u graag welkom in onze B&B, groepsaccommodatie, vergaderlocatie in de vakantiehuisjes of op de camping.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

We hebben een heerlijk verblijf gehad op 't Bullekroffie! We werden er warm ontvangen met een lekker hapje en drankje, erg leuk! Je komt er heerlijk tot rust, ook dankzij de heerlijke zitjes overal op de camping. Een heerlijk ruim, schoon huis (Piemontese), wat van alle gemakken voorzien was. Heerlijk als je een week niet voor je beddengoed en handdoeken hoeft te zorgen. Ook de kinderen (6, 7, 9 jaar) hebben erg genoten, omdat er speelgoed in overvloed was waar ze fijn mee konden spelen, zowel binnen als buiten. Ook het glijfeestje ivm de warmte was erg leuk! De tuin met de prachtige hortensias word goed bijgehouden, zodat alles er prachtig uitziet. We zouden er zo weer een keer naar toe gaan. Ook in de omgeving van de camping is genoeg te doen, een week was was veel te kort. Je kan alles aan de gastvrouw/heer vragen, ze nemen alle tijd voor je en beantwoorden je vragen, zijn flexibel. Er is een gezellige, relaxte sfeer!!

Fam. van Stee 8 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Wat een gezelligheid en gastvrijheid op camping/B&B het Bullekroffie. Na een hartelijk ontvangst door Anneke en Cor kwamen we in onze B&B. De B&B was zeer smaakvol ingericht, goed schoon met prima bedden. Zelfs de koffiepot en de koelkast waren gevuld met wat lekkers voor ons en de kinderen. De camping is netjes en gezellig. Kinderen kunnen zich vermaken met alle skelters, tafelvoetbal, pingpong, voetbalveld en springkussen, ook onze kinderen van 8, 11 en 13 jaar. De spelletjesavond op woensdagavond was leuk met een drankje bij de vuurkorf. Een ongedwongen sfeer waarbij je wel of niet aan kon schuiven. In de nabije omgeving is voldoende te doen: winkelen in Schagen, bezoek aan een escape room in de buurt, naar het strand in Callantsoog of Petten, fietsen in de omgeving, vissen, bezoek aan het Marine Museum Den Helder of zwemmen in het open luchtzwembad in Oude Sluis. Kortom een aanrader voor een leuke vakantie.

Fam. Mutsaers 11 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Wij zijn met ons zoontje 1 week op 't Bullekroffie geweest in het huisje de Blaarkop, we hebben een super week gehad, niek vond het geweldig het spelen met de andere kinderen en met de skelters. Anneke en Cor zijn heel gastvrij en we hebben gezellig met hun een praatje gemaakt en ze gaven ons tips over uitjes in de omgeving. We hadden elke dag een heerlijk ontbijt, schone handdoeken en alles wat je nodig hebt is aanwezig in het huisje. Alles was super schoon. We komen nog een keer terug.

Fam Buitenhuis 30 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie