OMGEVING

horizontale lijn


't Bullekroffie is prachtig centraal gelegen in de Kop van Noord - Holland

Hier is van alles te beleven, maar vindt u ook nog de rust en de ruimte om van uw verblijf te genieten.

Binnen 10 autominuten (parkeren gratis) bent u op het strand van Callantsoog. Als u een kleine 10 minuten de andere kant op rijdt parkeert u (gratis) in het centrum van het gezellige stadje Schagen, met zijn vele winkeltjes, terrasjes en restaurantjes. Ook op de fiets kunt u binnen een half uur op het strand of in Schagen zijn. In Schagen vindt u ook een bioscoop, een overdekt zwembad en bowlingcentrum.

Er is een uitgebreid fietsknooppunten netwerk, waardoor u eindeloos kunt fietsen en onderweg een terrasje of picknickplek aan kunt doen. In Oudesluis is het mogelijk om betaalbaar een bootje te huren, om de omgeving vanaf het water te verkennen. Hier is ook een buitenzwembad (zonder toezicht) waar u als onze gasten gratis gebruik van kunt maken. (1 kilometer).

Een dagje Texel behoort ook tot de mogelijkheden; in uurtje bent u op het eiland. Fietsen kunt u huren als u van de boot af komt of u neemt uw eigen fietsen mee.
De kaasmarkten van Alkmaar en Hoorn zijn goed bereikbaar.

Op 15 autominuten afstand zijn er 2 hele mooie dierenparken, en binnen speeltuinen.

Hieronder ziet u een tal van activiteiten die u individueel of met een groep kunt worden doen. Voor nog meer informatie kunt u één van de pdf-documenten downloaden.INDIVIDUELE ACTIVITEITEN

Button Individueel Omgeving

GROEPSACTIVITEITEN

 Button Groeps Omgeving 22032016

VIRTUELE TOUR 't BULLEKROFFIE

Kris, kras door Nederland op zoek naar de mooiste locaties en de beste accommodaties en de leukste activiteiten. 

Nu in de kop van Noord-Holland in Oude Sluis en je ziet het weidse vergezichten, heel veel ruimte en ook direct aan de kust aangekomen bij een mix van mini-camping, groepsaccommodatie en bed and breakfast en die heet 't Bullekroffie.

Toch eens vragen waar die naam vandaan komt. 

Dit is de uitleg van de presentator van SBS 6 van het programma Trips & Tips die onlangs op 't Bullekroffie eens een kijkje zijn komen nemen.

Knop diensten tour nl