Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Bullekroffie kindje

Wat vliegen de dagen, weken, maanden voorbij tot mijn schrik zie ik dat ik in juli mijn laatste blog heb geschreven en ligt het hoogseizoen alweer een poosje achter ons. Wat is die zomer toch een heerlijke tijd. Gezellige gesprekken, prachtige vuurkorf avonden op onze nieuwe plek bij de overkapping. kindertjes die samen spelen en genieten van de nieuwe speeltuin. Gasten in de B&B die genieten van hun heerlijke boerderijappartementen met wellness en ontbijt wat wensen we nog meer.

Dit jaar hebben we samen met onze gasten chef-kok Paul en gastvrouw Kirsten een samen aan de lange tafel diner verzorgt voor onze gasten en vrolijk aangeklede tafel, heerlijk diner en een verrassend nagerecht met 30 mensen van een goed verzorgde avond genoten. Heel bijzonder om te samenwerken met Paul en Kirsten die al een aantal jaar bij ons in de B&B komen en een samenwerking die naar meer smaakt. misschien volgend jaar 1-malig een walking diner of een bbq? wie zal het zeggen en de tijd zal het leren. maar……….word vervolgt.

nog meer nieuws we hebben een nieuw Bullekroffie kindje erbij. Op het Zijper Eilant (vakantieparkje in Oudesluis)  hebben we een schattig vrijstaand vakantiehuis gekocht. Prachtig gelegen aan de rand van het park aan open vis en vaarwater bootje is aanwezig u stapt in en ziet de omgeving vanaf de andere kant. Over die andere kant gesproken aan de voorkant een prachtige speeltuin voor de kleintjes zicht vanaf uw eigen terras. Openlucht zwembad op 3 minuten lopen met een groot trapveldje er om heen. Strand op 9 kilometer afstand.

Natuurlijk laten we hier onze passie weer op los wat betekend huis helemaal strippen en opnieuw opbouwen en stylen. Vanaf de Hemelvaart en we hopen vanaf Pasen gaan we verhuren.

geschikt voor 8 personen met 1 slaapkamer en badkamer beneden en 3 slaapkamers en een badkamer en toilet boven. we zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, maar dat het leuk word dat staat vast.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Net terug van een week in de B&B van de familie Tiel: een prachtig en erg schoon verblijf. Erg netjes, alles aanwezig wat nodig was. Iedere morgen verwend met een heerlijk ontbijt, waarin gedurende de week ook nog eens in afgewisseld werd! De badkamer is een kleine wellness en ook de bedden met massage waren echt een verwennerij. Wij hebben met zn 2-en genoten van de prachtige natuur op de fiets: erg mooie tochten kunnen maken! De plaatselijke slager in Schagen heeft voor ons gekookt: écht vakantie! We komen graag nog eens terug!

Cor en Trees 24 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Uitstekend verblijf in deze luxe accomodatie. Veel mogelijk. Van 2 tot 8 personen, met een (apart bij te boeken) ontbijt. Zeer luxe.

Bert 28 februari 2019

Gemiddelde cijfer: 9,0

Wij zijn met ons zoontje 1 week op 't Bullekroffie geweest in het huisje de Blaarkop, we hebben een super week gehad, niek vond het geweldig het spelen met de andere kinderen en met de skelters. Anneke en Cor zijn heel gastvrij en we hebben gezellig met hun een praatje gemaakt en ze gaven ons tips over uitjes in de omgeving. We hadden elke dag een heerlijk ontbijt, schone handdoeken en alles wat je nodig hebt is aanwezig in het huisje. Alles was super schoon. We komen nog een keer terug.

Fam Buitenhuis 30 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie