In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Sfeerimpressie ↓

Overlay bezier

Vergaderlocatie

Bijeenkomen voor een noodzakelijke meeting, vergadering of training of workshop  in landelijk gebied, volop privacy, goede (gratis) parkeergelegenheid, sfeervol en gezellig. Slechts 1 gastvrouw op de achtergrond aanwezig om u te faciliteren. Maar ook zelfvoorzienend of een eigen catering meenemen is mogelijk.

 • Bij ons kunt u  kleinschalig  uw bijeenkomst organiseren
 • Premium wifi gegarandeerd veilig en snel!
 • Meerdere vergaderruimtes welke altijd exclusief voor uw gezelschap zodat privacy gewaarborgd is.
 • 1x 100m2 (met houtkachel) variabele opstelling, pantrykeuken beamer, scherm en flip-over
 • 1x 35m2 dit is boven onder de hanenbalken van de voormalig Pinkenstal. Vaste opstelling, beamer, scherm en flip-over oneindig uitzicht over de landerijen door de pui die volledig uit glas bestaat.
 • 1x 60m2 voor ontbijt, lunch en diner in een apart gebouw.
 • Goede ventilatie die de vervuilde lucht ververst voor schone buitenlucht.
 • Ons maximaal aantal gasten is  25 personen voor een dag vergadering.
 • Blijft u slapen heeft u bij het  aantal gasten 7  uw eigen slaapkamer en badkamer,
 • maximaal 11 personen dan heeft u een eigen slaapkamer en delen sommige een badkamer. (toilet is altijd apart van de badkamer)
 • Bij 12 personen of meer dan deelt u de slaapkamers (1 pers. boxspringbedden) en de badkamers. badjassen zijn aanwezig.
 • Overkapping en een 2e overkapping met vuurplaats.
 • Volledig gefaciliteerd waarbij we samenwerken met bedrijven in de omgeving m.b.t. catering.
 • Zelfvoorzienend of eigen catering behoort absoluut tot de mogelijkheden.

 

Prijsindicatie:

Wij verzorgen een offerte opmaat aangepast aan uw wensen.
Een kleine indicatie:
Huur ruimte 1 dagdeel €275,- meer dagdelen +125,- per dagdeel
Aangeklede koffie en thee €10,- per dagdeel en €15,- per dag
Luxe Lunch €20,- p.p.
Diner Kok op locatie, kookworkshop, BBQ bij de vuurplaats of buffet door cateraar €40,- tot €75,- p.p.

Overnachten €95,- tot €75,- p.p. ex ontbijt €12,50 p.p.
Voorovernachting aankomst na 19.00 €25,- ex. ontbijt
Prijzen zijn ex BTW

Centraal in het land staat onze voormalig pinkenstal met 2 prachtige vergaderruimtes. Verrassend, Inspirerend en Sfeervol, met een steeds wisselend schilderij als uitzicht omdat de hele pui uit glas bestaat. Dit zorgt ervoor dat je helemaal uit de zakelijke sfeer wordt getrokken en de dingen weer lekker fris en breed kan zien. vergaderen, brainstormen, trainingen, netwerkbijeenkomsten of workshop. Geheel verzorgd of alles lekker zelf doen, een dag(deel), meerdere dagen, blijven slapen.

Beneden een grote ruimte geschikt voor 25 personen, met loungegedeelte en houtkachel, sfeervolle patiotuin en overkapping. Even in kleine groepjes uiteen? Hier is alle ruimte voor in de boerderij. Bij mooi weer kunt je er ook voor kiezen om neer te strijken onder de overkapping, of aan de tafels in het gras.

Boven onder de Hanenbalken een vergaderruimte met grote vaste tafel en een eindeloos uitzicht. Geschikt voor 15 personen.
Als je ontspannen bent, kan je echt luisteren en als je , jezelf op je gemak voelt, durf je al je ideeën met je collega`s te delen . Een team is op zijn sterkst als iedereen zich zelf durft te zijn. De ontspannen en huislijke sfeer, de vele mogelijkheden zullen daar zeker aan bijdragen.

Dit maakt `t Bullekroffie tot de ideale plek om een keer anders dan anders te vergaderen een workshop of training te volgen, te brainstormen of te netwerken. Met uitzicht op de molen, koeien, schapen, paarden en in het voorjaar de bollenvelden.

In de accommodatie hebben we een sfeervolle ruimte voor , ontbijt, lunch of diner. Maar dit kan ook onder de overkapping of gewoon met een picknickmand op een plaid met de voeten in het gras. Hierdoor ben je even weg uit de ruimte waar gewerkt wordt, Dit is goed voor de creativiteit en geeft nieuwe ideeën en inzichten. Je kan bij ons overnachten tot 25 personen. We hebben in totaal 11 slaapkamers en 7 badkamers.

Even uitwaaien met 10 autominuten bent je op het strand van Callantsoog voor een wandeling of een ontspannen yogasessie. Een vergader breek wij werken samen met hele leuke bedrijven die dit voor je kunnen verzorgen. Van Yoga tot een teambuildings activiteit, maar ook een geheel verzorgde training door een van onze trainers. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Zelf koken, een kok op locatie, kook workshop of culinair uit eten?

 

Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat ‘buiten werken` niet echt als werken voelt. Een cadeautje voor het team! En dat terwijl de output van een dag `buiten` juist extra groot kan zijn. Want als je UIT je vertrouwde omgeving stapt, stap je vanzelf ook UIT je vaste gedachten patronen. En dat zorgt ervoor dat je de dingen weer lekker fris en breed kan zien!

Er is een grote parkeerplaats op eigen terrein.

Fotogalerij

Klik op een foto voor een vergroting


Bekijk ook...