In verband met de covidpandemie hebben wij een blog waarin we u op de hoogte houden. Deze passen we aan de situatie aan, hier leest u ook onze voorwaarden.

Een loeiend goed verblijf!

Sfeerimpressie ↓

Overlay bezier

Boerderij Appartementen

Zwartbonte boerderijappartement privé wellness met sauna

Dit grote sfeervolle boerderijappartement met grote privé sauna en 2 slaapkamers heeft veel authentieke elementen zoals de schuifdeuren van de slaapkamer An-Suite. 

Lees verder

Blaarkop boerderij appartement buiten jacuzzi

Deze sfeervolle is bijzonder geschikt voor mindervalide gasten, maar ook voor gezinnen met kinderen door de stapelbedstee. Het terras ligt op het zuiden. Leuk detail van deze kamer is dat je de 4 kants palen terugziet wat een bijzondere warme sfeer geeft.

Lees verder

Baggerbonte boerderijappartement wellness badkamer stoomcabine en whirlpoolbad

Deze kamer heeft een romantische bedstee, keuken, wellness badkamer en een eigen terras op het zuiden. Geschikt voor 2 tot 4 personen. Leuk detail van deze kamer is dat je de 4 kants palen terugziet wat een bijzondere warme sfeer geeft.

Lees verder

Lakenvelder boederijappartement Wellness badkamer whirlpoolbad en stoomcabine

Dit grote sfeervolle boerderijappartement met 2 persoons stoomcabine en 2 slaapkamers heeft veel authentieke elementen zoals de schuifdeuren van de slaapkamer An-Suite. 

Lees verder

Appartement Piemontese grote gezinnen Finse sauna 2 badkamers

Groot gezellig appartement voor grote gezinnen samen weg met opa en oma of met vrienden. Luxe woonkeuken voorzien van alle apparatuur waaronder een vaatwasser.

Lees verder

Appartement verbeterd Roodbont

Recent verbouwd, vrolijk en licht appartement. Blauwtinten vieren hier de boventoon. De hond is welkom.

Lees verder

Welkom in onze B&B heerlijke wellness badkamers, sauna, stoomcabine’s, whirlpool baden, bedstee. De luxe van een appartement met ontbijt, romantisch samen of met kinderen. Vlakbij het strand en Schagen. In totaal zijn er 4 unieke boerderij appartementen voor 2- tot 5-personen en 2 appartementen van 2 tot 8 personen.

Zoals vroeger een boerderij werd gebouwd hebben wij onze B&B gebouwd met de 4-kantspalen en veel hout. Geschikt voor een langer of korter verblijf met of zonder kinderen.

Alle boerderijkamers/appartementen zijn uniek en anders, net als onze gasten. Waar de ene gast kiest voor de kamer met bedstee of slapen onder de hanenbalken, kiest een andere gast voor de sauna, stoomcabine en/of het whirlpool bad met lichttherapie bad.

Waar weer andere gast kiest voor een groot appartement met vaatwasser voor een groot gezin, kiest een andere gast voor lekker weg met opa en oma of vrienden, kiest een andere voor lekker romantisch samen, of voor de boerderijkamer geschikt voor mindervalide gasten.

Het kan allemaal en iedereen is bij ons van harte welkom. Natuurlijk hebben we in de gehele accommodatie wifi en aansluitingen en er is een grote parkeerplaats op eigen terrein.

De bedden zijn voor je opgemaakt, badhanddoeken en badjassen liggen voor je klaar. In de keuken vindt je de keukendoeken. ’s Morgens kunt je in de ontbijtruimte van een heerlijk ontbijt gebruik maken en ligt het krantje klaar. Als je wil bestaat de mogelijkheid om een lunchpakketje klaar te maken.

Voor kinderen is er veel speelgelegenheid. Binnen en buiten want we vieren tenslotte vakantie in Nederland. Er is een groot voetbalveld, speeltuin, trampolines en skelters voor de kinderen. De verwarmde binnenrecreatie met tafeltennis, tafelvoetbal, airhockey en een sjoelbak.

Wij zijn geen B&B met een activiteitenprogramma. Wij gaan ervan uit dat de kinderen voldoende mogelijkheden hebben om zelf te spelen en/of te bedenken. Hierdoor ontstaan vaak op een hele spontane en ongedwongen manier de leukste activiteiten door de creativiteit van de kinderen.

Wij staan open voor ideeën en wij helpen dan graag mee. Alles is bespreekbaar.

In het seizoen organiseren we 1 keer per week een vuurkorf avond. Voor de kinderen zijn er dan marsh mellows en limonade. Voor de volwassenen zorgen wij voor koffie met wat lekkers en later een borrel.

Het terrein is kindvriendelijk ingericht, de sloten zijn afgezet met hekjes en/of heggen en er is genoeg te doen en te beleven voor uw kinderen. In het hoogseizoen / schoolvakanties zijn er altijd veel kinderen en is er voor iedereen wel een vriendje of vriendinnetje om mee te spelen.

U heeft gratis toegang tot het buitenzwembad zwembad van Oude Sluis. (kleinschalig en zonder toezicht).

Details

 • 6 boerderijappartementen van 2 tot 8 personen
 • Privé Wellness, sauna, stoomcabine, wirlpoolbaden, zonnebank
 • Eigen terrassen
 • Op verschillende plekken leuke terrassen en zitjes
 • Mindervalide Boerderijappartement
 • Ontbijtruimte
 • Recreatieruimte, tafelvoetbal, airhocey, tafeltennis, boekenkast, sjoelbak, darts (eigen pijlen meenemen)
 • Lounge gedeelte met houtkachel
 • Overkapping (gemeenschappelijk gebruik)
 • Biljartruimte
 • Airtrampoline, speeltuin, trampoline`s, skelters, voetbalveld
 • Openlucht zwembad gratis op 1 kilometer afstand (zonder toezicht)
 • Ruime parkeerplaats op eigen terrein

Fotogalerij

Wat anderen zeggen

Minicamping 't Bullekroffie
Foto Bed and Breakfast 't Bullekroffie
Foto Groepsaccommodatie 't Bullekroffie