In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Overlay bezier

5 Tulpen B&B ???

We gaan het doen, Wat gaan ze doen zal u zich misschien afvragen.

Ik neem u mee 8 jaar terug in de tijd.

We gaan open met onze nieuw gebouwde B&B accommodatie, na 2 jaar zelf bouwen stylen en inrichten. Wat zijn we trots en blij en natuurlijk hebben we ons aangemeld bij Bed en breakfast.nl. We besloten ook meteen te gaan voor de Tulpen classificatie  (iets soortgelijks als de hotel sterren maar dan voor B&B accommodaties) Er komt dan op een moment een mistery gast onaangekondigd om de B&B te beoordelen en te classificeren. Dit gebeurde al snel en we kregen 5 Tulpen het hoogst haalbare, we waren super trots en enorm blij met deze waardering. Wij als beginners en dan meteen 5 Tulpen.

We kregen het meteen druk en genoten van alle gasten die ons wisten te vinden en nog steeds weten te vinden. We gingen onze accommodatie ook in zijn geheel aan groepen verhuren veelal in de weekends en door de weeks B&B gasten en ook in de vakantieperiodes omdat we dan geen groepen welkom heten.  Door de jaren heen krijg je meer ervaring en groei je in je bedrijf.

Daarom nemen wij afstand van onze Tulpen met een klein beetje pijn in ons hart want het is toch wel een prachtige waardering. Maar het dekt niet de lading we zijn liever een veld vol wilde bloemen dan een prachtig en gestroomlijnd veld met Tulpen. Onze zoektocht en ervaringen hebben ons gebracht waar we nu staan. Wij zijn heel erg trots op ons en op ons Bullekroffie, waar we met heel veel liefde en passie werken. Misschien nog wel veel trotser dan zoveel jaar terug omdat we weten dat we iets hebben neergezet wat blijvend is. We “groeien” niet in grootte maar wel in service en mogelijkheden. We laten de Tulpen los omdat deze ons ook in een soort keurslijf plaatsen die niet meer bij ons past.

`t Bullekroffie een Loeiend Goed verblijf.

Waar iedereen welkom is en zich thuis voelt

Waar niks moeten en heel veel mogen centraal staat.

Waar je mag zijn wie je bent.

Gewoon ervaren en je onderdompelen in het warme bad die Bullekroffie heet, ook zonder die tulpen.

 

 

 


Andere berichten

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie