In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Sfeerimpressie ↓

Overlay bezier

Vakantiehuizen

Placeholder foto

Annie 66

Vrijstaand vakantiehuis met grote omheinde tuin aan het water. Dit huis is nieuw in de verhuur en recent gerenoveerd. U komt binnen in het halletje, waar u een bijkeuken treft met wasmachine, garderobe en veel bergruimte. Vervolgens treft u de nieuwe badkamer met douche, wastafel en toilet, en daar tegenover de slaapkamer met boxspringbedden 90/200 […]

Lees verder
Vakantiehuis

Vakantiehuis `t Kuitje

Welkom in ons sfeervolle vrijstaande vakantiehuis voor 5 personen en een baby. Uw hond is ook van harte welkom.
Dit huis ligt op het mooiste plekje van een kleinschalig en goed onderhouden vakantiepark en is aan 3 kanten omringt met water. (afgesloten tuin). Er is een openlucht zwembad, speeltuin en open vaar en viswater. Buiten een heerlijke omheinde tuin. Rust en ruimte en toch vlak bij het strand van Callantsoog en Marktstad Schagen

Lees verder

Vakantiehuis Bonte Koe

Welkom in ons volledig verbouwde vrijstaande vakantiehuis voor 2 tot 10 personen. Uw hond is ook welkom.
Dit huis ligt aan de rand van een kleinschalig en goed onderhouden vakantiepark met openlucht zwembad, speeltuin en open vaar en viswater. Buiten een heerlijke omheinde tuin en een eigen aanlegsteiger en bootje. Rust en ruimte en toch vlak bij het strand van Callantsoog en Marktstad Schagen

Lees verder

Vakantiehuis Kakelbont

Welkom in ons volledig verbouwde vrijstaande vakantiehuis voor 2 tot 10 personen. Uw hond is ook welkom.
Dit huis ligt aan de rand van een kleinschalig en goed onderhouden vakantiepark met openlucht zwembad, speeltuin en open vaar en viswater. Buiten een heerlijke omheinde tuin met grote overkapping/ tuinkamer met bbq en extra koelvrieskast. Rust en ruimte en toch vlak bij het strand van Callantsoog en Marktstad Schagen

Lees verder

Welkom op `t Bullekroffie en in het bijzonder bij onze gezellige, sfeervolle  vakantiehuizen Kakelbont, Bonte Koe, `t Kuitje en Annie 66.

Deze huizen liggen op een gezellig en sfeervol kleinschalig vakantieparkje het Zijpereilant in Oudesluis en zijn van alle gemak voorzien.

Elk huis is uniek en heeft een geweldige ligging bij het water.

Bonte Koe en Kakelbont zijn beide geschikt voor een grote familie of 2 gezinnen. (tot 10 personen)

`t Kuitje en Annie 66 zijn beide geschikt tot 6 personen.

Op het Zijpereilant vind u een openlucht zwembad, speeltuin en open vaar en viswater. De visvergunning en het gebruik van het zwembad is inbegrepen.
De dichtbij zijnde supermarkt is op 4 kilometer afstand. In Oudesluis vind u ook een beleef en doe park.

Centraal gelegen tussen het altijd levendige en gezellige Markt stad Schagen en badplaats Callantsoog. Beide op fietsafstand.
Centraal in de Kop van Noord Holland, om al het moois wat de Kop van deze Provincie te beiden heeft te bezichtigen en te bezoeken. En dat is best veel!
Fietsen kunt u huren en op locatie laten bezorgen door fred fietsverhuur Schagen, U kunt hier ook scooters huren en e-bikes.

Fotogalerij

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie