In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Bullekroffie kindje

Wat vliegen de dagen, weken, maanden voorbij tot mijn schrik zie ik dat ik in juli mijn laatste blog heb geschreven en ligt het hoogseizoen alweer een poosje achter ons. Wat is die zomer toch een heerlijke tijd. Gezellige gesprekken, prachtige vuurkorf avonden op onze nieuwe plek bij de overkapping. kindertjes die samen spelen en genieten van de nieuwe speeltuin. Gasten in de B&B die genieten van hun heerlijke boerderijappartementen met wellness en ontbijt wat wensen we nog meer.

Dit jaar hebben we samen met onze gasten chef-kok Paul en gastvrouw Kirsten een samen aan de lange tafel diner verzorgt voor onze gasten en vrolijk aangeklede tafel, heerlijk diner en een verrassend nagerecht met 30 mensen van een goed verzorgde avond genoten. Heel bijzonder om te samenwerken met Paul en Kirsten die al een aantal jaar bij ons in de B&B komen en een samenwerking die naar meer smaakt. misschien volgend jaar 1-malig een walking diner of een bbq? wie zal het zeggen en de tijd zal het leren. maar……….word vervolgt.

nog meer nieuws we hebben een nieuw Bullekroffie kindje erbij. Op het Zijper Eilant (vakantieparkje in Oudesluis)  hebben we een schattig vrijstaand vakantiehuis gekocht. Prachtig gelegen aan de rand van het park aan open vis en vaarwater bootje is aanwezig u stapt in en ziet de omgeving vanaf de andere kant. Over die andere kant gesproken aan de voorkant een prachtige speeltuin voor de kleintjes zicht vanaf uw eigen terras. Openlucht zwembad op 3 minuten lopen met een groot trapveldje er om heen. Strand op 9 kilometer afstand.

Natuurlijk laten we hier onze passie weer op los wat betekend huis helemaal strippen en opnieuw opbouwen en stylen. Vanaf de Hemelvaart en we hopen vanaf Pasen gaan we verhuren.

geschikt voor 8 personen met 1 slaapkamer en badkamer beneden en 3 slaapkamers en een badkamer en toilet boven. we zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, maar dat het leuk word dat staat vast.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie