In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

De kunst om te genieten zit in jezelf

De vakantie`s zijn begonnen en wij zijn er weer klaar voor, het enigste wat er nog niet klaar voor is dat is ons Hollandse weer. Helaas veel van wat er op `t Bullekroffie gebeurd hebben we invloed op, maar dat weer………… Nu is het natuurlijk wel zo dat de vakantiegangers die in Nederland blijven weten dat het weer hier heel anders is als het weer in bijvoorbeeld zuid Frankrijk, maar stiekem hopen u en wij dat we ook een mooie Hollandse zomer mogen beleven en heerlijke lange avonden buiten, genieten van de vogeltjes, de mooie blauwe luchten boven de camping, de kindertjes die heerlijk spelen, kaarsje aan, kopje thee of koffie of misschien wel de BBQ met een goed glas, stoeltje achterover en relaxen.

Gelukkig weten wij dat dit droombeeld niet elke dag gerealiseerd kan worden, dus is er bij ons heerlijk verwarmd sanitair, een fijne binnenrecreatieruimte (die trouwens ook heel druk bezocht is als de mussen van het dak vallen, want dan is het daar heerlijk koel.) met houtkachel en van alles te doen. Maar ook en dat is nieuw dit jaar de overkapping, zodat u met regen toch kan BBQen en misschien dan even het houtkacheltje erbij aan. zo ziet u maar het weer laat zich niet regelen maar de sfeer en het gevoel dat proberen wij u te geven en uiteindelijk….

DE KUNST OM TE GENIETEN ZIT IN JEZELF.

Wij hebben er weer enorm veel zin in. U ook?


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie