In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Dankbaar

Zomaar gaan we de laatste maand van het jaar in en is thanksgiving weer voorbij. Afgelopen dinsdag was ik naar de Engelse les en kregen we het over dit gebeuren wat is het? waar ben jij dankbaar voor? Mooie verhalen van mede cursisten, waar ben ik dankbaar voor want ook ik kwam aan de beurt. In de eerste plaats ben ik dankbaar dat het goed gaat met onze kinderen, dat ze gezond zijn, het goed doen op school en natuurlijk gaat dat niet vanzelf, maar de voorwaarden om te kunnen ontwikkelen zijn er.

Dankbaar ben ik dat mijn vader er nog is, nadat hij van de zomer heel erg ziek is geweest en er nog steeds niet helemaal is, dankbaar dat we heel veel lieve mensen om ons heen hebben en dankbaar dat het goed gaat met `t Bullekroffie dat er elk jaar heel veel mensen de weg weten te vinden, tevreden zijn en weer terug komen. Dat we gastvrij mogen en kunnen zijn, de vuurkorfavonden de verhalen die veel impact hebben mooie, lieve, verdrietige, gelukkige verhalen van gasten die we nooit meer vergeten, ook dat is thanksgiving je hart openstellen.

Ik vond het mooi om hier bij stil te staan en bedacht dat we veel hebben om dankbaar voor te zijn. Nu de wereld zo op zijn kop staat en er elke dag verhalen in de kant en in de media verschijnen besef je eens temeer dat dit geen vanzelfsprekendheid is en dat dit voor heel veel mensen anders is. laten we met zijn allen open staan voor elkaar en elkaar de ruimte, de liefde en respect gunnen, dan is dat misschien maar simpel gedacht, maar dan zou het toch goed moeten komen of in ieder geval verlichting brengen.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie