In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Sfeerimpressie ↓

Overlay bezier

Vakantiehuizen

Vakantiehuis

Vakantiehuis `t Kuitje

Welkom in ons sfeervolle vrijstaande vakantiehuis voor 5 personen en een baby. Uw hond is ook van harte welkom.
Dit huis ligt op het mooiste plekje van een kleinschalig en goed onderhouden vakantiepark en is aan 3 kanten omringt met water. (afgesloten tuin). Er is een openlucht zwembad, speeltuin en open vaar en viswater. Buiten een heerlijke omheinde tuin. Rust en ruimte en toch vlak bij het strand van Callantsoog en Marktstad Schagen

Lees verder

Vakantiehuis Bonte Koe

Welkom in ons volledig verbouwde vrijstaande vakantiehuis voor 2 tot 10 personen. Uw hond is ook welkom.
Dit huis ligt aan de rand van een kleinschalig en goed onderhouden vakantiepark met openlucht zwembad, speeltuin en open vaar en viswater. Buiten een heerlijke omheinde tuin en een eigen aanlegsteiger en bootje. Rust en ruimte en toch vlak bij het strand van Callantsoog en Marktstad Schagen

Lees verder

Vakantiehuis Kakelbont

Welkom in ons volledig verbouwde vrijstaande vakantiehuis voor 2 tot 10 personen. Uw hond is ook welkom.
Dit huis ligt aan de rand van een kleinschalig en goed onderhouden vakantiepark met openlucht zwembad, speeltuin en open vaar en viswater. Buiten een heerlijke omheinde tuin met grote overkapping/ tuinkamer met bbq en extra koelvrieskast. Rust en ruimte en toch vlak bij het strand van Callantsoog en Marktstad Schagen

Lees verder

Welkom op `t Bullekroffie en in het bijzonder bij onze gezellige, sfeervolle en luxe vakantiehuizen Kakelbont en Bonte Koe.

Deze huizen liggen op 300 meter van elkaar op een gezellig en sfeervol kleinschalig vakantieparkje het Zijpereilant in Oudesluis en zijn van alle gemak voorzien. Het is mogelijk de huizen apart te huren, maar het is ook mogelijk beide huizen gelijktijdig te huren zodat u ook met 16 personen kunt verblijven.

Op het Zijpereilant vind u een openlucht zwembad, speeltuin en open vaar en viswater.
De visvergunning en het gebruik van het zwembad is inbegrepen.
Kakelbont voor 2 tot 10 personen
Bonte Koe voor 2 tot 10 personen
In Oudesluis is een snackbar en een eenvoudig restaurant voor afhalen en bezorgen. De dichtbij zijnde supermarkt is op 4 kilometer afstand. In Oudesluis vind u ook een beleef en doe park.

Centraal gelegen tussen het altijd levendige en gezellige Markt stad Schagen en badplaats Callantsoog. Beide op fietsafstand.
Centraal in de Kop van Noord Holland, om al het moois wat de Kop van deze Provincie te beiden heeft te bezichtigen en te bezoeken. En dat is best veel!
Fietsen kunt u huren en op locatie laten bezorgen door fred fietsverhuur Schagen, U kunt hier ook scooters huren en e-bikes.

Fotogalerij

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie