Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

Bullekroffie kindje

Wat vliegen de dagen, weken, maanden voorbij tot mijn schrik zie ik dat ik in juli mijn laatste blog heb geschreven en ligt het hoogseizoen alweer een poosje achter ons. Wat is die zomer toch een heerlijke tijd. Gezellige gesprekken, prachtige vuurkorf avonden op onze nieuwe plek bij de overkapping. kindertjes die samen spelen en genieten van de nieuwe speeltuin. Gasten in de B&B die genieten van hun heerlijke boerderijappartementen met wellness en ontbijt wat wensen we nog meer.

Dit jaar hebben we samen met onze gasten chef-kok Paul en gastvrouw Kirsten een samen aan de lange tafel diner verzorgt voor onze gasten en vrolijk aangeklede tafel, heerlijk diner en een verrassend nagerecht met 30 mensen van een goed verzorgde avond genoten. Heel bijzonder om te samenwerken met Paul en Kirsten die al een aantal jaar bij ons in de B&B komen en een samenwerking die naar meer smaakt. misschien volgend jaar 1-malig een walking diner of een bbq? wie zal het zeggen en de tijd zal het leren. maar……….word vervolgt.

nog meer nieuws we hebben een nieuw Bullekroffie kindje erbij. Op het Zijper Eilant (vakantieparkje in Oudesluis)  hebben we een schattig vrijstaand vakantiehuis gekocht. Prachtig gelegen aan de rand van het park aan open vis en vaarwater bootje is aanwezig u stapt in en ziet de omgeving vanaf de andere kant. Over die andere kant gesproken aan de voorkant een prachtige speeltuin voor de kleintjes zicht vanaf uw eigen terras. Openlucht zwembad op 3 minuten lopen met een groot trapveldje er om heen. Strand op 9 kilometer afstand.

Natuurlijk laten we hier onze passie weer op los wat betekend huis helemaal strippen en opnieuw opbouwen en stylen. Vanaf de Hemelvaart en we hopen vanaf Pasen gaan we verhuren.

geschikt voor 8 personen met 1 slaapkamer en badkamer beneden en 3 slaapkamers en een badkamer en toilet boven. we zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, maar dat het leuk word dat staat vast.


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Wij waren hier voor familie weekend van 31 aug tot en met 2 sept. hadden de groepsaccomodatie gehuurd. echt helemaal top. veel bijzondere ruimtes en buiten heel veel speelmogelijkheden voor de kids en ook skelters fietsjes enzovoorts. komen zeker terug. ook zijn er familieleden die de camping gaan proberen. gaat vast een groot succes worden. hele gastvrije eigenaars daar op tbullekroffie en super schoon. misschien alleen nog een zwembad erbij. dan is het nog superder. maar wij hebben dat niet gemist

José Doevendans 3 september 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

Voor de tweede keer bij deze bed en breakfast, dit keer met de kinderen een weekverblijf en wat hebben we genoten!! Een prachtig verblijf wat met veel liefde wordt verzorgd. Keurige schone kamers, iedere morgen een heerlijk ontbijt met elke dag nieuwe verschillende dingen. De kinderen hebben ook volop genoten veel leuke dingen voor ze te doen skelters/fietsjes/voetbalveld/airtrampoline/binnenspeelplaats en natuurlijk veel leuke vriendjes en vriendinnetjes van de camping, erg leuke combi dit zo samen.Ze vonden het jammer na een week alweer naar huis te moeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Fam Kraaijenhof 13 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

We hebben een heerlijk verblijf gehad op 't Bullekroffie! We werden er warm ontvangen met een lekker hapje en drankje, erg leuk! Je komt er heerlijk tot rust, ook dankzij de heerlijke zitjes overal op de camping. Een heerlijk ruim, schoon huis (Piemontese), wat van alle gemakken voorzien was. Heerlijk als je een week niet voor je beddengoed en handdoeken hoeft te zorgen. Ook de kinderen (6, 7, 9 jaar) hebben erg genoten, omdat er speelgoed in overvloed was waar ze fijn mee konden spelen, zowel binnen als buiten. Ook het glijfeestje ivm de warmte was erg leuk! De tuin met de prachtige hortensias word goed bijgehouden, zodat alles er prachtig uitziet. We zouden er zo weer een keer naar toe gaan. Ook in de omgeving van de camping is genoeg te doen, een week was was veel te kort. Je kan alles aan de gastvrouw/heer vragen, ze nemen alle tijd voor je en beantwoorden je vragen, zijn flexibel. Er is een gezellige, relaxte sfeer!!

Fam. van Stee 8 augustus 2018

Gemiddelde cijfer: 9,0

© 2019 't Bullekroffie